FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SaboBabo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SaboBabo » 09 dec 2016, 21:44

Puna podrska ovoj upravi i gospodinu Misimovicu jer se rade stvari o kojima smo mogli samo sanjati. Samo onaj ko ne voli Zelju ili ima neki licni interes moze da blati upravu i omalovazava ovaj historijski projekat.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 09 dec 2016, 21:51

Zna Miske znanje, ne brinem se

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 09 dec 2016, 21:53

SaboBabo je napisao/la:Puna podrska ovoj upravi i gospodinu Misimovicu jer se rade stvari o kojima smo mogli samo sanjati. Samo onaj ko ne voli Zelju ili ima neki licni interes moze da blati upravu i omalovazava ovaj historijski projekat.
Kad ovo pises trebas malo odvaditi stvari i biti iskren. Uprava je dobila dobru ideju da uradi nesto za klub, a navijaci su ti koji su zasluzni za sve jer navijaci daju pare, a uprava samo implementira ideju s parama navijaca. Sta hocu reci, da su navijaci skupili skoro pola miliona maraka, a uprava je dala, odnosno Miske 10.000 maraka. Znaci ako se zeli isticati neko onda bi to trebali biti navijaci i prijatelji kluba, pa tek onda uprava. ;) ;)

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 09 dec 2016, 22:01

To je njegovo mišljenje, ko si ti da mu namećeš drugo. Mogli su i ti kleptomani iz prijašnjih uprava radit, ali treba njih pitati zašto nisu

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 09 dec 2016, 22:04

HausMan je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la:Puna podrska ovoj upravi i gospodinu Misimovicu jer se rade stvari o kojima smo mogli samo sanjati. Samo onaj ko ne voli Zelju ili ima neki licni interes moze da blati upravu i omalovazava ovaj historijski projekat.
Kad ovo pises trebas malo odvaditi stvari i biti iskren. Uprava je dobila dobru ideju da uradi nesto za klub, a navijaci su ti koji su zasluzni za sve jer navijaci daju pare, a uprava samo implementira ideju s parama navijaca. Sta hocu reci, da su navijaci skupili skoro pola miliona maraka, a uprava je dala, odnosno Miske 10.000 maraka. Znaci ako se zeli isticati neko onda bi to trebali biti navijaci i prijatelji kluba, pa tek onda uprava. ;) ;)
da ljudi iz uprave nisu povukli kada jentrebalo i stali na celo kolone, da nisu izgradili odnos pun povjerenja na relaciji uprava-sponzori-clanovi-navijaci, da nisu ulozili velike napore da uspostave jedan novi sistem ne bi bio ovoliki odziv a samim tim i rezultati akcije ne bi bili ovoliko uspjesni.

u ovoj prici svi su u istoj ravni. jedan organizam.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2016, 22:05

Svaka cast Upravi na ideji i na hrabrosti da pokrenu ovaj projekat. Nije bas da su samo navijaci gradili. Svi zajedno smo napravili promjene na nasem stadionu. Postujem Upravu jer su krenuli u nesto ovakvo. Ovi prije njih su mogli gledati onako zapustan stadion 100 godina i opet ne bi se sjetili da nesto probaju promijeniti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 09 dec 2016, 22:07

kontinen je napisao/la:Zna Miske znanje, ne brinem se
Davno je prosao rat i mnoge stvari su se zaboravile ... #AlijaDelimustafic #Cenex #Megamix #Miske
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 dec 2016, 22:07

aleksandar_veliki je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Ko nama klub vodi da te bog mili sacuva, dabogda im za lijeka trebalo i ne imali za cefina a dugo se patili dok ne presele ... :puke:

Odbili sponzosrtvo Farmavite :facepalm:
Ako je istina po meni glup potez. Nije Farmavita Zujo, no zamolit cu te bez ovog umrli, za lijeka im trebalo i slicno. Ako mozes ispostovati moju molbu.
slika

Ne moze Misimovic odbijati sponzorstva, koji je on **** da odbija ili ne odbija. Nadzorni odbor po Statutu kluba nema te ovlasti. Nanervirao sam se dobro, a ako lazes tebi na dusu.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 09 dec 2016, 22:07

Razumljivo da su mogle prosle uprava ali nisu. Ne vidim potrebu da treba spominjati druge. Bilo i proslo. Ovi jesu i svaka cast za IDEJU a za sve ostalo su zasluzni navijaci, prijatelji kluba jer su oni ti koji financiraju. Necemo sad zbog ideje nekoga okacit kao ikonu.
Napravit cemo 'MI' tribinu, parama navijaca, a Miske ce koristiti poslovne prostore za 0 maraka, zar ne da je to jako pametno i mudro? Da, jako pametno. Odvadimo malo..

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 09 dec 2016, 22:09

Napravit ce zujo tribinu nabijem ga

Usput Kurtagic vise nije menadzer kvesicu, tako da eto prilike

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 09 dec 2016, 22:10

Hrasno1921 je napisao/la:
kontinen je napisao/la:Zna Miske znanje, ne brinem se
Davno je prosao rat i mnoge stvari su se zaboravile ... #AlijaDelimustafic #Cenex #Megamix #Miske
#Mramor
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2016, 22:12

Na stranici Hajduka sam bas danas procitao izjavu Kvesica gdje on govori da mu ovaj lik nije menadzer i da je sam dosao u Hajduk jer je imao bas veliku zelju da dodje u Hajduk. Imat ce on sve vecu minutazu sad jer se polako vraca u formu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 09 dec 2016, 22:16

plavousrcu je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Ko nama klub vodi da te bog mili sacuva, dabogda im za lijeka trebalo i ne imali za cefina a dugo se patili dok ne presele ... :puke:

