FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi u mongoliju!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
"te da je intezivan trening prošao u uvježbavanju posljednjih taktičkih zamisli stručnog štaba" - ne uigravajte se dalje, izgidosmo.
Samo Saraj'vo.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Janjoš kao da čita komentare.
Šalu na stranu, sretno momcima sutra i naravno svaka čast svim momcima koji sutra budu bodrili naše Sarajevo.
Vjerujem u ovu ekipu, vjerujem u Mehmeda. Odbranite čast države Bosne i Hercegovine, vi to možete, jer mi smo Sarajevo, a Sarajevo ne može biti svako.
VOLIM TE SARAJ'VO, VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!

Šalu na stranu, sretno momcima sutra i naravno svaka čast svim momcima koji sutra budu bodrili naše Sarajevo.
Vjerujem u ovu ekipu, vjerujem u Mehmeda. Odbranite čast države Bosne i Hercegovine, vi to možete, jer mi smo Sarajevo, a Sarajevo ne može biti svako.
VOLIM TE SARAJ'VO, VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Kovacevic, Bekic, Ivetic, Saric, Radovac, Hebibovic, Crnkic i Ahmetovic. Vjerovatno ulaze u igru Kuzmanovic, Rahmanovic i Andjusic
To je moja pretpostavka sastava mada bih ja licno volio vidjeti Micu umjesto Hebiba ili Crnkica

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- AlfredNobel
- Kontakt:
AkoBogda. Samo zamisli da jedan igrač u našoj ligi ostane u jednom klubu čitavu karijeru. ABd da Miha ostane do oproštaja, kakav bi to spektakl bio.BelminM23 je napisao/la:Taj sa tvog avatara će takav oproštaj imati za 15 godina.AlfredNobel je napisao/la:Said će imati opraštaj kao Totti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kovacevic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]esprit24 je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Kovacevic, Bekic, Ivetic, Saric, Radovac, Hebibovic, Crnkic i Ahmetovic. Vjerovatno ulaze u igru Kuzmanovic, Rahmanovic i AndjusicTo je moja pretpostavka sastava mada bih ja licno volio vidjeti Micu umjesto Hebiba ili Crnkica
Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO
Vjerovatno si mislio na Novakovica,a napisao Kovacevica.esprit24 je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Kovacevic, Bekic, Ivetic, Saric, Radovac, Hebibovic, Crnkic i Ahmetovic. Vjerovatno ulaze u igru Kuzmanovic, Rahmanovic i AndjusicTo je moja pretpostavka sastava mada bih ja licno volio vidjeti Micu umjesto Hebiba ili Crnkica

Pa na koga cu drugog mislitizagorski je napisao/la:Vjerovatno si mislio na Novakovica,a napisao Kovacevica.esprit24 je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Kovacevic, Bekic, Ivetic, Saric, Radovac, Hebibovic, Crnkic i Ahmetovic. Vjerovatno ulaze u igru Kuzmanovic, Rahmanovic i AndjusicTo je moja pretpostavka sastava mada bih ja licno volio vidjeti Micu umjesto Hebiba ili Crnkica

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
1 bus.Uz to da mnogi momci iz prve ekipe nisu otisli.Rahma je napisao/la:Zna li se koliko je otprilike Hordi krenulo?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Na Milosa Petrovicaesprit24 je napisao/la:Pa na koga cu drugog misliti

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sve osim onih ustaljenih 11 što igraju zadnjih 15 utakmica standardno bi bilo ogromno iznenađenje.
Sa Radovcem, Sarićem i Ivetićem u vezi. 'ta će taj veznjak pojačat nas..
Sa Radovcem, Sarićem i Ivetićem u vezi. 'ta će taj veznjak pojačat nas..
Hoće li biti kakav link za sutrašnju utakmicu?
Ne bih da sam ti naporan al na osnovu čega si formirao takvo mišljenje poštujem svačije mišljenje ali evo iskreno najviše sam pratio tvoje postove i konstantno neću reći blatiš to je teška riječ već ću reći da nemaš nimalo povjerenje u Ćalu. Iskreno argumenti su ti više nego polovični, neodrživi. Ako je cinizam argument onda sve si upravuPitarBordo je napisao/la:"te da je intezivan trening prošao u uvježbavanju posljednjih taktičkih zamisli stručnog štaba" - ne uigravajte se dalje, izgidosmo.

