Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Necete se tako lahko Artete rijesit, ne brini.
Malog treba koristit na krilu umjesto Volkota, jer je ovaj prebacen na napadaca. Taman da ceka sansu poslije Ox-a. Ako Ox ne bude starter ove sezone bice grehota.
Meni je gori komentar, selfi manje vise. 
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Ide ovih par što su blizu džamije, prouči se ezan, pojedu par hurmi, brzinski klanjaju i trče kući jest.topnik1 je napisao/la:Zar se u toku ramazana ide na akšam ?
Komentar je zbog nje, glupača ni ne shvati ništa, čak me fali kad smo izašli i spominje mi to nešto. Ja na aparatima bio!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koji cirkus cccMarsal je napisao/la:Ide ovih par što su blizu džamije, prouči se ezan, pojedu par hurmi, brzinski klanjaju i trče kući jest.topnik1 je napisao/la:Zar se u toku ramazana ide na akšam ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Nego, je li ona potpisala za Arsenal ili da ti "maršalujem" post?Marsal je napisao/la:Ide ovih par što su blizu džamije, prouči se ezan, pojedu par hurmi, brzinski klanjaju i trče kući jest.topnik1 je napisao/la:Zar se u toku ramazana ide na akšam ?
Komentar je zbog nje, glupača ni ne shvati ništa, čak me fali kad smo izašli i spominje mi to nešto. Ja na aparatima bio!Al' eto nije loše, što bi ameri rekli stigo sam do second base, ko je žnj!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Halali što kasnim, al ako imaš instagram il twitter otvori Alexisov profil, tip je na odmoru a objavljuje videe kako trči i priprema se za sezonu. Taj ne staje da radi, lik je bogArtetitis je napisao/la:Ono što mene raduje jest Özil. Vidi se da je čovjek prošao pripreme sa igračima, odmah to drugačije izgleda.
Malo me jest strah u kakvom će se stanju vratiti Alexis.
Podržimo ljubav, što ste zli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Maršaluj post ipakArtetitis je napisao/la: Nego, je li ona potpisala za Arsenal ili da ti "maršalujem" post?
Ja lafo hocu pravdu uvest a najveći spamerbega_afc je napisao/la:Dobro je vise, morace Marsal i sebe za spam pocet prijavljivat.
subhanallahfrankqqqqq je napisao/la:lik je bog
[youtube][/youtube]topnik1 je napisao/la:Podržimo ljubav, što ste zli
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
frankqqqqq je napisao/la:Halali što kasnim, al ako imaš instagram il twitter otvori Alexisov profil, tip je na odmoru a objavljuje videe kako trči i priprema se za sezonu. Taj ne staje da radi, lik je bog
Ako bude kao Nijemci prošle godine neće mi bit baš drago kuknjava . Valjda njegov karakter dođe do izražajaArtetitis je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Halali što kasnim, al ako imaš instagram il twitter otvori Alexisov profil, tip je na odmoru a objavljuje videe kako trči i priprema se za sezonu. Taj ne staje da radi, lik je bogJest, kaže Arsene da ga nekad mora tjerati sa treninga. Nenormalno mi je drago što je osvojio Copa Americu baš zbog tog svog karaktera.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
**** te, kontam postovi o danasnjoj tekmi, spameri 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako izgubimo od Čelzija paja i simen će srat da voajer ne može pobijedit murinja. Ako pobijedmo Čelzija paja i simen će srat da ga može jedino pobijedit u nekoj nebitnoj utakmici i da se zanonismo jer sezona nije tek počela 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ono je ba divlji južnoamerikanski mentalitet, i kopat i orat će ono iduću sezonu. Blentav insan subhajnekentopnik1 je napisao/la:Ako bude kao Nijemci prošle godine neće mi bit baš drago kuknjava . Valjda njegov karakter dođe do izražajaArtetitis je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Halali što kasnim, al ako imaš instagram il twitter otvori Alexisov profil, tip je na odmoru a objavljuje videe kako trči i priprema se za sezonu. Taj ne staje da radi, lik je bogJest, kaže Arsene da ga nekad mora tjerati sa treninga. Nenormalno mi je drago što je osvojio Copa Americu baš zbog tog svog karaktera.
Arsene danas kaže da za njega sezona počinje 8.augusta. Kao da je prekrižio tu utakmicu sa Mourinhom.topnik1 je napisao/la:Ako izgubimo od Čelzija paja i simen će srat da voajer ne može pobijedit murinja. Ako pobijedmo Čelzija paja i simen će srat da ga može jedino pobijedit u nekoj nebitnoj utakmici i da se zanonismo jer sezona nije tek počela

Sramota što se Ramiz gura na krilo, a još mu je navodno i rekao da je samo "temporary" . I onda ćemo se ljutit kad za sezonu dvije momak ode iz kluba.
edit: Još ako je lijevo krilo onda je još gore. Kad je zadnji put bio lijevo krilo izgubili smo od Milana 4:0
edit2: Čelzi igra sa 3 vezna i onim konjinom Ramiresom
edit: Još ako je lijevo krilo onda je još gore. Kad je zadnji put bio lijevo krilo izgubili smo od Milana 4:0
edit2: Čelzi igra sa 3 vezna i onim konjinom Ramiresom
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Bogme Ramiz amf...
Bit ce ovo dobra utakmica za nas
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Je li ovo Santi na lijevom krilu ?AA23 je napisao/la:Bogme Ramiz amf...
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.