Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

DragonGirl
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la DragonGirl » 07 sep 2015, 00:10

Dakle Kolašinac bi mogao biti najizglednija opcija na zadnjem veznom trenutno. Ako može to odigrati, onda je dobro jer čisto sumnjam da će Meša zvati bilo kojeg debitanta iz prostog razloga što je previše rizično ući u jednu takvu utakmicu s debitantom. I večeras, kada je imao odličnu priliku da isproba još kojeg novajliju, on to nije učinio, a kamoli u odlučujućoj utakmici. Tako da Grahovac koji se ovdje priziva po meni nema šanse, a plus što, evo čitam, sjedi na klupi. Cimirot je povrijeđen, pa nemamo baš puno izbora. Na kraju, uopšte me ne bi iznenadilo i da na kraju Hadžić počne na toj poziciji. Također, eventualnim prelaskom Kolašinca na DMF i za lijevi bek nam treba neko. Zukanović će se, po mom mišljenju, teško oporavit i vratiti u formu za mjesec dana, Kvesić možda? Kako god, situacija je izrazito loša.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2015, 00:10

HamburgCity je napisao/la:Pjanić out/ Hadzić in - lol
Zec 90 min (Hajrović/ Višča na klupi) - lol
Ibišević 90 min - lol
Djurić - lol
Kolašinac out/ Vrančić
in - lol
Lulić 90 min - lol
Bičakčić desni bek - lol
Kakav komentar :rol: Svaka cast, nasmijao si me :thumbup:

Inace, iako sam jutros bio optimista sto se tice baraza i plasmana, poprilicno su me ohladila ova dva samara (Vels i Besic glupan). Bice gutavo! :?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 sep 2015, 00:11

Ovo je vise bilo neko eksperimentiranje, ni ja ne kontam neke odluke, posebno izlaskom Pjanica, zasto je Hadzic bio kreator igre. Ali u ovakvim utakmicama se i ne pruza nekakva leprsava igra, gdje stoje sa svih 10 igraca nazad, zabijes koliko moze golova, odradis svoj dio posla i to je to.

Crveni karton je onda totalno umrtvio utakmicu, i sami igraci su bili u soku nakon onoga, i sve dok Vrancic nije usao nismo ni imali ofanzivnog veznog na terenu. I dalje se pitam, ne znam sta je Bazdarevic pokusavao, valjda je vidio sta je htio, i da ce mu to pomoci kad bude birao sastav za Wales.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 00:11

hifans je napisao/la:Zasto bhf bojkot ?
Zato sto su ih prebacili na zapadnu tribinu gdje bi ih ulaznice ispale 20000, oni su te pare donirali mladim kosarkasima :clap:
This time next year we'll be millionaires.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 sep 2015, 00:12

Ako se Zuka oporavi onda protiv Velsa i Kipra Seo na DM a Zuka na lijevog beka.Vazne su to utakmice da bi se gurale novajlije kao sto su Grahovac,Cimirot..
Inace,u ovom dvomecu jedino pozitivno sto sam ja vidio jesu 3 boda i igra u privh pola sata veceras,ostalo zabrinjavajuce lose..Bojim se da ce sa igrom protiv Blegije i ovom iz drugog poluvremna veceras biti jako tesko doci do tih zeljenih 6 bodova i baraza,a onda preko baraza do Eura..Daj Boze da grijesim..Nakon uvodnog rasta forme pod Mesom ovaj dvomec je ,po meni naravno,ponudio stagnaciju.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 00:13

Ajax je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ja sam Ajax pretpostavio da smo krenuli sa najboljim timom koje su zamjene trebale biti prve na redu. Veceras sam imao prvi put Susic efekt. Izlazi Miralem i cekam Vrancica. Gledam i ne vjerujem ulazi Hadzic. Kako ga koji novinar ne upita tko mu je zamjena za Besu i po kojoj hebenoj logici taj igrac moze biti i zamjena za Pjanica.
Pa po logici jer je Hadzic "polivalentan" igrac koji mu je igrao centralnnog-ofanzivnog veznog na ovoj utakmici ocigledno. A protiv Walesa ce igrati zadnjeg veznog.
Pa to ti i j kazem. Polivalentan igrac patent naseg bivseg selektora. Hmmmmm. Jednom davno sam napisao. Moze igrati beka, stopera, DM, AM ali nista dobro. On ne treba u reprezentaciji. Makar po meni. Cak i TSS kojeg ovdje vecina mrzi je puno bolji igrac od Anela. Pa ima na TM koliko je bolji.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 07 sep 2015, 00:14

