FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- brzitesanj
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
brzitesanj je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna 
Chelsea F.C.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vjerovatno sa Tymoshcukom na stoperu:Blue_He4rt je napisao/la:Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna
RAfinha---Tymo-----Boateng---Lahm
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
rafinha-tymoščuk-boateng-lahmBlue_He4rt je napisao/la:Mozete li mi predstaviti kako bi otprilike izgledala odbrana Bavaraca u velikom spektaklu ili to trenutno ni Jupp ne zna
ukoliko se ne oporavi buyten ...
Uhhhhh....
Nakon što sam popio jednu od 5mg, smogao sam tek toliko snage da još jednom kriknem:
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERNNNNN!!!!!
Nakon što sam popio jednu od 5mg, smogao sam tek toliko snage da još jednom kriknem:
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERNNNNN!!!!!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- brzitesanj
- Kontakt:
Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE ) 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Izvor ?brzitesanj je napisao/la:Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE )
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Blue_He4rt
- Kontakt:
brzitesanj je napisao/la:Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE )
Mogli bi ali u limburgu
Chelsea F.C.
Siguran sam da bi i jedna i druga ekipa pristale na to da se svima očiste kartoni ... i fanovi tih timova ... i neutralni fanovi , dakle svi bi pristali na to , ali na kraju do toga neće doći ... ah ti propisi ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Zbog kloca razbih pepljaru u kaficu. Valjda do 19.Maja skonta neke stvari, ali sada ce mene @effe_sa i @gero ubjedjivati da vrijedi onih 10 miliona Eura po sezoni.
PS: Ovaj avatar ostavljam dok pocetka sljedece sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne znam sta da napisem u ovom trenutku ,prelijep je osjecaj gledati klub za koji navijas da odigra ovako dobru utakmicu protiv velikog Real Madrida i to u gostima .Nadigrali su Real Madrid i sasvim su zasluzili prolaz dalje.
MIA SAN MIA !!!!!!!!!!!!!!!
MIA SAN MIA !!!!!!!!!!!!!!!
To je samo još jedan u nizu bisera Platinija i kompanije, zamisli pravilo važi sa Europsko i Svijetsko prvenstvo ali ne i za Ligu Prvaka apsurd.Kreteni iz UEFA-e.Blue_He4rt je napisao/la:brzitesanj je napisao/la:Neso se govori da bi se mogli ponistit kartoni pred finale ko na SP (to nebi bilo lose po BAVRCE i bogami i za PLAVCE )
Mogli bi ali u limburguPravilo nije uvedeno na pocetku sezone,sada se mogu pjevat` sljemenske.Moze se ocekivati za koju sezonu u LP,bilo bi to pametno od strane UEFA-e.Kada se vec dogura do finala,da cijeli tim imas na okupu i pokazes uistinu koliko si zasluzio trofej
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Finaleeeee ohoohoohoooo.....Finale ohohoohhooooo......Finale dahoam.......Superrrr....DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...............JAAAAAAAAAAAAAAAAA.............
Mislio sam da nakon finala 2001. godine nikad neću više toliko živaca pogubit, toliko energije izgubit, toliko poludit, ali ovo je bilo još jednom nešto veće, neka nova dimenzija....Velika pobjeda u ludoj utakmici, koja je ponudila sve moguće, mi smo oko 21.00, od prilike tačno znači u 21 h bili na koljenima, ali onda smo se digli iz pepela....
Kakvo je liderstvo, petlju, mangupluk pokazao taj Gomez, on je taj koji je išao kod sudije da protestuje, kod faula Gustava , pa onda čovjek izbori penal, pa onda čovjek hladnokrvo pogodi penal u izvođenju jedanaesteraca, pa onda čovjek se vraća ko lud i pomaže odbrani....
Pa taj mali Alaba, ma kakav mali, taj mangup, taj odvažni ratnik koji je igrao kao da hiljade ovakvih utakmica ima iza sebe.....Taj Gustavo koji se ludo borio, taj čudesni Badstuber kojeg su kudili neki svo vrijeme, a ja sam ga branio.....Taj čudesni golman Neuer, ta svjetska klasa, ta dupla svjetska klasa, ta hladnoća da uhvati toliko lopti tokom utakmice, zatvori prostor Graneru kod 100 % prilike, da odbrani 2 penala zvijezdama evropskog i svjetskog fubala: Ronaldu i Kaki.....
Kroos je bio odličan, sve je bolje ulazio u utakmicu i dirigovao, Schweini izdrži 120 minuta i pogodi odlučujuči penal, nakon 2 tako strašne povrede, tako nezgodne za jednog fudbalera i kako još bodri ekipu, približio se statusu velikog Effenberga...
Neku analizu utakmice ću opširniju detaljniju opalit sutra, ali mi smo imali večeras mentalnu snagu, psihu, hrabrost, petlju, borili su nam se igrači kao lavovi i ušli u finaleeee......
Šećo: AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ostali AJMOOOOOOOOOOOO.......IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
P.S. Hvala Realovim navijačima na čestitkama i mora se priznat da su se ponijeli jako fer i vidi se da dugo bodre taj tim i razumiju se u fudbal....Mogu se tamo često pročitat njihovi zanimljivi, stručni komentari......
FC BAYERN IM FINALEEEEE.....WAHNSINN
Mislio sam da nakon finala 2001. godine nikad neću više toliko živaca pogubit, toliko energije izgubit, toliko poludit, ali ovo je bilo još jednom nešto veće, neka nova dimenzija....Velika pobjeda u ludoj utakmici, koja je ponudila sve moguće, mi smo oko 21.00, od prilike tačno znači u 21 h bili na koljenima, ali onda smo se digli iz pepela....
