FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zar ima ikakve potrebe da Baja u dogledno vrijeme ide iz Konye, a i da ide koji bi to, uslovno rečeno, veliki klub bio zainteresovan za njega i šta bi mu oni mogli ponuditi što ovamo nema? A i nije da se igrači iz turske lige prodaju za masne pare.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Re: RE: Re: FK Željezničar
Mi u zapisniku smo 7 imali svaki put. Svaki od ovih stranaca je bio u prvih 11 ili na klupi.aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam znaci. Ako dovedes jos tri bice ih deset, a sest moze biti u zapisniku. Ili ce neko od stranaca ici, ili ce svaku utakmicu cetvorica biti na tribinama ili pak Petrovic skrece paznju sa "pravih" transfera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovaj Ligata toliko voli senzacionalizam da je to nevjerovatno, pobija sebe nekoliko puta u tekstu kojeg je niko drugi nego on pisao
Za sve mahalase koji su tvrdili sve i svasta i sam Petrovic kaze da je Aco otisao da bi rijesio sebi egzistenciju

Za sve mahalase koji su tvrdili sve i svasta i sam Petrovic kaze da je Aco otisao da bi rijesio sebi egzistenciju
Zapisao sam 12 ili 13 imena koja se kroz medije spominju kao novi igrači Želje. Kada bi sve to bila istina, onda bismo se prošetali kroz ligu. Međutim, na Grbavicu dolaze svega dvojica ili trojica, jedan od njih je stoper, a potreban nam je i lijevi bočni. Tražimo igrače koji su slobodni, a ne pod ugovorom. Vodimo razgovore sa potencijalnim pojačanjima i sve što mogu reći jeste da se radi o strancima.

Nevjerovatno je šta se sve pominje. Zakarić je svaki prelazni rok na korak do Grbavice, a pola Slobode je već preselilo kod nas. Ne znam je li igrači time dižu sami sebi cijenu, ili to neko namjerno radi da destabilizuje igrače koji su trenutno tu?!, pita se Željin trener, koji nam je potvrdio da postoji i ponuda za Kerima Memiju i to iz Turske.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
6 imamo, lendric je dobio nas pasos prije pocetka sezone, i nije vise stranacLjoZee je napisao/la:Mi u zapisniku smo 7 imali svaki put. Svaki od ovih stranaca je bio u prvih 11 ili na klupi.aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam znaci. Ako dovedes jos tri bice ih deset, a sest moze biti u zapisniku. Ili ce neko od stranaca ici, ili ce svaku utakmicu cetvorica biti na tribinama ili pak Petrovic skrece paznju sa "pravih" transfera.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Po ovom intervju Slavko nece nikog vise otpustiti samo ce mozda se Memija prodati i Beganovic ide na posudbu. Ostaju svi isti igraci uz 2-3 pojacanja. Sasvim solidno.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma nemoguce, po kojem osnovu bgt?irfo je napisao/la:6 imamo, lendric je dobio nas pasos prije pocetka sezone, i nije vise stranacLjoZee je napisao/la:Mi u zapisniku smo 7 imali svaki put. Svaki od ovih stranaca je bio u prvih 11 ili na klupi.aleksandar_veliki je napisao/la:Sedam znaci. Ako dovedes jos tri bice ih deset, a sest moze biti u zapisniku. Ili ce neko od stranaca ici, ili ce svaku utakmicu cetvorica biti na tribinama ili pak Petrovic skrece paznju sa "pravih" transfera.
1921'
Ivanov otac je iz BiH. Mozda je zbog toga uzeo nas pasos. Znam da je trebao igrati za nasu mladu reprezentaciju pa ga trener hrvatske reprezentacije nagovorio da igra za njih.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mozda ga moze dobiti po tom osnovu ali trenutno 100% nije drzavljanin BIH, ako se nesto pricalo da ce se desiti ne mora znaciti da je sve zavrseno, komisija Vijeca ministara BIH po tim pitanjima zasjeda dva puta godisnje, na zadnjoj toj sjednici drzavljanstvo je dobio onaj golman iz Austrije Hadzikic, moze to Aco veoma brzo provjeriti
1921'
Npr u zadnjoj utakmici protiv celika, ova sedmorica su svi bili u zapisniku, a 6 je dozvoljeno, znaci da jedan nije stranac
Radinovic je iz Srbije tako da on ima 100% njihovo drzavljanstvo.
Meni nekako "naginje" najvise da Lendric ima nase. Ne vjerujem da Sinisa,Blagojevic ili Markovic imaju nase.
Meni nekako "naginje" najvise da Lendric ima nase. Ne vjerujem da Sinisa,Blagojevic ili Markovic imaju nase.
Ako aco moze doci do zapisnika nsbiha sa neke utakmice , mislim da je tu naznaceno koje stranac
Vala i mene sad pravo interesuje.
Sta je sa Krizmanom ? Njega Slavko vise ne spominje da treba produziti ugovor vec samo Markovica.
Sta je sa Krizmanom ? Njega Slavko vise ne spominje da treba produziti ugovor vec samo Markovica.
Radinović ima naše državljanstvo pa se tako ne vodi ko stranac. Evo ja sam sada pogledao u cometu. On nije stranac u zapisniku. 

