upravu si haveru al daj boze da i ovdje mbude mogao linkBelminM23 je napisao/la:http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... %84%96f%E2
Ovdje ako ne bude, neće biti nigdje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A koja je uopće uloga Herića u timu?Sarajlijica1946 je napisao/la:Adilovic
Rahmanovic
Kuzmanovic
Heric
Mujakic
Andusic
Kadusic
Vodonoša ili šta već.. Fakat ne znam.. Popunjava broj.. Pa pošalji momka na posudbu, ovako propada.. Daj ga negdje da vidimo znal šta.. Znam da je ovo off trenutno al žao mi momka fakat.
IDEMO PONOVO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko a jos su se i nalozili..sreca pa je prvo pretkolo i da su oniPitarBordo je napisao/la:At this point, jedina šansa je da su ovi Moldavci u rangu Bosna Seme. Ako ništa pare su sigurne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mene najvise strah Radovca, on je bas kiks igrac. Za nadati se najboljem. 

Ko te nije volio, nije ni obolio .... SRETNO FKS !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
115 gostiju 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bit će dosadna tekma garant ispitivanje snaga...nepoznanica jedni drugima...samo da ne bude nekakvih gluposti individualaca(Almir)...PitarBordo je napisao/la:At this point, jedina šansa je da su ovi Moldavci u rangu Bosna Seme. Ako ništa pare su sigurne.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na Radovcu je da pokaže da (li) može. Ja se, iskreno, nadam da se dozvao i da će odigrati dobru utakmicu kao i cijela ekipa.
- PitarBordo
- Kontakt:
Otprilike tako nešto... Mislim preuveličavanje je, ali nakon partije protiv Krupe u Travniku, čvrstog sam ubjeđenje da bi bolje prošli da krenemo sa igračem manje na toj pozicji...DenchiNL je napisao/la:bit će dosadna tekma garant ispitivanje snaga...nepoznanica jedni drugima...samo da ne bude nekakvih gluposti individualaca(Almir)...PitarBordo je napisao/la:At this point, jedina šansa je da su ovi Moldavci u rangu Bosna Seme. Ako ništa pare su sigurne.
Kome god sam poslao sastav od ovih što znam da navijaju za druge domaće klubove ovo je otprilike odgovor koji sam dobio:

Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo da je Pero na beka umjesto Almira, ostalo korektno i očekivano.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
radi li kome onaj link da stavi strea na YT, lakše YT podnosi veliki broj gledatelja nego je.beni moldavski link
- Evolution87
- Kontakt:
MA HAJDE VISEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Što smo ga onda doveli? I jednog i drugog? I Lelića i Liivaka? Bolje onda da njihova mjesta zauzmu juniori, zar ne? I ti se brate malo preseravaš. Izvini, ali tako je.Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
Samo Saraj'vo.
Pa što smo ga dovodili onda.. Treba Valentinu malo mamu ili ko je već doveo igrače koji nisu pojačanja..Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
IDEMO PONOVO!
Vidi, meni nije Kuzmanovic bolji od Crnkica i Hebibovica jer nisam imao priliku da ga gledam, tek je dosao, moze uci sa klupe. Evropska je utakmica, Cala igra na provjereno i to je to. Nekom se svidja nekom ne, meni je ovo ocekivano i realno, tebi nije i to je to. Necemo sad skidati glave.PitarBordo je napisao/la:Što smo ga onda doveli? I jednog i drugog? I Lelića i Liivaka? Bolje onda da njihova mjesta zauzmu juniori, zar ne? I ti se brate malo preseravaš. Izvini, ali tako je.Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
- RollingPaper
- Kontakt:
Nema na cemu, mislim da ce vam Radovac explodirat veceras.MortemHz je napisao/la:Hvala brateRollingPaper je napisao/la:Poz pitari, bice vam stream ovde
http://www.balkan-streams.com/p/zaria-b ... ajevo.html
Ukoliko budete imali bilo kakvih problema, kontaktirajte me.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 20 gostiju.