Kakvo je liderstvo, petlju, mangupluk pokazao taj Gomez, on je taj koji je išao kod sudije da protestuje, kod faula Gustava , pa onda čovjek izbori penal, pa onda čovjek hladnokrvo pogodi penal u izvođenju jedanaesteraca, pa onda čovjek se vraća ko lud i pomaže odbrani....
Pa taj mali Alaba, ma kakav mali, taj mangup, taj odvažni ratnik koji je igrao kao da hiljade ovakvih utakmica ima iza sebe.....Taj Gustavo koji se ludo borio, taj čudesni Badstuber kojeg su kudili neki svo vrijeme, a ja sam ga branio.....Taj čudesni golman Neuer, ta svjetska klasa, ta dupla svjetska klasa, ta hladnoća da uhvati toliko lopti tokom utakmice, zatvori prostor Graneru kod 100 % prilike, da odbrani 2 penala zvijezdama evropskog i svjetskog fubala: Ronaldu i Kaki.....
Kroos je bio odličan, sve je bolje ulazio u utakmicu i dirigovao, Schweini izdrži 120 minuta i pogodi odlučujuči penal, nakon 2 tako strašne povrede, tako nezgodne za jednog fudbalera i kako još bodri ekipu, približio se statusu velikog Effenberga...
Neku analizu utakmice ću opširniju detaljniju opalit sutra, ali mi smo imali večeras mentalnu snagu, psihu, hrabrost, petlju, borili su nam se igrači kao lavovi i ušli u finaleeee......
Šećo: AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ostali AJMOOOOOOOOOOOO.......IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
P.S. Hvala Realovim navijačima na čestitkama i mora se priznat da su se ponijeli jako fer i vidi se da dugo bodre taj tim i razumiju se u fudbal....Mogu se tamo često pročitat njihovi zanimljivi, stručni komentari......
FC BAYERN IM FINALEEEEE.....WAHNSINN
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Kakvo će to biti finale bez Gustava,Badstubera ,Alabe a na drugoj strani Terrya ,Meirelesa,jednog Ramiresa i Ivanovića.Je*o to 
You'll never walk alone.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
moze mi neko naci sliku sa pocetka 2.poluvremena gdje se Robb i Rib medjusobno bodre???
prije nego sto je pocelo 2.pol
prije nego sto je pocelo 2.pol
Stern des Südens
Ljudi hja jos ne mogu da vjeujem kako smo mocni i dobri
joj jest mi lijepo ko da smo osvojili
joj jest mi lijepo ko da smo osvojili
Thomas Müller - Fußballgott
Nikada ne pisem na fudbalskim temama, ali ovdje sam morao. Veceras sam morao. Uvijek procitam sve sto se napise na ovoj temi i mogu samo reci, kapa dolje majstori za 90 posto stvari sto napisete. Glupo bi bilo nabrajati ljude pojedinacno sada da ne pokvarimo slavlje i ovo sto se veceras desilo.
Vjerovao sam da mozemo da se vratimo i nakon dva nula, vjerovao sam da mogu da odigraju to. I desilo se i prije nego sto smo ocekivali, vratili smo se u igru. A onda smo do kraja poluvremena trebali da ih kaznimo za propuste iz Minhena, gdje smo trebali da ih pregazimo kao plitak potok. Igrali smo utakmice sezone, i bili bolji, ali nismo imali snage da im prikucamo posljednji cavao u kovceg. Poslije je bio veliki ulog, i padali smo. U drugom produzetku sam se bojao da ce nam dati gol, jer pali smo na pocetku, posebno kod onog prodora Marcela.
I onda su dosli penali. Dva puta sjajno sutiramo, dva puta sjajno brani Manuel, i onda nastupa haos. Zavrsilo se odlicno. Bojao sam se da ce da nam se osveti sve ono sto smo propustili da realizujemo..
Izvinite ljudi sto sam vas smorio i opr'o na ruke. Slavimo veceras. Suze i smijeh se mijesa. Nakon Milana iz 2001. i promasaja Pellegrinia, opet smo dosli na svoje (Madrid iz 2010. ne racunam).
Vjerovao sam da mozemo da se vratimo i nakon dva nula, vjerovao sam da mogu da odigraju to. I desilo se i prije nego sto smo ocekivali, vratili smo se u igru. A onda smo do kraja poluvremena trebali da ih kaznimo za propuste iz Minhena, gdje smo trebali da ih pregazimo kao plitak potok. Igrali smo utakmice sezone, i bili bolji, ali nismo imali snage da im prikucamo posljednji cavao u kovceg. Poslije je bio veliki ulog, i padali smo. U drugom produzetku sam se bojao da ce nam dati gol, jer pali smo na pocetku, posebno kod onog prodora Marcela.
I onda su dosli penali. Dva puta sjajno sutiramo, dva puta sjajno brani Manuel, i onda nastupa haos. Zavrsilo se odlicno. Bojao sam se da ce da nam se osveti sve ono sto smo propustili da realizujemo..
Izvinite ljudi sto sam vas smorio i opr'o na ruke. Slavimo veceras. Suze i smijeh se mijesa. Nakon Milana iz 2001. i promasaja Pellegrinia, opet smo dosli na svoje (Madrid iz 2010. ne racunam).
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.