Tebi je glavni argument kojim opravdavas to sto iz dvije utakmice protiv realno slabijih reprezentacija od nas imamo 1 bod da ce i ostali gubiti bodove ? Stvarno ?calcio je napisao/la:Pobjedili Andoru i odvojili se. Strasno odvajanje.let3 je napisao/la:mi cemo se boriti sa Izraelom za to trece mjesto,a i to je upitno hocemo li uspjeti...zapamti ti ovo slobodno![]()
Belgija i Vels se odvojili vec u samom startu, odoše ljudi na Euro, ne cekaju levate da ih stignu![]()
Mi smo kiksali protiv Kipra ali tek je to pocelo, gubice i ostali bodove. Nema u nasoj grupi ekipe koja moze svakoga pobjediti kao sto je to nekad radila Spanija ili kao sto radi Njemacka. Gubice svi bodove u toku kvalifikacija. Ako ne izgubimo od Belgije mozemo realno i do prvog mjesta.

Zbog cega si tako samouvjeren ? Ja sam skeptican, jer sam se odmah sjetio nase grupe sa Grckom gdje smo jedva nekako ostali prvi zbog gol razlike. Sta kad se Welsu vrate glavni igraci, treba da prije svake utakamice molim Boga da kiksaju, da uspjeh nase reprezentacije zavisi od utakmica drugih reprezentacija. Neka hvala, vise volim reprezentaciju koja konce drzi u svojim rukama, a to se nikad nece desiti dok je vodi Safet Susic.