Ne prati oni koji su "navijaci" zbog sebe, a ne zbog kluba, oni koji pocesto na navijackim forumima lijece frustracije i sindrom manje vreijednosti. Neko ko pise pametne i normalne postove najcesce i realne rece kako ta navicka strast opada sa godinama, to i inace dosta raje kaze. Meni nimalo, ja bi za PRVO reprezentaciju BiH, a drugo za Bayern napravio isto sto i kad sam imao 15-16. Mozda ni ja nisam u vinklu, evo u sledecem mjesecu cu preci najmanje 2.500 milja kako bi gledao Bayern u tri utakmice (za sada). Propustiti oprostaj takve velicine kao sto je Muller i proslavu tutule PRVAKA NJEMACKE bi bila takva grehota da bi me bilo sramota vise pomenuti Bayren.Omerbavarac post_id=10173640 time=1746898232 user_id=4686]
Slabo se prati Mullerova zadnja utakmica na domaćem terenu.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Tah skoro pa sigurno dolazi
Besplatno, odlican transfer, popljuvaonga lani no gledajuci Upamecana i Kima, bit ce veliko pojacanje.
Cim se ovoliko proca oko Wirtza, vjerujem da ce doci.
Vidjet cemo sta su planirali sa bekovskim pozicijama. Mozda Boey dodje sebi.

Besplatno, odlican transfer, popljuvaonga lani no gledajuci Upamecana i Kima, bit ce veliko pojacanje.
Cim se ovoliko proca oko Wirtza, vjerujem da ce doci.
Vidjet cemo sta su planirali sa bekovskim pozicijama. Mozda Boey dodje sebi.
Ma Wirtz je 90% gotova stvar, to ce Uli i Karl-Heinz srediti u pozadini. Kakav Eberl, nisu ovakvi transferi za njega.
Kane
Musiala-Wirtz-Olise
Najbolja ofanziva na svijetu. Da vidimo sta ce Vensan izvuci iz nje.
Kane
Musiala-Wirtz-Olise
Najbolja ofanziva na svijetu. Da vidimo sta ce Vensan izvuci iz nje.
Wirtz će u City ili u Real sa Alonsom
Dje ce Bayer prodat igraca Bayernu lol
Dje ce Bayer prodat igraca Bayernu lol
Čeka se i Tahova odluka, cilj obojicu imati za CWC.Bayern have opened negotiations with Bayer Leverkusen to sign Florian Wirtz. The 22-year-old wants to join Bayern and they are optimistic to close the deal soon. Leverkusen want €150m all-in (fixed fee €120m-130m).
[@Plettigoal, @SkySportDE]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Centre forward
- Kontakt:
Mooožda BL, neki teški kiks u kupu i vjerovatno blamažu u LP ako naletimo na nekog ozbiljnog. U nekoj drugoj varijanti naći će se neka gerijatrija da nas izbaci, tipa Intera.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
5 BL, 4 kupa i 2 CL za sledećih 5 godinaCentre forward je napisao/la: ↑12 maj 2025, 18:27Mooožda BL, neki teški kiks u kupu i vjerovatno blamažu u LP ako naletimo na nekog ozbiljnog. U nekoj drugoj varijanti naći će se neka gerijatrija da nas izbaci, tipa Intera.
Tah skoro pa potpisao
Vjerovatno prvo pojacanje za novu sezonu.
Vjerovatno prvo pojacanje za novu sezonu.
Tah je već sve bio dogovorio sa Barcom ali mu je opet propalo (ko i lani s vama), ovaj put zbog limita za registraciju igrača. Zbog lošeg poslovanja prošlih godina Barca ima puno manji limit od npr. Reala (426 milki prema 755 Reala).
Tah i Sane će bit skoro pa u paru na potpisivanju.
Tah i Sane će bit skoro pa u paru na potpisivanju.
Update za Sane-a
Sane tj. njegov menadzer zeli 12+3 mil bonusa, te novac na ruke koje bi dobio Sane kao Musiala i Davies.
Bayern nudi 10 mil eura plus bonusi izmedju 4-5 miliona eura i ugovor do 2028. godine.
Po insajderskim informacijama Eberl ne planira niti 1 eura povecati ponudu za Leroya.
Sane tj. njegov menadzer zeli 12+3 mil bonusa, te novac na ruke koje bi dobio Sane kao Musiala i Davies.
Bayern nudi 10 mil eura plus bonusi izmedju 4-5 miliona eura i ugovor do 2028. godine.
Po insajderskim informacijama Eberl ne planira niti 1 eura povecati ponudu za Leroya.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ni ne treba, čak ga treba usloviti o odluci prije kraja posljednje utakmice sezone.Neutral je napisao/la: ↑13 maj 2025, 16:39Update za Sane-a
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Navodno jesu, do petka se mora izjasniti makar su njihovi uvjeti ozbiljni kao i odluke alkosa da više ne piju...
Potajno se nadam da nece produzit
Nece nigdje mimo Saudijske Arabije dobit vece pare, proslo je njegovo, ima bljeskova ali daleko od WC igraca (to je bio 1-2 sezone).

Nece nigdje mimo Saudijske Arabije dobit vece pare, proslo je njegovo, ima bljeskova ali daleko od WC igraca (to je bio 1-2 sezone).
Danas je babuka Wirtz i ostatak familije bio u Manchesteru na pregovorima sa Arapima.City je spreman istresti 150 mil dok Eberl i društvo tapkaju u mjestu i misle poslati 100 mil ponudu ne bi li tako ucjenili Leverkusen.Misle da će Wirtz ostati do 2026 i doći za manju cijenu.
Moraju brzo i konkretno reagovati a ne praviti sapunicu.
Moraju brzo i konkretno reagovati a ne praviti sapunicu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma nek ide, ne bih ni ja dao preko 100, Wirtz uopće nije potreban Bayernu. Škripe druge pozicije.
- Centre forward
- Kontakt:
Wirtz nije (toliko) potreban Bayernu igrački koliko iz nekih drugih razloga.
Mada, ako je vječiti Bayernov ahbab, Pep, odlučio da Wirtz ipak nije za Bayerna i da treba na Otok, ko smo mi da sumnjamo ?
Mada, ako je vječiti Bayernov ahbab, Pep, odlučio da Wirtz ipak nije za Bayerna i da treba na Otok, ko smo mi da sumnjamo ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Pep najbolje zna sta treba Bayernu
De Bruyne, Bellingham, Haaland, Sane dok je igrao, sada Wirtz, 'ta će nam, odose u Engleskoj da se malo igraju.
De Bruyne, Bellingham, Haaland, Sane dok je igrao, sada Wirtz, 'ta će nam, odose u Engleskoj da se malo igraju.
Pred nama je,ali niti jedan od dvojice iz Levera nece doci u FC Bayern.
Fc Bayern nema para.
Fc Bayern nema para.
VOLIM BAYERN
Bild bi se bar trebao ispričati zbog svojih laži oko Wirtza, jer po njima je on već sve dogovorio s vama.
ko je drugi osim wirtza?
edit: a tah, pa on je dzaba

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.