U pondjeljak je kraj nadanjima air Sarajeva i za drugu titulu.Ma nisu oni grogirani nego su nafurani da su ekipa.Kupili su grupu osrednjih igraca i medijski i prepotentno dignuti u zvjezde od svojih simpatizera.Ubise se sad uvjeravajuci sebe da to nije tako.Kad sam vidio danas koga su suspendovali i proglasili krivcem umro sam od smjeha.I Kovacevic kriv momka ni na mapi bilo nije izginuli da ga dovedu nafurali se da je talenat u p m...Objasnjavo sam im sta ce biti s njim ali kakvi oni pa oni.Ma Siroki prvak i jesu ljudi najjaci.Travnik ako postoji tekma koju voli ova je.To je onaj osjecaj kad na Pirotu dodje 1000 Sarajlija po bodove koji su im presudni za titulu.I njihov nemocni muk na kraju pa onda gadjanje svojih igraca bakljama i stolicama.Neponovljivo...terra je napisao/la:Sretno u ponedjeljak protiv grogiranog FKS
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Pasa nemoj biti siguran da ce te nas dobiti iako smo mi uzdrmani od ovih prijasnjih utakmica, rezultata sjeti se proslog puta sa igracem manje smo vas dobili ! 

04.10.2009 !!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ja ne volim trcat pred rudu jer nismo mi visa ona ekipa od prije par sezona kad je bilo nemoguce uzeti bod na Piroti, iskreno to je razlog manje grube igre sa razliku od nekih proslih vremena gdje je se udaralo u kost i onda gosti od straha nisu ni napadali
Sad se vise igra normalno i ako nas neko nadigra i uzme bodove iako naravno tipujem na nas i vise bi volio da bodovi ostanu kod nas.. Uglavnom, kao sto uvijek kazem.. neka bolji pobjedi

Sad se vise igra normalno i ako nas neko nadigra i uzme bodove iako naravno tipujem na nas i vise bi volio da bodovi ostanu kod nas.. Uglavnom, kao sto uvijek kazem.. neka bolji pobjedi

-
- Kontakt:
Ja zaboravih maloprije.Sarajku OBAVEZNO u kucni pritvor do utakmice.Uzece pare od pitara ko da gledam
...Ili nek uzme pa ih klepit onda pa neka ga ganjaju mozda ga se tako rjesimo...

koji igraci Travnika nemaju pravo nastupa protiv Sarajeva? koliko sam ja pratio Varupa i i jos jedan igrac su protiv Mladosti V.O. dobili po treci zuti....
-
- Kontakt:
Mislim da je krajnje vrijeme da Husnija ode,ne može vise ovako.
-
- Kontakt:
Daj ba više. Pa ni jednu utakmicu Travnika ne mogu gledat. Ko ove termine stavlja? Jedina za mene domaća utakmica Travnika je bila ova sa Čelikom a oni je u srijedu staviše a ja radio do 7. Pa sad ovu sa olimpikom staviše u nedjelju a tad moram na put.
Nadam se boljem odlaskom Huse. Teško da može gore jer barem po onim izvještajima smo tanki bili. Sretno u nedjelju.
NAPRED TRAVNIK
Nadam se boljem odlaskom Huse. Teško da može gore jer barem po onim izvještajima smo tanki bili. Sretno u nedjelju.
NAPRED TRAVNIK
-
- Kontakt:
Mozda nebi bilo lose razmisliti da se na ligu 12 ide kroz Prvu Federacije.Zasto.Gotovo sigurno u njoj sljedece sezone imaju po kvaliteti mjesto Sarajevo Zeljo Borac Siroki Zrinjski Olimpik Velez .Sigurno ce se steliti Celiku i Slobodi.Sumnjam da ce igrati tu ligu samo 2 iz Rs a .Tako da ce Slavija ili Radnik ili Leotar sigurno dobiti finansisku inekciju da se poguraju gore.Travnik realno da bi dosao do desete pozicije mora dovesti ozbiljnog trenera i pojacati se sa 6-7 jacih igraca,ako zeli biti konkurentan.A i onda je pitanje.U Prvoj Federacije sa tim promjenama bi se prosetali do prvog mjesta.Nema tamo 2-3 kluba ma ni toliko koja imaju sredstva za ligu 12.Mozda nije popularno ali bi trebalo razmotriti...
-
- Kontakt:
Kakve su sanse da zadnje kolo travnik dobije vitez ili tu ima dogovora 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Sve prijatelju zavisi od rezultata 29og kola.Ako Travnik bude siguran odnosi s Vitezom su odlicni i siguran sam da Vitez dobija bodove...Da ne ulazimo u kombinacije puno ih je...
Sta ima tu da se polemise,Sarajevo sve sredilo.Bodovi Sarajevu u Vitezu,Travnik tri bobe Vitezu.Al ne računa se realnost da Sloboda pusti Mladost koja moze i Zvijezdu dobit u zadnjem kolu.Sta onda,trebali bi pitari potplatit i Slobodu da bi bili sigurni u mutne radnjeslobodnjak je napisao/la:Sve prijatelju zavisi od rezultata 29og kola.Ako Travnik bude siguran odnosi s Vitezom su odlicni i siguran sam da Vitez dobija bodove...Da ne ulazimo u kombinacije puno ih je...

