Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
samo zamislite da je sviran onaj penal protiv Siene kad je lik rukom igrao i da je protiv Genoe priznat onaj cist gol ili neka od precki Vucinica da je usla, vec sada bi slavili titulu 

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma da smo samo jednu od ti dobili mislim da bi to vec bilo gotovo, al okej je i ovo jos imamo sve u nasim nogamaBuffon je napisao/la:samo zamislite da je sviran onaj penal protiv Siene kad je lik rukom igrao i da je protiv Genoe priznat onaj cist gol ili neka od precki Vucinica da je usla, vec sada bi slavili titulu

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ma ja živim za novi 5. maj.
Prije 10 godina plakali su interisti, ove godine će milanisti.
Bolje je ovako što ima neizvjesnosti, ne želim da se uopšte naši igrači opuštaju, želim da ih gledam u svakoj utakmici kako se bore i ne prestaju na trče kao da igraju finale.

Prije 10 godina plakali su interisti, ove godine će milanisti.
Bolje je ovako što ima neizvjesnosti, ne želim da se uopšte naši igrači opuštaju, želim da ih gledam u svakoj utakmici kako se bore i ne prestaju na trče kao da igraju finale.
Volim te, Željo!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zamislite ako bi na kraju uzeli ligu s jednim bodom kolko ce biit price onda od one tekme s Milanom 

ja bi bas volio da tako bude i da se vjecno prica o tom golu."Umirao" bih od srece.SoloJuve26 je napisao/la:Zamislite ako bi na kraju uzeli ligu s jednim bodom kolko ce biit price onda od one tekme s Milanom

Blago vama na optimizmu,ja mislim da će i dalje biti jako teško,ali se nadam najboljem po nas jer smo to zaslužili zaista ove sezone.
Ipak sam pogriješio,Pirlo ima 11 asistencija.
Ipak sam pogriješio,Pirlo ima 11 asistencija.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Barem do srijede možemo uživati.
Allegri ponovo spominje Juventus u svojim izjavama, kao nešto svi su Juventusu davali šanse da može osvojitit Scudetto, što ne bi davali i Milanu...
Ovaj fakat opsesivan Juventusom, Conte, živ bio, šta uradi čovjeku!?
Amauri je ipak svoj gol posvetio ženi, a ne nama juventinima.

Allegri ponovo spominje Juventus u svojim izjavama, kao nešto svi su Juventusu davali šanse da može osvojitit Scudetto, što ne bi davali i Milanu...
Ovaj fakat opsesivan Juventusom, Conte, živ bio, šta uradi čovjeku!?

Amauri je ipak svoj gol posvetio ženi, a ne nama juventinima.

Volim te, Željo!

Ovaj Bonnuci kada je rekao da je Juventino od djetinjstva izgleda da nije lagao,baš se vidi da mu je stalo do ovog dresa.Pogledajte intervju Contea,pred kraj se čuje kako proslavljamo gol Bonnucia,kako samo vrište ljudi i kakvo slavlje na tribinama.

Da naglasim kako je fino djelovala na igrače ona priča Contea kada ih je poredao kao vojnike!

Sada kad razmislim,nije ni čudo što se zbunih oko cifre za Pirla,pa toliko onih pozitivnih rekorda smo oborili ove sezone da je to neviđeno od kada navijam za Juve,a ranijih godina smo uspjeli oboriti sve negativne rekorde u historiji kluba,konačno je to iza nas.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Cini mi se da smo samo ja i @hare bili protiv prodaje Bonuccia samo je on to nastavio forsirati vise nego ja
Meni se ne svida taj zadnji dres sto je postavljen zvijezdice trebaju da budu iznad znaka Juventusa samo treba tu srebrenu negdje uklopiti. Relativno lagan raspored do kraja, nadam se da ce igraci psihicki i fizicki uspjeti to izdrzati pa da nakon dugo godina slavimo taj scudetto broj 30
Kup je malo manje vazan ali mislim da bi to bio kao slag na tortu, jedva cekam da vidim Alexa ako osvojimo duplu krunu.