- TobeYarabi
- Kontakt:
Je li rahmanovic prijavljen za utakmicu?esprit24 je napisao/la:Pa na koga cu drugog mislitizagorski je napisao/la:Vjerovatno si mislio na Novakovica,a napisao Kovacevica.esprit24 je napisao/la:Pavlovic, Hodzic, Mihojevic, Kovacevic, Bekic, Ivetic, Saric, Radovac, Hebibovic, Crnkic i Ahmetovic. Vjerovatno ulaze u igru Kuzmanovic, Rahmanovic i AndjusicTo je moja pretpostavka sastava mada bih ja licno volio vidjeti Micu umjesto Hebiba ili Crnkica
Ja sam stigo na maltu, ovdje mrtva atmosfera skroz. Ko da se ne igra utakmica 

4.10.2009.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Sto ces na malti. Utaknica se igra u mongolijikoalem je napisao/la:Ja sam stigo na maltu, ovdje mrtva atmosfera skroz. Ko da se ne igra utakmica
- PitarBordo
- Kontakt:
Da si "pratio" moje postove, mogao si nakon utakmica od kako je došao uvijedti zašto nemam povjerenje. Taktičke zamisli koje se preslivakavju identično protiv svake ekipe. Tempirane identične izmjene, pozicija za identičnu poziciju. Uvođenje nebitnih igrača tipa Said Husejnović u polufinalu Kupa, kada je utakmica manje više bila gotova, umjesto nekog mlađeg igrača, da se afirmiše. Promašaji kod lomljenja utakmica (primjer derbi na Grbavici, igrač više, pa izmjena u samom finišu, ili izmjene u sudijskim nadoknadama kada je rezultat nepovoljan za nas), sistem ne postoji, prepoznatljiva igra je bila nabijanje lopte naprijed i mlitavi pokušaji sa strane gdje ti se špic izvuče u krorner i gotovo pa nemaš nikoga u "rupi," tvrdoglavost i odbijanje promjena čak i kad se pogriješi, alibij nakon svake loše (slaba igra zbog pritiska navijača, pa onda slaba igra jer su navijači falili), nedostatak hrabrosti i ziheraški pristup svakoj utakmici bilo protiv fenjeraša ili protiv lidera... Milion stvari, koje su milion puta odvde pomenute, a iza kojih sam stojao i prije nego je došao. Imao sam priliku da ga pratim i u Bihaću, gdje je sa 10x većim budžetom od bilo koje ekipe s druge strane napravio jedno veliko "meh."heat je napisao/la:Ne bih da sam ti naporan al na osnovu čega si formirao takvo mišljenje poštujem svačije mišljenje ali evo iskreno najviše sam pratio tvoje postove i konstantno neću reći blatiš to je teška riječ već ću reći da nemaš nimalo povjerenje u Ćalu. Iskreno argumenti su ti više nego polovični, neodrživi. Ako je cinizam argument onda sve si upravuPitarBordo je napisao/la:"te da je intezivan trening prošao u uvježbavanju posljednjih taktičkih zamisli stručnog štaba" - ne uigravajte se dalje, izgidosmo.
Da se razumijemo kao igračka veličina FK Sarajevo, Čalu itekako poštujem. Ali kao trener, ja ga ne vidim kao ozbiljnog i nije ono što FK Sarajevu treba na duže staze.
Samo Saraj'vo.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zaria Balti, samo ime kaje da je iz neke balticke zemlje.TobeYarabi je napisao/la:Sto ces na malti. Utaknica se igra u mongolijikoalem je napisao/la:Ja sam stigo na maltu, ovdje mrtva atmosfera skroz. Ko da se ne igra utakmica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, jurisicduska i 27 gostiju.