Nemoj se bolan ljutiti ali ste SMJEŠAN KLUB,,,,,,,,uozbiljite se oko novih nogometaša,,,,,ovo sto bolan dovodite je TANAK BETON -KAKAV radosavljevic,,,koji partisan ma sumnjam, da je ikada paša I prošao HUMSKOM cestom,koji japanci,osmani,mosmani neki napadac mislim a mozda I grijesim zorunovic iz druge lige srbije sa 306 min.odigrana I 1-2 gola koje je zabio.Mislim da se pomalo sprdate sa PREMIJER LIGOM BOSNE I HERCEGOVINE a to nije lijepo jer dovodite ANONIMUSE,,,,,,,naravno za kiflu I jako lijep jogurt iz mlijekare u Mokrom,,,,,smješi vam se prva liga srpske.lovcen16 je napisao/la:Ima neki Dragan Radosavljevic zadnji klub mu je Smederevo a prije igrao za Partizan,Slobodu Uzice,Radnicki KG,Aris Limasol kazu da je bek ima 31 godinu!!!izgleda da danas dolazi nindza!!!!!Svi cekamo tog japanca da vidimo i to cudo!!!barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
FK Slavija
Re: FK Slavija
http://www.utakmica.rs/fudbaler/357-rad ... vic-dragan" onclick="window.open(this.href);return false;barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
7 nastupa I 504minute,,,,,,,ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,,,pogledajte mu statistiku.u famosu ima boljih nogometasa a nece bolan biti na spavanju I hrani vec su iz vojkovica.pabizo je napisao/la:http://www.utakmica.rs/fudbaler/357-rad ... vic-dragan" onclick="window.open(this.href);return false;barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
http://www.utakmica.rs/fudbaler/224-zoranovic-bojan" onclick="window.open(this.href);return false;barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
Kralju malo gore si pisao koliko para toliko muzike.....to je tacno....ali opet mi dovedemo te anonimuse pa ih afirmisemo u kofol igrace tipa Belosevic,Arsenijevic,Scepanovic,Zurzinov,Spalevic,Injac,Ostojic....nego da ne mudrujemo previse reci mi jeli dogovorena ta tekma u subotu i gdje se igra....
Nije Dragan nego Dusan Radosavljevic momak se danas prikljucio ekipi negdje sam procitao da je pisalo da dolazi Dragan a ustvari je Dusan....Utakmica sa Olimpikom u Hadzicima u subotu...
- Al pashino
- Kontakt:
posto je ova sa olimpicom otkazana,ima li neka druga u planu ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
Kakav je ovaj Aleksic sto je igrao u vas,trebao bi se sutra pojaviti u Zrinjskom?! 
HSK Zrinjski Mostar.
Neuslovni terenAl pashino je napisao/la:posto je ova sa olimpicom otkazana,ima li neka druga u planu ?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Mitrović i Aleksić (stoperi) su im bili najbolji igrači u protekloj sezoni. Protiv Želje na Grbavici npr odlično odigrali u odbrani i 0-0 završilo, dok protiv Olimpica nije bilo te gore dvojice navedenih i 6-0 pobjedi Olimpic.saskograd je napisao/la:Kakav je ovaj Aleksic sto je igrao u vas,trebao bi se sutra pojaviti u Zrinjskom?!
Sigurno da će vam biti pojačanje.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Za vašu informaciju bolje prvo naučite kako se igrač zove pa onda komentarišite o njemu, kakav je .. lik se zove Duško Radosavljević.pabizo je napisao/la:Nemoj se bolan ljutiti ali ste SMJEŠAN KLUB,,,,,,,,uozbiljite se oko novih nogometaša,,,,,ovo sto bolan dovodite je TANAK BETON -KAKAV radosavljevic,,,koji partisan ma sumnjam, da je ikada paša I prošao HUMSKOM cestom,koji japanci,osmani,mosmani neki napadac mislim a mozda I grijesim zorunovic iz druge lige srbije sa 306 min.odigrana I 1-2 gola koje je zabio.Mislim da se pomalo sprdate sa PREMIJER LIGOM BOSNE I HERCEGOVINE a to nije lijepo jer dovodite ANONIMUSE,,,,,,,naravno za kiflu I jako lijep jogurt iz mlijekare u Mokrom,,,,,smješi vam se prva liga srpske.lovcen16 je napisao/la:Ima neki Dragan Radosavljevic zadnji klub mu je Smederevo a prije igrao za Partizan,Slobodu Uzice,Radnicki KG,Aris Limasol kazu da je bek ima 31 godinu!!!izgleda da danas dolazi nindza!!!!!Svi cekamo tog japanca da vidimo i to cudo!!!barezi je napisao/la:imal šta od drugih pojačanja
Sve neki fudbalski stručnjaci , treneri , hoćeš broj trenera Slavije pa ga posavjetuj malo, moža imaš nekog igrača boljeg za predložiti
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Rade je extra momak pravi sportista kod nas je skoro dvije godine i nikad nije napravio ni jedan pa ni najmanji ekces,a sto se tice njegovih igara momak je borac do srzi do koske sto se kaze,borben,jak,siguran sto je najvaznije nije panicar a jos jedna veliki plus mu je skok igra kod nas je sad u ovoj polusezoni dao dva gola poslije kornera...saskograd je napisao/la:Kakav je ovaj Aleksic sto je igrao u vas,trebao bi se sutra pojaviti u Zrinjskom?!