dubrovnik je napisao/la:
FliX je napisao/la:Ne znam. Valjda ce naredni mjesec sve biti bolje. Vidjet cemo.
Daj boze care ali sa ovim trenerom tesko da cemo proci bez kazne. Mi mozemo dobiti Wales i sa Hadzicem na DM ali mi cemo njegovu nonsalantnost platiti kad tad. On Grahovca nece uvesti da igra ne znam kako. Pa malom Hodzicu koji igra da budem posten u meni ne bas dragom timu 6 golova nisu preporuka za 20ak minuta. Sta Grahovac mora uraditi da dobije sansu. Prvi put cu otvoreno posumnjati. Mora pricekati prodaju Hadzica
AVDIJA-prodaja-sup karta
VRANJES-prodaja-sup karta
STILIC-prodaja-sup karta
Valjda nisam u pravu ali nije da ne smrdi.
Prvi koji je konacno skonto,ali samo sumnja... Pa to je ocigledno sta se radi u ovoj repci kupleraj zivi... Stilic vranjes vrsajevic,pa zar ne govori to sve samo za sebe... ovo sa transferima,naravno i dalje se cekaju hadzic i sven ali njih niko da ulovi. . sve dok nebude transfer da zarade svi involvirani i dalje ce bit na spisku. Ovo je udarac za sve nas vjerne navijace i bolesnike u ovu repku !!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 07 sep 2015, 00:16

soccerfan je napisao/la:
solinas je napisao/la:nase je da pobjedimo wels i kipar.dzekin drug kompanija ce srediti ostalo :mrgreen: :mrgreen:
Edin veceras vidno razocaran nakon tekme. Valjda i zbog kartona onog. Ali vidi se na njemu tacno koliko mu je stalo. Samo mu je bitno da pobjedimo Wales i Kipar. Prava kapitencina!!! :D
Sad gledam njegov intervju auuu jest ljut na besicaaaa
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 sep 2015, 00:17

leorey je napisao/la:Mi smo jedna prosjecna repka, sad se vidi da toliko nije ni do trenera. Ne znam zasto se zamarate sa utakmicom Belgija- Izrael, kad mi s ovakvom igrom necemo dobiti Wels. Ja iskreno volim repku, ali nisam niti najmanji optimista, realno ovo EP nismo zasluzili. Poraz od Kipra, Izraela i Belgije, x sa Belgijom i Welsom. Ne treba nista vise reci.

Volio bih vise od svega da se prevarim i da se plasiramo na EP i bit cu prvi koji ce pojest sva g.ovna koje je napisao na ovom forumu , ali evo i da prodjemo u baraz, jeste li vi svjesni ko ce igrati tu ? Ukrajina, Hrvatska/Holandija ... da ne nabrajam dalje, kvalitetniji nismo od tih repki i ne vidim kako ih mozemo pobijediti, pogotovo s ovakvom igrom.

Naveo bih jos da je Dzeko najbolji napadac BiH svih vremena, da bi bez njega bili u rangu Madjarske i ko to ne vidi je potpuno slijep kod zdravih ociju. Covjek je konstantan 6 godina u repki i za to mu se mora skinuti kapa. Ako ne odemo na EP bit ce mi najvise zao zbog njega jer ce za ono tamo Euro vec biti u godinama.
Ako hoćemo da se izdignemo iz ovog prosjeka u kojem smo već 20 godina onda i kada ne igramo dobro i kada nam igrači nisu u nekoj formi moramo dobijati utakmice. Ako hoćemo da smo neki qurac moramo osvojiti 6 bodova iz naredne dvije utakmice i ako se plasiramo u baraž (gdje ćemo biti nositelji najvjerovatnije) moramo ga proći i onda ćemo time potvrditi da vrijedimo na fudbalskoj mapi svijeta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 00:18