Meni se ne svida taj zadnji dres sto je postavljen zvijezdice trebaju da budu iznad znaka Juventusa samo treba tu srebrenu negdje uklopiti. Relativno lagan raspored do kraja, nadam se da ce igraci psihicki i fizicki uspjeti to izdrzati pa da nakon dugo godina slavimo taj scudetto broj 30

Kup je malo manje vazan ali mislim da bi to bio kao slag na tortu, jedva cekam da vidim Alexa ako osvojimo duplu krunu.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
Buffon - nije imao posla, opet skoro neocijenjen
Barzagli - prof.dr
Bonucci - danas ekstra odigrao, drago mi je vidjeti da se popravlja, staloženost i mirnoća su ono što mu je bilo potrebno
Caceres - ekstra partija, umalo pogodak
Marchisio - trčao i borio se, malo mu fali one njegove lucidnosti u prodorima, nadamose da će je naći do kraja sezone u predstojećim tekmama
Vidal - dobra defanzivna rola, pokoju loptu izgubio u ofanzivi, sreća pa ima bedem iza sebe
Pirlo - prof.dr.
Estigarribia - vidi se nedostatak utakmica, solidan igrač, falilo mu malo hrabrosti i rutine
Quagliarela - šteta za onu priliku u prvom što ne pospremi, solidna partija i mpže biti još bolji
Vučinić - toplo-hladno, i mene nerviraju oni pokušaji ''kroz zid'' pa majka mu stara kad ih već navuče dvojicu-trojicu na sebe ima i dodati nekom ko je slobodan, a to su često bili Marcha i Pelado.
Matri - odlična asistencija, on i spomenuti dvojac prije su snaga u napadu koj nije do kraja iskorištena
Del Piero - prof.dr.
Pepe - unio živost i održao ritam do kraja.
Conte - mr Obavljam svoj posao korektno, srčano, odgovorno i hrabro.
Ima do kraja još mnogo. 21 bod je puno. Ništa nije gotovo, Milan je kiksao danas, već u srijedu može kiksati Juve. Sve je to sastavni dio bitke, mi imamo dvije teške domaće tekme sa puno naboja, trke, ritma i agresivnosti, te jednu gostujuću protiv Cagliarija gdje će biti vruće. Ove ostale su ''lakše'' ali nipošto potcjenjujuće, znamo da će Conte maksimalno pripremiti igrače da odrade zadaću do kraja.
Teško ali ne i nemoguće do titule.
FINO ALLA FINE
FORZA JUVE!
Barzagli - prof.dr
Bonucci - danas ekstra odigrao, drago mi je vidjeti da se popravlja, staloženost i mirnoća su ono što mu je bilo potrebno
Caceres - ekstra partija, umalo pogodak
Marchisio - trčao i borio se, malo mu fali one njegove lucidnosti u prodorima, nadamose da će je naći do kraja sezone u predstojećim tekmama
Vidal - dobra defanzivna rola, pokoju loptu izgubio u ofanzivi, sreća pa ima bedem iza sebe
Pirlo - prof.dr.
Estigarribia - vidi se nedostatak utakmica, solidan igrač, falilo mu malo hrabrosti i rutine
Quagliarela - šteta za onu priliku u prvom što ne pospremi, solidna partija i mpže biti još bolji
Vučinić - toplo-hladno, i mene nerviraju oni pokušaji ''kroz zid'' pa majka mu stara kad ih već navuče dvojicu-trojicu na sebe ima i dodati nekom ko je slobodan, a to su često bili Marcha i Pelado.
Matri - odlična asistencija, on i spomenuti dvojac prije su snaga u napadu koj nije do kraja iskorištena
Del Piero - prof.dr.
Pepe - unio živost i održao ritam do kraja.
Conte - mr Obavljam svoj posao korektno, srčano, odgovorno i hrabro.
Ima do kraja još mnogo. 21 bod je puno. Ništa nije gotovo, Milan je kiksao danas, već u srijedu može kiksati Juve. Sve je to sastavni dio bitke, mi imamo dvije teške domaće tekme sa puno naboja, trke, ritma i agresivnosti, te jednu gostujuću protiv Cagliarija gdje će biti vruće. Ove ostale su ''lakše'' ali nipošto potcjenjujuće, znamo da će Conte maksimalno pripremiti igrače da odrade zadaću do kraja.
