Nisi me shvatio, znam kome je uzet ovaj trans jučer, nego ti govorim za taj što je Mehić prod'o da je to bio od Carine veliki trans, jedan od većih koji su bili na tribini, jel to to? Znam da smo mi uzeli od Avenije, a za ostale nisam siguran,ne sjećam se baš najbolje, ne računam nikakve zastavice, dresove i slično. Uglavnom htio sam reć da je ovo što se desilo krajnje neodgovorno i naivno od te raje iz štoka.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Nije od RA carine nego od alkosa iz stoka kojima se govorilo da ga daju KN ali oni nisu htjeli. Pao je trans u Citluku,pao je na brani rastani i pao je eagles prije 4-5 godina. Ovo je njihov drugi da su nama odradili. Prvi je pao na derbiju 2000 kad je Martinovic usao s nama na stajanje strgao ga i pobjegao. Ali to nije bio trans nego zastava
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Chupacabra
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
Chupacabra
- Kontakt:
Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma druze nemas se sta sekirat toga je uvijek bilo i bit ce. Sutra cemo mi njihov i tako ukrug. Da smo se sreli negdje na putu pa popusili trans e to je vec sramota a ovako 5-orica s fantomkama na jednog konobara je zaChupacabra je napisao/la:Znam tačno čiji je, al ebiga, nasekiralo me to kad sam čuo jučer, a i većinu raje je, kako neće. Ma što se tiče Borca upravu si, ako ćemo gledat unazad trebali bi ih dobit. Isto tako sa Sarajevom treb'o bi bit x, uvijek isto.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:RA Carina zuto-crveni na pruge to je taj sto ga je mehic prodao,avenija je zapaljen na derbiju a eagles u tabhani istu noc s onim rastani neznam sta se desilo. Drug,ono sto su odradili sinoc nije RA trans nego trans velezovih alkosa koji su kad velez igra u stoku a ne na stadionu. Ma hebo to vaznije nam je sta cemo s Borcem. Uvijek ovde popuse ali dobro igraju
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
SVI ZA GOLA kakav BHT, sad smo najpotrebniji Veležu. Velež i lider lige Borac iz Banja Luke u nedjelju (16 sati) bit će izravno prenošena na BHT-u.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
U PETAK PRESS KONFERENCIJA
Uoči derbija Veleža i Borca, kao i nastavka sezone nakon reprezentativne pauze, sutra (petak) u 12.00 sati na stadionu FK Velež održat će se press konferencija. Medijima će se uoči predstojećih utakmica obratiti Ibro Rahimić, šef stručnog štaba FK Velež i igrači našeg kluba.
Uoči derbija Veleža i Borca, kao i nastavka sezone nakon reprezentativne pauze, sutra (petak) u 12.00 sati na stadionu FK Velež održat će se press konferencija. Medijima će se uoči predstojećih utakmica obratiti Ibro Rahimić, šef stručnog štaba FK Velež i igrači našeg kluba.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Samo se ti tješi da je to takoRodjeniiBrato je napisao/la:Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ispred kafića Stock na Trgu Ivana Krndelja, u naselju Bejrut, desio incident, u kome je prvo bačena dimna bomba, a potom je pet maskiranih mladića sa noževima u rukama uzelo zastavu Veleža ,dugačku 10 metara. Oni su potom ušli u džip kojim su se i dovezli, i pobjegli. Od Miletića saznajemo da su policajci identifikovali i ove osobe, te ih priveli u stanicu na krim-obradu. Zastava je pocjepana u MUP-u HNK-a.rebel je napisao/la:Samo se ti tješi da je to takoRodjeniiBrato je napisao/la:Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
P.S Zastava je od dedara, nemam ti vise sta pricati, momci od 25 godina napadaju ljude stare 50+ godina, ma prejako
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Pa i da nije tako sta ima veze? Navijacka prepucavanja... Neznam sta ta petorica (ne)rade u zivoti da imaju toliko vremena da izgube na kradji transa...rebel je napisao/la:Samo se ti tješi da je to takoRodjeniiBrato je napisao/la:Zastava sto je na glavnoj stranici pocjepana i ukradena od maskiranih idiota, ali džaba nije im uspjelo, video kamere su ih nasle i zastava je jucer pocjepana u MUP-u...Chupacabra je napisao/la:Bravo za ekipu kojoj je oduzet transparent, hoće to kad se kači gdje ne treba.
Borac je pravo dobar ove godine. Minimalna pobjeda i ja zadovoljan.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
-
mostar0606
e
Zadnja izmjena: mostar0606, dana/u 17 okt 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
opet nam sudi onaj Paradžik iz Ljubuškog, veležomrzac... 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Aleme zaboravio si kamenjarka Tomislava Cuic-a. Kako taj lik mrzi Velez boje jkumaAlemC85 je napisao/la:opet nam sudi onaj Paradžik iz Ljubuškog, veležomrzac...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sjest na centralnu i slušat komentareNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Aleme zaboravio si kamenjarka Tomislava Cuic-a. Kako taj lik mrzi Velez boje jkumaAlemC85 je napisao/la:opet nam sudi onaj Paradžik iz Ljubuškog, veležomrzac...
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
Koji šljam radi u policiji,šljam koji mrzi BiH,i udara nedužne ljude.
Pod hitno saznati ime i prezime ovog seljačkog drota i rješiti ga dužnosti.
Mostar jeste BiH i uvijek ćemo slaviti pobjedu naše reprezentacije!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Posrat mu se u sljem i nabit mu ga na glavu. Svakodnevno.tepsija je napisao/la:Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
[youtube][/youtube]
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
ACABtepsija je napisao/la:Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
[youtube][/youtube]
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Velež i BiH,to je jedno.
A dok je jednog i drugog,a biće ga dok je Svijeta,mogu samo sa ovakvim ekstremnim ispadima da ispadaju još veći seljaci.
ACAB.
A dok je jednog i drugog,a biće ga dok je Svijeta,mogu samo sa ovakvim ekstremnim ispadima da ispadaju još veći seljaci.
ACAB.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
nisam mogao da vjerujem sta se radi u Mostarutepsija je napisao/la:Nije usko vezano za sam klub Velež,kao ni za RA,ali ovo ne smije ostati neprimjećeno.
[youtube][/youtube]
FORZA VELEZ
P.S.U nedelju svi u Vrapcice Arenu (nema opravdanja)mlatnuti Borac,dosta 1:0,pa da krenemo prema vrhu,nema se sta vise cekati
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moj rodjak da ovo uradi specijalac u Francuskoj ili Italiji za 5 minuta bi mu bila faca na drzavnoj televiziji. Samo kod nas mozes bacat na pod zastavu koja ti hrani familiju ali kad se sjetim utakmice Veleza davno,dva high kicka Salke Grbica i dvi kornjace na patosu u nokdaunu
bude mi malo lakse. Mamaru im bemje. ACAB do kraja zivota
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.