ImbecilniLudak je napisao/la:FranceskoTotti je napisao/la:Šta je reć za Mujagić Ajdina, ima li nekih novosti oko odlazaka i dolazaka?
Svaka čast za Plavu veče, izgleda da je organizacija perfektna, muzkički dio super, luda noć u najavi.
Pozdrav za Atomce ( a i za simpatizere

) na forumu, pozdrav i za BlueSever. Mislim ipak da to nije navijač Olimpića, a ni Ledo Man, mislim da je to neki kompleksaš iz Tešnja koji nema pametnijeg posla nego komentarisati po forumu. Ipak se mora priznati da je otkako je on tu ovaj forum živnuo.
TŽV
Što se tiče priče oko dolazaka i odlazaka sve je "rekla-kazala" ništa konkrentno. Dobro došao, mada mi nešto govori da već imaš jedan akaunt ovdje pod drugim imenom.

Rastužiti ću te, nemam drugi akaunt na forumu. Priznajem da pratim forum neko vrijeme, ali sam tek sada osjetio potrebu da se registrujem, ponajviše zbog ove teme, vidim da se zakuhalo zadnjih mjeseci.
Vijdet ćemo šta nas čeka u prelaznom roku. Činjenica je da smo ostali bez pola odbrane: Jovanović, Papaz, Navrboc, sve su to igrači koji su igrali, ili su mogli uskočiti. Tu ćemo se morati dobro pojačati, jer znamo svi kakve nas igre čekaju u drugom dijelu, prije svega mislim na kartoniranje igrača, a i čudne povrede i napuštanja ekipe nam nisu strane ( Radulović, Papaz, Beširović prošle sezone).