Teško ali ne i nemoguće do titule.
FINO ALLA FINE
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Pregledah tekmu i da dam neki svoj osvrt.
Buffon nije ni vrijedan spomena, jer nam Palermo nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku, ali tako to obično i biva kad napadaš sa dva igrača iako imaš 10 igrača u polju. Chiellini melje sve pred sobom, dominantan u svakom duelu, Barzagli rutinski i iskusno odigrao ovaj meč, Bonucci iz kola u kolo igra bolje i bolje, izgleda da su produženje ugovora i budući dolazak na svijet njegovog sina znatno uticali na njegovu psihu pa igra sa puno samopuzdanja, dokaz toga je i vodeći gol večeras.
Trio MVP je odigrao standardno dobro, baš kako se i očekuje, tu i tamo poneka greška u predaji lopte, ali sve je to dobro. "Mrtvi" Estigarribia u skladu sa svojim mogućnostima, kao i Caceres, ništa posebno, ali sasvim dovoljno da dobije prolaznu ocjenu, možda je rođendanska torta bila preslatka. Treba reći da je večeras u veznom redu zaigrao i Pepe, tipično za njega u posljednje vrijeme i večeras nije uradio ništa korisno.
Quagliarella se polako vraća i ulazi u formu zato dolaze i golovi, Vučinić ni tamo ni ovamo, ono sad ga ima sad ga nema, zato nikad neće ni biti svjetska klasa, već samo jedan iznadprosječan igrač. Umjesto Vučinića je ušao Matri koji je pokazao volju i želju za igrom, zabiljižio je i asistenciju za pobjednički gol. Il Capitano dobio priliku posljednjih 15 minuta, malo se zezao, umislio da je na nekom terminu.
Pametno Conte raspoređuje minutažu na napadače, uglavnom svi redovno igraju, istina neki manje, neki više, ali što je najbitnije nijedan nema pravo da se ljuti.
Večeras se pokazalo da je ovaj stil igre "svi za jednog, jedan za sve" dobitni, sve u svemu, iako je rano govoriti, na neki način šampionska igra, nastavili smo niz da meljemo protivnika u drugom poluvremenu. Ukupni dojam za večerašnju igru je 7,5.
Ne znam jeste li primjetili da je Mister malo podšišao "periku."
Buffon nije ni vrijedan spomena, jer nam Palermo nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku, ali tako to obično i biva kad napadaš sa dva igrača iako imaš 10 igrača u polju. Chiellini melje sve pred sobom, dominantan u svakom duelu, Barzagli rutinski i iskusno odigrao ovaj meč, Bonucci iz kola u kolo igra bolje i bolje, izgleda da su produženje ugovora i budući dolazak na svijet njegovog sina znatno uticali na njegovu psihu pa igra sa puno samopuzdanja, dokaz toga je i vodeći gol večeras.
Trio MVP je odigrao standardno dobro, baš kako se i očekuje, tu i tamo poneka greška u predaji lopte, ali sve je to dobro. "Mrtvi" Estigarribia u skladu sa svojim mogućnostima, kao i Caceres, ništa posebno, ali sasvim dovoljno da dobije prolaznu ocjenu, možda je rođendanska torta bila preslatka. Treba reći da je večeras u veznom redu zaigrao i Pepe, tipično za njega u posljednje vrijeme i večeras nije uradio ništa korisno.

Quagliarella se polako vraća i ulazi u formu zato dolaze i golovi, Vučinić ni tamo ni ovamo, ono sad ga ima sad ga nema, zato nikad neće ni biti svjetska klasa, već samo jedan iznadprosječan igrač. Umjesto Vučinića je ušao Matri koji je pokazao volju i želju za igrom, zabiljižio je i asistenciju za pobjednički gol. Il Capitano dobio priliku posljednjih 15 minuta, malo se zezao, umislio da je na nekom terminu.