-
- Kontakt:
Ma ne smije Vitez pustati.Vidi ovo Mladost igra nerjeseno u Tuzli ili dobije.Travnik sigurno gubi na Grbavici.Drina igra u bluci hmmm...Slavija igra sa Sirokim i ne mora znacitu da gubi .Drina ako dobro prodje u Bluci moze i pustiti Slaviji zadnju u Zvorniku.Poenta Travnik ako Mladost ne izgubi u Tuzli ne smije pustiti Vitez jer oni lete.Sve tekme 29 kola su u isto vrijeme.Pa nije Vitez lud da se igra.Samo mislim da je Sarajevo realno jace i da ce pred 2000 Hordi u Vitezu dobiti.Evo ja mislim za razliku od svih da Vitez ispada,sa Zvijezdom.Rs klubovi imaju sansu .Mladost je ta koja odlucuje...Kljucno u Tuzli i Bluci ...29 kolo...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nisam dugo pisao ali dosta se stvari izdesavalo u medjuvremenu. Drago mi je sto smo se OPET izvukli iako se prvenstveno nismo trebali dovesti u ovu poziciju na kraju sezone, uz to je doslo jos dosta, dosta nepotrebnih problema. Danas su se rezultati poklopili i mogu odmah da kazem da se u zadnjem kolu svi slobodno kladite protiv Travnika.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
cestitam na opstanku! ne mozete pasti nize od 14.mjesta cak i da izgubite od viteza 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
I red bi bilo pustiti komšije da opstanu.Mozda dogodine zatreba...
-
- Kontakt:
Ja se nadam da ce travnik odigrati posteno do kraja i ove sumnje o namijestanju s vitezu pokazati da su neistinite.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Ja sam načuo da je neko nekog zajebao prethodnih godina, vjerovatno prošle, tako da se mnogi pitaju da li će Travnik htjeti pustiti Viteza. Al, vidjećemo.slobodnjak je napisao/la:I red bi bilo pustiti komšije da opstanu.Mozda dogodine zatreba...

-
- Kontakt:
Da aludiras na 1-1 s Rudarom Viteza prosle godine kad je Pekija pogodio za izjednacenje u nadoknadi a Smriko fulio jedno 5 zicera za 2-0 Viteza.Da je Vitez htio zajebati dao bi 3 boda i Travnika danas nebi bilo u ligi.Bilo je prica da su Vitezani bili premirani od Selimovica tu tekmu sto je dozvoljeno ali nisu uspjeli pa nisu uzeli kes.Takodje se pricalo da su te pare kasnije uzeliPappy je napisao/la:Ja sam načuo da je neko nekog zajebao prethodnih godina, vjerovatno prošle, tako da se mnogi pitaju da li će Travnik htjeti pustiti Viteza. Al, vidjećemo.slobodnjak je napisao/la:I red bi bilo pustiti komšije da opstanu.Mozda dogodine zatreba...
Banjalucani sto nije dozvoljeno ali i to su samo
price...I ovo da ce Travnik dati Vitezu su price.Uostalom Zvjezda ima sansu.Nek dobije u Ugljeviku i nek da vise para nego Vitez sto nije nedozvoljeno i nema problema ha ja...
Vitez je jedna od najlosijih ekipa u ligi!!!
Zip je napisao/la:Vitez je jedna od najlosijih ekipa u ligi!!!
Ove sezone nas nikako nije islo,dosta ozljeda i nekih faktora na koje se nije moglo utjecati nas je snaslo..dosta oscilacija je tu bilo,gubljenja bodova naivno..svemu tome doprinjeo je katastrofalan pocetak prvih 6 kola pod Husnijinim vodstvom.na kraju smo sretni da smo uopce u borbi za ostanak... prosle sezone smo mi Travnika spasili,Rudar je trebao dobiti nas da ostane.davali su i brdo love..gol smo primili u sudackoj nadoknadi,kad im nista nije znacio.dotad dominirali terenom,nije htjela lopta u gol..unatoc mahalskim pricama igrali smo za travnik

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 12 gostiju.