U pravu je ovaj Lovcen, ali mislim da je veci problem sto slabo ima navijaca Slavije na forumu.
Generalno ja volim o svakome nesto procitati.
Cudi me recimo gledajuci na Slavijin sastav sto FKSarajevo ne sklopi sa njima ugovor i posalje ovih par igraca na posudbu sto ih zele poslati. Siguran sam da bi bili konkuretni u ovakvom sastavu. Nemoraju im stanarinu placati, dzaba igraci Slaviji.
Pitanje je jedino da li bi to Slavija htjela.....
Cudi me recimo gledajuci na Slavijin sastav sto FKSarajevo ne sklopi sa njima ugovor i posalje ovih par igraca na posudbu sto ih zele poslati. Siguran sam da bi bili konkuretni u ovakvom sastavu. Nemoraju im stanarinu placati, dzaba igraci Slaviji.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To bi najbolje bilo, mislim da su odnosi izmedju 2 kluba korektni inace.EXIT je napisao/la:U pravu je ovaj Lovcen, ali mislim da je veci problem sto slabo ima navijaca Slavije na forumu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Leotar sigurno ispada. volio bih da Slavija ostane a nek ispadne bilo ko drugi recimo Travnik
Odnosi izmedju dva kluba koliko ja znam su i vise nego dobri ali nekako mi je to nerealno i neznam bas najbolje i po zakonu dali je to moguce jer se takmice u istom saveznom rangu ali opet kazem da mi to djeluje nerealno ali mislim da se Slavija mora vise posvetiti svojoj djeci i gurati ih evo ima ovaj mali Adnan Osmanovic pa mali Luka Dursun.Te momke treba forsirati ako misle dobro klubu ova dvojca su vec u repki BiH pa za dvije-tri godine eto dobrih igraca....Sarajlijc@ je napisao/la:To bi najbolje bilo, mislim da su odnosi izmedju 2 kluba korektni inace.EXIT je napisao/la:U pravu je ovaj Lovcen, ali mislim da je veci problem sto slabo ima navijaca Slavije na forumu.
Aleksic potpisuje za Zrinjevce na godinu i pol dana a Slavija dobija nesto kesa kao obestecenje...Kralju nek ti je sa srecom...Izgleda da je momak zadovoljan uslovima sto mi je pravo drago...
lovcen16 je napisao/la:Aleksic potpisuje za Zrinjevce na godinu i pol dana a Slavija dobija nesto kesa kao obestecenje...Kralju nek ti je sa srecom...Izgleda da je momak zadovoljan uslovima sto mi je pravo drago...
Prica se da ga je i Zeljo trazio?!
HSK Zrinjski Mostar.
Bio je sad i u kazahstanu na probi pa ga menadjer sjebo za ugovor,imao je ponuda i iz superlige Srbije...mnogo ste dobrog igraca dobili...saskograd je napisao/la:lovcen16 je napisao/la:Aleksic potpisuje za Zrinjevce na godinu i pol dana a Slavija dobija nesto kesa kao obestecenje...Kralju nek ti je sa srecom...Izgleda da je momak zadovoljan uslovima sto mi je pravo drago...
Prica se da ga je i Zeljo trazio?!
Mislim da bi igraci koje bi vam slali na posudbu bili konkuretni za prvih 11 tipa: Osmanhodzica, Abdilhodzica, Bisanovica (svi osim golmana su bili maltr ne standardni.proslu polusezonu kod nas) cak sta vise mislim da bi vam i Plakalo dobro dosao.
Bila bi benificija obostrana.
Svake godine bi imali 4-5 konkurentnih igraca od nas na kojima necete imati troskova jer bi bila placena od nas. Nama je dobro jer blizu igraju i lakse ih je nadgledati nemora se placati stanarina itd. Vi opet mozete uloziti vise para u jos par solidnijih igraca a bogami pocesto i ubodete sa igracima gledajuci kolko cesto ide odliv igraca od vad prema Sarajevskim, Mostarskim i Banjaluckom klubu.
Onako neko moje misljenje samo.
Bila bi benificija obostrana.
Svake godine bi imali 4-5 konkurentnih igraca od nas na kojima necete imati troskova jer bi bila placena od nas. Nama je dobro jer blizu igraju i lakse ih je nadgledati nemora se placati stanarina itd. Vi opet mozete uloziti vise para u jos par solidnijih igraca a bogami pocesto i ubodete sa igracima gledajuci kolko cesto ide odliv igraca od vad prema Sarajevskim, Mostarskim i Banjaluckom klubu.
Onako neko moje misljenje samo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.