halalite, sigurno je 20x napisano
Kada bi mogao zaigrati ako je gotovo?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
kobe24 je napisao/la:Auuu kako sam ponosan na ove momke!![]()
![]()
![]()
Majku li im rusku yebem, plako sam u Mejdanu kad smo popusili od njih zbog Teletovica i karine Mulaomerovica, ali osveta je uvijek slatka.
@Bassha brate, daj statistiku, ne trazi mi se preko moba.
99% da je gotovo, a u februaru bi igrao kada krene 3. i 4. kolo kvalifikacija.KapitenK je napisao/la:Bravo Dule, bravo momci![]()
halalite, sigurno je 20x napisano, ali je li s Wilbekinom sve zavrseno ili je to jos u domenu spekulacija?
KapitenK je napisao/la:Bravo Dule, bravo momci![]()
halalite, sigurno je 20x napisano, ali je li s Wilbekinom sve zavrseno ili je to jos u domenu spekulacija?
JohnCleese je napisao/la:Manje vise prenos, nego ko stavi jednu ovakvu utakmicu da se igra pred sarajevskom publikom ?
Mevlud u najavi i minimalno +15 za goste
Bassha je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Auuu kako sam ponosan na ove momke!![]()
![]()
![]()
Majku li im rusku yebem, plako sam u Mejdanu kad smo popusili od njih zbog Teletovica i karine Mulaomerovica, ali osveta je uvijek slatka.
@Bassha brate, daj statistiku, ne trazi mi se preko moba.
http://www.fiba.basketball/basketballwo ... ina-Russia

Prve tri idu u drugu rundu kvala. Gdje se križaju grupe A-B, C-D, E-F itd. Mi se križamo sa ovom grupom gdje Finska, Island, ne znam koja su oni grupa. Bodovi se prenose protiv onih koji su prošli dalje a dalje na SP iz tih novo formiranih grupa idu po tri ekipe.solinas je napisao/la:A kako se igra ovaj sistem sada.....
Prve tri idu dalje u kvalifikacije ili. ...znaci kakva pobjeda. ....strasno i konacno sportska srca je na nasoj strani bila.
Sistem kvalifikacija je veoma jednostavan.solinas je napisao/la:A kako se igra ovaj sistem sada.....
Prve tri idu dalje u kvalifikacije ili. ...znaci kakva pobjeda. ....strasno i konacno sportska srca je na nasoj strani bila.
Mala ispravka, u grupi F nije Ukrajina nego Bugarska, i Finci su ih danas savladali 82:80 u Bugarskoj.Esport je napisao/la:Sistem kvalifikacija je veoma jednostavan.solinas je napisao/la:A kako se igra ovaj sistem sada.....
U prvoj fazi takmičenja 32 ekipe su raspoređene u 8 grupa.
Po 3 ekipe iz svake grupe idu u drugi krug kvalifikacija, gdje se prave nove 4 grupe na nacin da se spajaju grupe A i B, C i D, E i F, G i H.
Bodovi osvojeni iz prvog kruga u međusobnim duelima se prenose dalje.
Po 3 ekipe iz sve 4 grupe idu na Svjetsko prvenstvo u Kinu, dakle ukupno 12.
Naša grupa se u sljedećem krugu križa sa grupom F: Finska, Island, Češka i Ukrajina
Danas Češka - Island 89:69 i Švedska- Ukrajina 76 :84
Do mene je, još sam pod utiskom naše utakmice, pa sam zamijenio skandinavske ekipe.Raonffa je napisao/la:Mala ispravka, u grupi F nije Ukrajina nego Bugarska, i Finci su ih danas savladali 82:80 u Bugarskoj.Esport je napisao/la:Sistem kvalifikacija je veoma jednostavan.solinas je napisao/la:A kako se igra ovaj sistem sada.....
U prvoj fazi takmičenja 32 ekipe su raspoređene u 8 grupa.
Po 3 ekipe iz svake grupe idu u drugi krug kvalifikacija, gdje se prave nove 4 grupe na nacin da se spajaju grupe A i B, C i D, E i F, G i H.
Bodovi osvojeni iz prvog kruga u međusobnim duelima se prenose dalje.
Po 3 ekipe iz sve 4 grupe idu na Svjetsko prvenstvo u Kinu, dakle ukupno 12.
Naša grupa se u sljedećem krugu križa sa grupom F: Finska, Island, Češka i Bugarska
Danas Češka - Island 89:69 i Bugarska - Finska 80:82
irfo je napisao/la:JohnCleese je napisao/la:Manje vise prenos, nego ko stavi jednu ovakvu utakmicu da se igra pred sarajevskom publikom ?
Mevlud u najavi i minimalno +15 za goste![]()
Igraci, Dule i Skenderija veceras![]()
![]()
Esport je napisao/la:
Do mene je, još sam pod utiskom naše utakmice, pa sam zamijenio skandinavske ekipe.
nerminh74 je napisao/la:Da se razumijemo osporavani gordic kojega su mnogi ljetos tjerali iz reprezentacije je bi covjek odluke, atic je odradio puno prljavog posla, a junak u zavrsnici je bio gegic
Musa je bio LOS!
U odbrani je bio rupa u napadu puno iracionalnih odluka i nekih soliranja kada smo igrali sa 2 centra da ih napunimo licnim, a on direktno izgubi 5 lopti i uzrokuje jos toliko indirektno
Sut mu je bio ocajan, i statistiku je napumpo slobodnim a koja je gadzao 60%, da je bio barem jedan suter koji bi uzeo njegove minute bio bi jednocifren
Da je barem uobicajeno pogadzao slobodna imao bi prolaznu ocjenu
Uglavnom svaka cast momcima i velika pobjeda
O tome se i radi, iako bih ja prije rekao da bi bio i vise nego dobar u tom slucaju.nerminh74 je napisao/la: Da je barem uobicajeno pogadzao slobodna imao bi prolaznu ocjenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.