DragonGirl je napisao/la:Dakle Kolašinac bi mogao biti najizglednija opcija na zadnjem veznom trenutno. Ako može to odigrati, onda je dobro jer čisto sumnjam da će Meša zvati bilo kojeg debitanta iz prostog razloga što je previše rizično ući u jednu takvu utakmicu s debitantom. I večeras, kada je imao odličnu priliku da isproba još kojeg novajliju, on to nije učinio, a kamoli u odlučujućoj utakmici. Tako da Grahovac koji se ovdje priziva po meni nema šanse, a plus što, evo čitam, sjedi na klupi. Cimirot je povrijeđen, pa nemamo baš puno izbora. Na kraju, uopšte me ne bi iznenadilo i da na kraju Hadžić počne na toj poziciji. Također, eventualnim prelaskom Kolašinca na DMF i za lijevi bek nam treba neko. Zukanović će se, po mom mišljenju, teško oporavit i vratiti u formu za mjesec dana, Kvesić možda? Kako god, situacija je izrazito loša.
Ne postoji veci rizik nego staviti Hadzica na DM. I Grahovac i Zolotic i Vranjes i Cimirot su manji rizik nego Anel.

Minjore
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - AndoraM

Post Postao/la Minjore » 07 sep 2015, 00:27

Eh da imamo jos jednog napadaca pa da igramo 3-5-2 sa dva beka (krila).. Mozda Zahirovic uleti, igral on znal iko ? Imamo li pravo i u fudbalu zovnut jednog crnca :lol: :lol: :lol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 07 sep 2015, 00:28

dubrovnik je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Dakle Kolašinac bi mogao biti najizglednija opcija na zadnjem veznom trenutno. Ako može to odigrati, onda je dobro jer čisto sumnjam da će Meša zvati bilo kojeg debitanta iz prostog razloga što je previše rizično ući u jednu takvu utakmicu s debitantom. I večeras, kada je imao odličnu priliku da isproba još kojeg novajliju, on to nije učinio, a kamoli u odlučujućoj utakmici. Tako da Grahovac koji se ovdje priziva po meni nema šanse, a plus što, evo čitam, sjedi na klupi. Cimirot je povrijeđen, pa nemamo baš puno izbora. Na kraju, uopšte me ne bi iznenadilo i da na kraju Hadžić počne na toj poziciji. Također, eventualnim prelaskom Kolašinca na DMF i za lijevi bek nam treba neko. Zukanović će se, po mom mišljenju, teško oporavit i vratiti u formu za mjesec dana, Kvesić možda? Kako god, situacija je izrazito loša.
Ne postoji veci rizik nego staviti Hadzica na DM. I Grahovac i Zolotic i Vranjes i Cimirot su manji rizik nego Anel.
Kažem, ne bi me nimalo iznenadilo, jer Meša očito ima povjerenja u njega.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 07 sep 2015, 00:40

Ne znam jesam li ja pogresno razumio za Hodzica, vidim da ga mnogi spominjete i sto ne igra, ali zar nije receno da za ove utakmice nece biti dostupan, jer je potrebniji mladima?

Utakmica kao utakmica, jako dosadna. Da nije igrala nasa BiH, ne bih ja ovo ni gledao. Andora, ciganski tim koji ne treba ni nastupati na takmicenjima.
Besic, zajebo nas je sad dobro. Ako mi nismo dovoljo pametni da dopustimo da sudija rijesi to, vec moramo da reagujemo, nismo bolje ni zasluzili. Mislio sam da necemo dobiti ni zuti na ovoj tekmi, kamoli crveni.

Previse se forsiralo da Ibisevic dadne gol. Drago mi je za pobjedu, ali jako smo lose izgledali. Bekovi ne mogu/ne znaju da nabace i jos mnogo nekih poteskoca :roll:
Sad ce se morati kombinovati u sredini sa Vrancicem ili Zukanovicem. Ako ce Stilic igrati iza Dzeke, mozda Vrancic treba pored Pjanica, ako ce Vrancic biti iza Dzeke, onda neka Zuka igra pored Pjane.

Nadati se boljem. Sretno nam! :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2015, 01:03

Duric je bio smijesan, ma lik pojma nema ja vam kazem, ne zna loptu primiti kamoli sta drugo znaci Durica ako vidim da spisku protiv Velsa najebali smo i to dobro

Zec je bio onako, imao je nekoliko akcija ali inace slabo vala nista covjek nije pokazao

Vrancic za 20 minuta pokazao koliko je bolji igrac od Hadzica i Medunjanina zajedno, momak odlican vidi se da zna jos samo da Grahovac dobije poziv i kompletni smo :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 sep 2015, 01:09

Sve vise sam razocaran u Mehmeda i nisam siguran da stvari vodi u pravom smijeru.I veceras katastrofalna postavka,lose izmjene,generalno dosta losa igra.
Kad sam vidio da Hadzic mijenja Pjanica mrak mi je pao na oci,ocito mi ne mozemo imati selektora koji ne mora u svakoj utakmici staviti dva-tri igraca po naredjenju.Jos frajer uzeo svaki slobodnjak i prekid generalno,ufurao se pjevac ko da je zvijezda do Dzeke i Pjanica.Dva puta mu prilazi Bešić i kaze da on puca slobodnjak on ga tjera :lol: Jednom Vrančić hoce da šuta ni njemu ne da......