Pametno Conte raspoređuje minutažu na napadače, uglavnom svi redovno igraju, istina neki manje, neki više, ali što je najbitnije nijedan nema pravo da se ljuti.
Večeras se pokazalo da je ovaj stil igre "svi za jednog, jedan za sve" dobitni, sve u svemu, iako je rano govoriti, na neki način šampionska igra, nastavili smo niz da meljemo protivnika u drugom poluvremenu. Ukupni dojam za večerašnju igru je 7,5.
Ne znam jeste li primjetili da je Mister malo podšišao "periku."

Volim te, Željo!
Daajte slike ,hoću da se qurčim po fb 

-
- Kontakt:
sve je ok,formacija,igra i sve..al odakle izvuce Estigaribiju to mi nije jasno nikako
onaj Pepe trenutno ne moze igrat u Unisu iz Vogosce..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:sve je ok,formacija,igra i sve..al odakle izvuce Estigaribiju to mi nije jasno nikakoonaj Pepe trenutno ne moze igrat u Unisu iz Vogosce..
Kad ovako ide dobro onda nema se sta kritikovati

-
- Kontakt:
ma daleko od tog da se ima sta kritikovat al nije mi jasno samo odakle ga izvuce,ja mislio njega nema uopste,nije igrao 15 kola garant..neprimijetan u drugom poluvremenu ( posto sam samo drugo gledao ) al koja je ljudi igracina onaj Vidal,braco moja..Vucinic me pocinje nervirat,nesto jedva hoda po terenu,hoce nece..odbranu nije potrebno komentarisat..SoloJuve26 je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:sve je ok,formacija,igra i sve..al odakle izvuce Estigaribiju to mi nije jasno nikakoonaj Pepe trenutno ne moze igrat u Unisu iz Vogosce..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:ma daleko od tog da se ima sta kritikovat al nije mi jasno samo odakle ga izvuce,ja mislio njega nema uopste,nije igrao 15 kola garant..neprimijetan u drugom poluvremenu ( posto sam samo drugo gledao ) al koja je ljudi igracina onaj Vidal,braco moja..Vucinic me pocinje nervirat,nesto jedva hoda po terenu,hoce nece..odbranu nije potrebno komentarisat..SoloJuve26 je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:sve je ok,formacija,igra i sve..al odakle izvuce Estigaribiju to mi nije jasno nikakoonaj Pepe trenutno ne moze igrat u Unisu iz Vogosce..
Ma Vidal je CAR!!!!!!!! Kako mi je drago sto smo ga doveli prije Inlera, nekazem daj e ovaj los al Vidal je nesto sasvim drugo

A sto se tice Vucinica, ma i mene to nervira zestoko ono njegovo nosalanto i setanje po terenu al za sada nemamo boljeg... Ostalo jos 7 tekmi pa nekako cemo se strpti ..
Suck dick, who fuck's you, Juve can win it without you, ooo you penalties, oo you penalties 

After great Saturday, we are training this morning and then I'll rush home to celebrate with my family. Del Piero
nema predaha kod mistera...

The Old Lady is back on TOP...
- SoloJuve26
- Kontakt:
Viking je napisao/la:After great Saturday, we are training this morning and then I'll rush home to celebrate with my family. Del Piero
Taj na tvom avataru zasluzuje zvjezdicu ako osvojimo

Ma jok!SoloJuve26 je napisao/la:Viking je napisao/la:After great Saturday, we are training this morning and then I'll rush home to celebrate with my family. Del Piero
Taj na tvom avataru zasluzuje zvjezdicu ako osvojimo

I onako je duzan jer nije nista pokazao dok je imao priliku nositi dres Juventusa. Ovo je bio nacina da se djelomicno iskupi za sve propuste iz predhodni sezona...
Ali je zasluzio da imamo lijepo misljenje o njemu nakon ovoga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.