Sarmelino je napisao/la:Udjes na igru napravis sto bolji sastav i molis se bogu da ne izgubis jer su rezultati nidje vezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako ovo uopste igrati ? Molim neke upute

Dobar dobar

Lakše na kladionici dobiti

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Sarmelino je napisao/la:Udjes na igru napravis sto bolji sastav i molis se bogu da ne izgubis jer su rezultati nidje vezeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kako ovo uopste igrati ? Molim neke upute
MIslis? To sto nisam mogo bit po 6 sati na igrici online proslih sezona ne znaci da necu moc bit i ove.Mramic je napisao/la: Ja protiv tebe necu nikad uzimati kamp jer si fudbalska neznalica i protiv tebe cu poslati drugi sastav...
ja ovako svake sezone krenemMramic je napisao/la:Opet kao nekad sam strah i trepet ove lige , 2-0 gol razlika , 6 bodova savrsenstvo . sto manje primiti i puna saka brade... Sutra sa tigerima 0-0 i ja sam presretan ..
Suarez sta je momciluk , opet si olako shvatio ovu sezonu , bez 5 sati nemas sta traziti medju gigantima poput mene ramseya tigra i lapziga...
Hocemo li veceras zabiti prvi gol u sezoni ili nastavljamo istom taktikomRamsey16 je napisao/la:Ovaj moj start ne smije da vas zavara ovo je sve dio taktike hahaha
to je sve do igreMramic je napisao/la:Pa normalno da sakate , svira vam kolina a vi stavite all or nothing ma daj bjezi....
Red je makar jedan da procepimo hahahasuarez7 je napisao/la:Hocemo li veceras zabiti prvi gol u sezoni ili nastavljamo istom taktikomRamsey16 je napisao/la:Ovaj moj start ne smije da vas zavara ovo je sve dio taktike hahaha
Ih ako do 14.01 ne prodam nesto onda bataliti sve hahaSarmelino je napisao/la:Valjda cu poigrat s tobom dok te transferi ne krenu
Nista prekasno je toRamsey16 je napisao/la:Ih ako do 14.01 ne prodam nesto onda bataliti sve hahaSarmelino je napisao/la:Valjda cu poigrat s tobom dok te transferi ne krenu
Daj ba svaki put podesim na fairMramic je napisao/la:Pa normalno da sakate , svira vam kolina a vi stavite all or nothing ma daj bjezi....
Ja uvijek agresivno a imam u prosjeku po mozda 2-3 crvena. Pravilo je da nema pravilaSuljo20002 je napisao/la:Daj ba svaki put podesim na fairMramic je napisao/la:Pa normalno da sakate , svira vam kolina a vi stavite all or nothing ma daj bjezi....
Ramsey16 je napisao/la:Zakazali mi transferi donji sam dok god me ne krenu![]()
Red je makar jedan da procepimo hahahasuarez7 je napisao/la:Hocemo li veceras zabiti prvi gol u sezoni ili nastavljamo istom taktikomRamsey16 je napisao/la:Ovaj moj start ne smije da vas zavara ovo je sve dio taktike hahaha
Jos cemo da se nacekamo hahahahasuarez7 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
osmo odlucio da nas handri maloRamsey16 je napisao/la:Jos cemo da se nacekamo hahahahasuarez7 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Ovo je zbog tiketasuarez7 je napisao/la:osmo odlucio da nas handri maloRamsey16 je napisao/la:Jos cemo da se nacekamo hahahahasuarez7 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.