Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
U čemu je problem?OsmanhodzicBuco je napisao/la:Kuzman, Nole...![]()
![]()
Druze nemoj vise ziv bio... Nismo strumfovi.AlfredNobel je napisao/la: Boki, Duško, Nole, Miha, Pero, Crnka;
Ponudili mu solidne uslove, u Zrinjskom ce dobiti manje. Bilo mu malo, sretan put.BelminM23 je napisao/la:Imali smo štopera koji je komotno mogao odigrati ove sezone 16+ utakmica uz ovu dvojicu, ali smo ga pustili da ode, nemamo para za već gotove i uigrane igrače, o čemu dalje da pričamo. Meni trenutno ne treba taj treći štoper, pogotovo ne za rotacije, ako će dovesti, neka dovedu nekoga da odmah Mihojevića izbacimo.
Ne kontam. Skratio pisanje, ne vidim u čemu je problem.Memara je napisao/la:Druze nemoj vise ziv bio... Nismo strumfovi.AlfredNobel je napisao/la: Boki, Duško, Nole, Miha, Pero, Crnka;
Fakat! Coca, Štila, Ara, Kara, Stana..Memara je napisao/la:Druze nemoj vise ziv bio... Nismo strumfovi.AlfredNobel je napisao/la: Boki, Duško, Nole, Miha, Pero, Crnka;
Ma hajde, reko da skratim i vrijeme i sve.pitic je napisao/la:Ne vole pitari tepanje nadimcima ni svojima ni drugima
I Džoka.joker90 je napisao/la:
Fakat! Coca, Štila, Ara, Kara, Stana..Memara je napisao/la:Druze nemoj vise ziv bio... Nismo strumfovi.AlfredNobel je napisao/la: Boki, Duško, Nole, Miha, Pero, Crnka;
Miro, Veca, Žerajoker90 je napisao/la:
E jbg, pa nije zaboravio igrat.Mokes je napisao/la:Od Velkoskog se puno ocekuje, a velika ocekivanja donose i veliko razocarenje
Nisam siguran da li su šta mijenjali ove godine, prošle godine je bio do 29. jula. E sad da li je šta promijenjeno, ne znam.THEC je napisao/la:do kad ono kod nas traje prelazni rok ?
ja vjerujem, ako on igrao pravu svoju poziiju, da bi mogao biti bolje nego prvi put kad je kod nas bio. Sigurno ne može biti gori od Ahmetovica, u to sam siguran.Lik je napisao/la:E jbg, pa nije zaboravio igrat.Mokes je napisao/la:Od Velkoskog se puno ocekuje, a velika ocekivanja donose i veliko razocarenje
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Galantni, napoleon72, supervizor i 54 gosta.