Ako je istina po meni glup potez. Nije Farmavita Zujo, no zamolit cu te bez ovog umrli, za lijeka im trebalo i slicno. Ako mozes ispostovati moju molbu.
slika

Ne moze Misimovic odbijati sponzorstva, koji je on **** da odbija ili ne odbija. Nadzorni odbor po Statutu kluba nema te ovlasti. Nanervirao sam se dobro, a ako lazes tebi na dusu.
Daj ne lupaj, ti nekome da kazes ako lazes tebi na dusu? :lol:

Miske se pita za sve u klubu, kakav statut, kakva uprava, nije ovaj portal djaba ga poredio sa dikatorom jednim, do kojih su oni informacija onda dosli da sastave onakav clanak gdje ste se svi koprcali ko lisica zarazena bjesnilom, te price su za malu djecu, zbog toga i ljudi napustaju klub, ljudi poput Peste, Dautbasica, Durakovoca i dr. svi ne valjaju samo jedan valja, ma daj bgt
Vi ili necete ili ne zelite da pogledate neke stvari na pravi nacin, ali se bojim da tada ne bude samo prekasno ...

Idu NN. krivicne prijave prema kantonalnom tuzilastvu za finansijske malverzacije u kojem ce se traziti predistrazne aktivnosti za finansijske malverzacije u klubu, tu su i prijave klubu za mutljazu sa ugovorima igraca i mnedzaeru Sasi Cuku, preko 120.000 KM su izvukli iz kluba na taj nacin, a na kraju ce biti slucaj "sjeverna tribina" ali to tek na proljece, znajuci ko je vlasnik sjeverne tribine ima da zakuhamo hapicu ... :bih:
1921'

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 09 dec 2016, 22:20

Tako je, istina je sve što kažeš

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 dec 2016, 22:24

Sad ce nekad ona skupstina. Eto prilike da Pesto kaze sta ima i kako gleda na stvari u klubu. Svako ko ima nesto protiv neka kaze,a ne da presute i poslije pisu statuse na fb.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 09 dec 2016, 22:25

Hrasno1921 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Ako je istina po meni glup potez. Nije Farmavita Zujo, no zamolit cu te bez ovog umrli, za lijeka im trebalo i slicno. Ako mozes ispostovati moju molbu.
slika

Daj ne lupaj, ti nekome da kazes ako lazes tebi na dusu? :lol:

Miske se pita za sve u klubu, kakav statut, kakva uprava, nije ovaj portal djaba ga poredio sa dikatorom jednim, do kojih su oni informacija onda dosli da sastave onakav clanak gdje ste se svi koprcali ko lisica zarazena bjesnilom, te price su za malu djecu, zbog toga i ljudi napustaju klub, ljudi poput Peste, Dautbasica, Durakovoca i dr. svi ne valjaju samo jedan valja, ma daj bgt
Vi ili necete ili ne zelite da pogledate neke stvari na pravi nacin, ali se bojim da tada ne bude samo prekasno ...

Idu NN. krivicne prijave prema kantonalnom tuzilastvu za finansijske malverzacije u kojem ce se traziti predistrazne aktivnosti za finansijske malverzacije u klubu, tu su i prijave klubu za mutljazu sa ugovorima igraca i mnedzaeru Sasi Cuku, preko 120.000 KM su izvukli iz kluba na taj nacin, a na kraju ce biti slucaj "sjeverna tribina" ali to tek na proljece, znajuci ko je vlasnik sjeverne tribine ima da zakuhamo hapicu ... :bih:
Nisam se ja koprcao, svi znamo da Misimovic vodi glavnu rijec i to za mene nije dobro, ali ne mogu da vjerujem da moze odbiti sponzorstvo. Nema on ovlasti da to radi. Ukoliko je to ucinio dotakli smo dno. Upravi odbor da je odbio mogu razumjeti, ovo nikako.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 09 dec 2016, 22:30

Moze on sve pa i to, pita se kakav ce toalet papir kupiti, koje ce kancelarijske stolove uzeti itd., ako se pita za sve i svasta zasto ne moze i odbiti sponzorstvo? Vukotic je to kao prihvatio a na kraju Meg Miske je sve stopirao, ocito ima nesuglasica covjek sa svima, koliko se boje nekih stvari dovoljan je podatak da svako ko ulazi u krug stadiona sa zapadne tribine se legitimise od strane zastitara, prpa, prpa ...
1921'

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 09 dec 2016, 22:45

Bas te boli sto je Miske na celu kluba. Vidim da ne znas vise sta da slazes pa si krenuo sad i sa sponzorima.

Ima apoteka i lijekova za dugotrajnu bolest, sredit cemo da ih dobijes. Kupit ce Miske aparate nista ne brini.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 09 dec 2016, 22:47

Ostaje bekric u svim komb .nema ponuda za miru i ivana

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 09 dec 2016, 22:51

slika

Zar vjerujes osobi koja konstantno laze i spinuje. Pa slagao je da necemo dobiti gradjevinsku. Da se za to pita on sa svojom CENTRALOM da su to oni zavrsili.
Pa lazi o fizickom napadu na Nikolica. Ovo je jos jedna lazu u moru njih.

Kad pogledas ko je sve sponzor, koje firme i da se niko nije odbio ko je htio da bude sponzor kluba. Pogotovo sto su svi zvati pa i taj Zujo sa farmavitom je kontaktiran pa se nije ni pocesao da bude sponzor.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Napaceni87, Pablo11 i 6 gostiju.