Nesto mi cudo za Radinovica jer je rodjen u Novom Sadu. Znaci stranci su:Sinisa,Blagojevic,Markovic,Krizman,Boccacini i Lendric. Ako bude neki novi stranac dosao neko od ovih mora ici. Vala ja ne bih volio nikog od ovih "otpisati" jer su bitni za Zelju u ovom trenutku.
Ne mora nijedan da ide. Ti možeš ima 20 stranaca u ekipi, ali za utakmicu ti mogu biti spremna samo šestorica.LjoZee je napisao/la:Nesto mi cudo za Radinovica jer je rodjen u Novom Sadu. Znaci stranci su:Sinisa,Blagojevic,Markovic,Krizman,Boccacini i Lendric. Ako bude neki novi stranac dosao neko od ovih mora ici. Vala ja ne bih volio nikog od ovih "otpisati" jer su bitni za Zelju u ovom trenutku.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mozda su njegovi otisli iz BIH u Srbiju zbog rata ko ce ga znati, i logicno da je prvo bio drzavljanin Srbije a naknadno da je dobio BH.drzavljanstvo, sve u svemu mora biti jaka osnova da bi neko dobio drzavljanstvo
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Deni Simeunovic slobodan ...
Slavko rece da trazimo samo slobodne igrace, jos napustio Radnik, koliko se sjecam prije dvije tri godine smo bili zainteresovani za njega,a igra desnog i lijevog bocnog, poziciju koju i Slavko za oslobodjenje rece da nam nedostaje i da trazimo igraca ...

Slavko rece da trazimo samo slobodne igrace, jos napustio Radnik, koliko se sjecam prije dvije tri godine smo bili zainteresovani za njega,a igra desnog i lijevog bocnog, poziciju koju i Slavko za oslobodjenje rece da nam nedostaje i da trazimo igraca ...
1921'
To jeste,ali Slavko je rekao da ne voli imati vise od 6 stranaca jer mora se onda razmisljati o tome kad sastavlja ekipu. Zato ne vjerujem da ce on imati vise od 6 stranaca u timu.arelinho je napisao/la:Ne mora nijedan da ide. Ti možeš ima 20 stranaca u ekipi, ali za utakmicu ti mogu biti spremna samo šestorica.LjoZee je napisao/la:Nesto mi cudo za Radinovica jer je rodjen u Novom Sadu. Znaci stranci su:Sinisa,Blagojevic,Markovic,Krizman,Boccacini i Lendric. Ako bude neki novi stranac dosao neko od ovih mora ici. Vala ja ne bih volio nikog od ovih "otpisati" jer su bitni za Zelju u ovom trenutku.
Markovic ti je pod upitnikom jer se ne zna da li ce produziti ugovor to je odma jedan stranac manje. Bocca ima posudbu do kraja sezone, da bi ostao treba ugovor otkupiti. Tako da mislim da Petrovic unaprijed razmislja da ce mu trebati dvojica igraca.aleksandar_veliki je napisao/la:U pravu si. No, nema logike ni sa finansijskog aspekta imati devet stranaca. Trojica uvijek na klupi. Ne znam, no mislim da broj stranaca treba smanjiti na cetiri. Svjedoci smo da nam ne donose neki ekstra kvalitet, a koce razvoj mladih igraca.arelinho je napisao/la:Ne mora nijedan da ide. Ti možeš ima 20 stranaca u ekipi, ali za utakmicu ti mogu biti spremna samo šestorica.LjoZee je napisao/la:Nesto mi cudo za Radinovica jer je rodjen u Novom Sadu. Znaci stranci su:Sinisa,Blagojevic,Markovic,Krizman,Boccacini i Lendric. Ako bude neki novi stranac dosao neko od ovih mora ici. Vala ja ne bih volio nikog od ovih "otpisati" jer su bitni za Zelju u ovom trenutku.
Bolje sad naci zamjenu za njih ako se moze nego na ljeto, jer imas vise vremena da ga uklopis u ekipu.
e cuj simeunovica dovesti haha ne drogiraj se
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Cwirek, drzgemboadislic, Hajdeee, Levin, Proximic, svrakino1921 i 71 gost.