Kako mislis da je sudija bio na "nasoj" strani? Dva zuta opravdana, a u prvoj fazi utakmice nije nam dosudjen cist penal. Fakticki smo bili osteceni.Hulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 15:45Vidim da ti ne brišu post, a da hladno vrijedjas i niiom nista. Ipak ću ti objasniti da bolje shvatas jer razumijem da si ograničen.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 13:48Majmune jedan pitaš u našoj ligi kakve veze ima sudija sa rezultatima? Opšte je poznato da u ovoj ligi niko ne utiče na rezultat kao sudije jesi dobar maloumnice jedan jel te dosta više napaćeni monstrume, poserem se ja u tvoj život gledaj čime se ti bavis već godinu dana, mrs s teme više majmune
Utakmica protiv Tuzle,sudije dao crveni gostima a mogli smo ostati bez bodova vrlo lako. Nismo ali smo mogli. Sudija,crveni, nikakvu ulogu ne bi igrao što je bio na "nasoj" strani.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako je bio penal a nije ga svirao isto tako je mogao da ne da drugi žuti. Poenta nije u tome. Poenta je da smo i s igračem višem mogli ostati bez tri boda.
-
- Kontakt:
Trebao je sudija svirati penal, jer i jeste bio cist penal, udario Celikovic Amoah po nozi u 16 metara, znaci penal. Da je kvalitetan sudija, sudio bi penal, i imao bi mogucnost do vodis u ranoj vazi utakmice. Pravi ti nekog drugog budalom.
Ma ti si budala i bez mene,ne mogu te ja praviti.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:40Trebao je sudija svirati penal, jer i jeste bio cist penal, udario Celikovic Amoah po nozi u 16 metara, znaci penal. Da je kvalitetan sudija, sudio bi penal, i imao bi mogucnost do vodis u ranoj vazi utakmice. Pravi ti nekog drugog budalom.
Amaru je sudija i savez uzeo čistu titulu prije korone,pa ne vidim da je neko to pisao. Ali ste pisali druge bljuvotine. To govori Samo o vama...
-
- Kontakt:
Vecina je pisala da su nas sudije ostetile, pogotovo ova zadnja sezona kad nas je vodio, protiv Olimpika cist gol nam ponistili i tako dalje. Ali to ne mijenja cinjenicu da je Amko zasluzio skoljku jaja usmjerenu prema njegovoj tintari.Hulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:42Ma ti si budala i bez mene,ne mogu te ja praviti.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:40Trebao je sudija svirati penal, jer i jeste bio cist penal, udario Celikovic Amoah po nozi u 16 metara, znaci penal. Da je kvalitetan sudija, sudio bi penal, i imao bi mogucnost do vodis u ranoj vazi utakmice. Pravi ti nekog drugog budalom.
Amaru je sudija i savez uzeo čistu titulu prije korone,pa ne vidim da je neko to pisao. Ali ste pisali druge bljuvotine. To govori Samo o vama...
-
- Kontakt:
Yebo te, ko da su zidovi kod njega pekli zanat
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Covjek je zasluzio svaki vid degradacije poslije ubiranja kamata.Hulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:57Amko? Kakva seljadija ograničena ovdje piše. Strašno.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:45Vecina je pisala da su nas sudije ostetile, pogotovo ova zadnja sezona kad nas je vodio, protiv Olimpika cist gol nam ponistili i tako dalje. Ali to ne mijenja cinjenicu da je Amko zasluzio skoljku jaja usmjerenu prema njegovoj tintari.
Bravo klokaneHansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 17:00Covjek je zasluzio svaki vid degradacije poslije ubiranja kamata.Hulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:57Amko? Kakva seljadija ograničena ovdje piše. Strašno.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:45
Vecina je pisala da su nas sudije ostetile, pogotovo ova zadnja sezona kad nas je vodio, protiv Olimpika cist gol nam ponistili i tako dalje. Ali to ne mijenja cinjenicu da je Amko zasluzio skoljku jaja usmjerenu prema njegovoj tintari.
-
- Kontakt:
Sta veli Risto Djogo - par ljudi zvizdalo?
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ma kako nije,tri roka od aprila probijamo,pametnjakovici iz kluba,umjesto 34.000 da u 3 rate da uplate,sad uplati 55.000,sreca nije isao preko saveza,jer bi bili suspendovani da igras dok ne izmiris obaveze.Ocito da imas dva-tri kocnicara u klubu koji rade u necijem interesu ili licnoj samopromociji.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 17:00Covjek je zasluzio svaki vid degradacije poslije ubiranja kamata.Hulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:57Amko? Kakva seljadija ograničena ovdje piše. Strašno.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:45
Vecina je pisala da su nas sudije ostetile, pogotovo ova zadnja sezona kad nas je vodio, protiv Olimpika cist gol nam ponistili i tako dalje. Ali to ne mijenja cinjenicu da je Amko zasluzio skoljku jaja usmjerenu prema njegovoj tintari.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Ne Amaru nego nasem ZeljiHulahopka je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:42Ma ti si budala i bez mene,ne mogu te ja praviti.Hansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2022, 16:40Trebao je sudija svirati penal, jer i jeste bio cist penal, udario Celikovic Amoah po nozi u 16 metara, znaci penal. Da je kvalitetan sudija, sudio bi penal, i imao bi mogucnost do vodis u ranoj vazi utakmice. Pravi ti nekog drugog budalom.

Samo pred derbi i njemu je krivina sto se bez njega klub postavlja na zdrave noge, a nanjusio i pare od Amera pa konta opet malo igrati menadžera sa tudjom lovom.Mrcina1921 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 10:04ima li gdje misimovića sa šupljom? dionicama i preuređenjem kluba ili je ono pet dana pred derbi bilo samo da se unese nemir u i oko kluba
tri igraca dolaze, nema lutanja, ovo sto imamo imamo, tri igraca za prve, da se adekvatno plate i to je to
Eto i dugovi iz 2018 nam blokiraju racune, oni od jula/augusta nisu nista placali.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Al cunami je jaci i od ovog trola. Javi se samo kad je amar u pitanju i to je to. Vjerovatno tek sad prestao plakati nakon utakmice s Velezom pa se javio
- dubioza144
- Kontakt:
Daj zovi Tifu opet pa nek sve eksplodira

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Samo se dovoljno sjetiti Širokog ove sezone na Grbavici kad nije dao drugi žuti za ovaj faul na SantosuCrazySouth1987 je napisao/la: ↑03 nov 2022, 13:22Luka Bilbija nam sudi, čini mi se ne loš sudija, možete li se sjetiti jel imao nekih lopovskih ispada protiv nas, a i općenito? Čini mi se da je okej on?
https://youtube.com/clip/UgkxA9lCjgwqgC ... mawa7AO0gk
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- kolezeljovac
- Kontakt:
Povedi nas Ara 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Yebo mater jel moguce da ljudi brane nekoga ko kamatari naseg Zelju, mrs mamu vam yebem bezobraznu
-
- Kontakt:
Hahahahahahahaha najjača do sad moždadrzgemboadislic je napisao/la: ↑03 nov 2022, 17:13Hajd ostani i piši umjesto ovog kretena molim te.
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Lokomotifa, NekoSaDaleka, perodeformero i 55 gostiju.