Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Re: Chat
oce li neko haxballa? 
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
I da nisam napisao, za sve one koji imaju paket telefon,adsl i TV sa 55 ide na 35Puma je napisao/la:znaci za 55 Km imam telefon gdje su pozivi prema mojoj mrezi besplatni, flat ADSL i digitalnu TV, i u to je uracunata pretplata za telefon i TV ?
to se isplati
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
- alfarouqaminu
- Kontakt:
analiticaru,ajmo jednu haxballAnaliticar=Ahmo je napisao/la:I da nisam napisao, za sve one koji imaju paket telefon,adsl i TV sa 55 ide na 35Puma je napisao/la:znaci za 55 Km imam telefon gdje su pozivi prema mojoj mrezi besplatni, flat ADSL i digitalnu TV, i u to je uracunata pretplata za telefon i TV ?
to se isplati
..pozdrav ljudi
..sta se radi ?! 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo ubijam neke ljudove na PESumuhovic je napisao/la:..pozdrav ljudi..sta se radi ?!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
@bavarianbavarian_bk je napisao/la:Evo ubijam neke ljudove na PESumuhovic je napisao/la:..pozdrav ljudi..sta se radi ?!
Usput gledam LP
sta radi bayern?
bavarian_bk je napisao/la:Evo ubijam neke ljudove na PESumuhovic je napisao/la:..pozdrav ljudi..sta se radi ?!
Usput gledam LP
Ma vala nista posebno,hvatamo maglu i saljemo za Italijumuhovic je napisao/la:..pozdrav ljudi..sta se radi ?!
Jest duga ova sedmica nikad da prodje ban,ne smijem svoju ekipu ostaviti na cjedilu u ss.ba ligi
Hairlija do subote.
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
I da nisam ja koriostio ovaj acc kada su zahebavli sexmasinu :D
..kakva crna maglaCrnka je napisao/la:Ma vala nista posebno,hvatamo maglu i saljemo za Italijumuhovic je napisao/la:..pozdrav ljudi..sta se radi ?!
![]()
Jest duga ova sedmica nikad da prodje ban,ne smijem svoju ekipu ostaviti na cjedilu u ss.ba ligi
Ja koristim photoscapereds je napisao/la:Kako da mijenjam rezoluciju(veličinu) neke slike ?
http://photoscape.en.softonic.com/
Samo ubacis sliku i imas opciju resize
[youtube][/youtube]
Hahahahahahah Legendarno

Hahahahahahah Legendarno
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Goalgetter
- Kontakt:
hahahahahahahahS-Y-L-A-R je napisao/la:[youtube][/youtube]
Hahahahahahah Legendarno![]()
![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako ti na telekomovoj stranici pise 25 km, dodaj odma 10 km za pdvjuventus 0244 je napisao/la:Ali tamo piše da je 35 KM, a ne 25 kako to? I sinoc sam pitao ali nije niko odgovorio, pored tih da li se mora davati i ona pretplata sto stoji telefon i ovo za RTV?Analiticar=Ahmo je napisao/la:MojaTV Phone
(osnovni IPTV paket *+ IP govorna usluga**)
Digitalna televizija uz neograničeni fiksni telefonski saobraćaj za pozive prema numeraciji fiksne mreže BH Telecoma
25,00
i ne placas taksu ni za rtv, al zoves citav boziji dan samo fiksnne telefone, al kad zoves prema bh mobile ili ostale operatere onda trosi vise nego inace,
Sta znaci ovo od 1.marta FLAT kabal uz fer osnovu?
Da li cu od 1.marta moci gledati svaki dan utakmice i filmove ili cu opet morati paziti da ne predem limit?
Da li cu od 1.marta moci gledati svaki dan utakmice i filmove ili cu opet morati paziti da ne predem limit?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ma nema limita jarane, troši koliko hoćeš.. Mislim da je max koliko smiješ potrošiti nekih 200 GB..sikirica je napisao/la:Sta znaci ovo od 1.marta FLAT kabal uz fer osnovu?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Bice ti limit ogromansikirica je napisao/la:Sta znaci ovo od 1.marta FLAT kabal uz fer osnovu?
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noć prijatelji.
- neutralan__
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
i tebi lahka samo nemoj duga jedva cekam da svaneOTNYS_YNWA je napisao/la:Lahka i duga noć prijatelji.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa, trunks1946 i 9 gostiju.