FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- escobarpablo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zavrsice 0-0 zabice ga Ahmet 
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
haveru kontaktiramo te,nista nece da radiRollingPaper je napisao/la:Nema na cemu, mislim da ce vam Radovac explodirat veceras.MortemHz je napisao/la:Hvala brateRollingPaper je napisao/la:Poz pitari, bice vam stream ovde
http://www.balkan-streams.com/p/zaria-b ... ajevo.html
Ukoliko budete imali bilo kakvih problema, kontaktirajte me.
- ElCartel11
- Kontakt:
Shkendija vodi protiv Dacie 2:0, koja je bolja od Zarie, sad samo pitanje da li smo mi od Shkendije 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
MortemHz je napisao/la:Jako losa postava po meni, nek nam je srecom raja.

- PitarBordo
- Kontakt:
Al' najjače mi to po' godine "cilj Evropa" i dođe Evropa, igraš je s timom koji se jedva nosio sa fenjerašima naše lige. 
Samo Saraj'vo.
-
thewalkingdead
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Refreshuj stranicu par puta, mora radit. Skini flashplayer ako nemas https://get.adobe.com/flashplayer/Pitar1946 je napisao/la:haveru kontaktiramo te,nista nece da radi![]()
Smrt i Ćalin sastav - dvije najsigurnije stvari u životu. Ako izgubimo od ovih, **** ga onda. Bar jedan razlike možemo i moramo dobiti!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Radi li nekome link, bilo kakav? 
- PitarBordo
- Kontakt:
Naravno da je i meni očekivano. Pa ja rekao da će ovo biti prije dva mjeseca. Problem i jeste što je upravo ovo očekivano.Lakoste je napisao/la:Vidi, meni nije Kuzmanovic bolji od Crnkica i Hebibovica jer nisam imao priliku da ga gledam, tek je dosao, moze uci sa klupe. Evropska je utakmica, Cala igra na provjereno i to je to. Nekom se svidja nekom ne, meni je ovo ocekivano i realno, tebi nije i to je to. Necemo sad skidati glave.PitarBordo je napisao/la:Što smo ga onda doveli? I jednog i drugog? I Lelića i Liivaka? Bolje onda da njihova mjesta zauzmu juniori, zar ne? I ti se brate malo preseravaš. Izvini, ali tako je.Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
Samo Saraj'vo.
buraz sve imam,16 hiljada puta refresh al djabaaRollingPaper je napisao/la:Refreshuj stranicu par puta, mora radit. Skini flashplayer ako nemas https://get.adobe.com/flashplayer/Pitar1946 je napisao/la:haveru kontaktiramo te,nista nece da radi![]()
-
thewalkingdead
- Kontakt:
istoPitar1946 je napisao/la:buraz sve imam,16 hiljada puta refresh al djabaaRollingPaper je napisao/la:Refreshuj stranicu par puta, mora radit. Skini flashplayer ako nemas https://get.adobe.com/flashplayer/Pitar1946 je napisao/la:haveru kontaktiramo te,nista nece da radi![]()
DON'T OPEN
DEAD INSIDE
DEAD INSIDE
nekome može, nekome ne, pa nije valjda da niko ne zna link napraviti 
Ubostvo je Sarica drzat na dm-u jel ce tonon da trci i da razb8ja akcije,a jos gore je Radovca drzat u timu,kad ddodas i Ahmetovica u napadu to je vec ocaj
Eh bošnjo nedokazni, da je samo 10 ljudi znali za ovu stranicu pa uraditi linkove fino, a ne momci svi fino zalijepili ovaj direktni link na stranicu.FoSte95 je napisao/la:nekome može, nekome ne, pa nije valjda da niko ne zna link napraviti
Izvisit ćemo ko što gledam za prijenos, ali hajde, bar da dobijemo.
- MaroonKrajina
- Kontakt:
Molim za link!
Idemo ratatata, j*bemo im brata!
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Novi su nam dresovi ali isti model, samo novi font brojeva.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, napoleon72, svabonja i 47 gostiju.