Ne znam,zabrinut sam,jako.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2015, 01:12

Goalgetter je napisao/la:Ovo je vise bilo neko eksperimentiranje, ni ja ne kontam neke odluke, posebno izlaskom Pjanica, zasto je Hadzic bio kreator igre. Ali u ovakvim utakmicama se i ne pruza nekakva leprsava igra, gdje stoje sa svih 10 igraca nazad, zabijes koliko moze golova, odradis svoj dio posla i to je to.

Crveni karton je onda totalno umrtvio utakmicu, i sami igraci su bili u soku nakon onoga, i sve dok Vrancic nije usao nismo ni imali ofanzivnog veznog na terenu. I dalje se pitam, ne znam sta je Bazdarevic pokusavao, valjda je vidio sta je htio, i da ce mu to pomoci kad bude birao sastav za Wales.
Mozda je namjerno stavio Hadzica da vidi jel moze ista u ofanzivi protiv mrtve Andore kada je u top formi i kada ima potpunu slobodu da ide naprijed?
Nad tobom sunce najljepše sja

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 sep 2015, 01:14

Ima sut ko Ronaldo, zna Mesa :opaopa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 sep 2015, 01:17

Nerminovic je napisao/la:Duric je bio smijesan, ma lik pojma nema ja vam kazem, ne zna loptu primiti kamoli sta drugo znaci Durica ako vidim da spisku protiv Velsa najebali smo i to dobro

Zec je bio onako, imao je nekoliko akcija ali inace slabo vala nista covjek nije pokazao

Vrancic za 20 minuta pokazao koliko je bolji igrac od Hadzica i Medunjanina zajedno, momak odlican vidi se da zna jos samo da Grahovac dobije poziv i kompletni smo :bih:
:thumbup: :thumbup:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2015, 01:21

Goalgetter je napisao/la:Crveni karton je onda totalno umrtvio utakmicu, i sami igraci su bili u soku nakon onoga
Igračima se sve srušilo nakon Bešićevog kartona, to jasno govore i ove izjave Lulića i Džeke na portalu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 sep 2015, 01:21

[quote="Murga"]Ne znam jesam li ja pogresno razumio za Hodzica, vidim da ga mnogi spominjete i sto ne igra, ali zar nije receno da za ove utakmice nece biti dostupan, jer je potrebniji mladima?

Utakmica kao utakmica, jako dosadna. Da nije igrala nasa BiH, ne bih ja ovo ni gledao. Andora, ciganski tim koji ne treba ni nastupati na takmicenjima.
Besic, zajebo nas je sad dobro. Ako mi nismo dovoljo pametni da dopustimo da sudija rijesi to, vec moramo da reagujemo, nismo bolje ni zasluzili. Mislio sam da necemo dobiti ni zuti na ovoj tekmi, kamoli crveni.

Previse se forsiralo da Ibisevic dadne gol. Drago mi je za pobjedu, ali jako smo lose izgledali. Bekovi ne mogu/ne znaju da nabace i jos mnogo nekih poteskoca :roll:
Sad ce se morati kombinovati u sredini sa Vrancicem ili Zukanovicem. Ako ce Stilic igrati iza Dzeke, mozda Vrancic treba pored Pjanica, ako ce Vrancic biti iza Dzeke, onda neka Zuka igra pored Pjane.

Nadati se boljem. Sretno nam! :bih:[/quote]
Hodzic je za danasnju utakmicu bio prikljucen prvom timu i sjedao je na klupu. Samo toliko. Bajic u zadnjoj akciji trenirao sa prvim timom. Poljaci pozvani u toj akciji isto kao da se druze sa igracima. Fali jos ono Safetovo kolo iz Beca da dozivljaj bude kompletan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.