Idi podrzavaj ratne zlocince, divi se fasistickim pozdravima i pjevaj o Seselja a nek' ti bude vrhunac humora ''Horde zla napolje''elamalakia je napisao/la:idi dizite parolu (transparent po tvom) podrske liku koji je ubio nevinog momkaMortemHz je napisao/la: Zasto bi se pobili i tukli? Pravi nam govore, puknu 2,3 samara i ugasi se grupai kako ne znam razliku lazovcino bolesna? reci nekad istinu u zivotu, znam da ti je mitomanija u krvi ali treba se to iskorijeniti sto prije, nije sramota istinu reci.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 30 apr 2016, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne moraš mi se klanjati. Samo me poslušaj.MortemHz je napisao/la:Cekaj, TI mi govoris ovo?newborn je napisao/la:Odrasti.MortemHz je napisao/la: Zasto bi se pobili i tukli? Pravi nam govore, puknu 2,3 samara i ugasi se grupai kako ne znam razliku lazovcino bolesna? reci nekad istinu u zivotu, znam da ti je mitomanija u krvi ali treba se to iskorijeniti sto prije, nije sramota istinu reci.
Uvijek bili **** i šmekeri. Nije to ništa novo.PipiDugaCarapa je napisao/la:Vodju, ni manje ni vise..shzna je napisao/la:Sami sebe šmekaju i dođu pričati o sceni..
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni
Pocasti ih I ti hajde sta fali.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 30 apr 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Morteme, boli te hofman, bar vas metkovi ne mogu slomiti
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Zato sto je posten i sto nece da radi nista mimo zakona, a to nekima ne odgovara. Pustio ih covjek da se dogovore međusobno, oni to ne mogu, sad im Nedzad ispade kriv.samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ko je ratni zlocinac?MortemHz je napisao/la:Idi podrzavaj ratne zlocince, divi se fasistickim pozdravima i pjevaj o klanju Seselja uz vrhunac humora ''Horde zla napolje''elamalakia je napisao/la:idi dizite parolu (transparent po tvom) podrske liku koji je ubio nevinog momkaMortemHz je napisao/la: Zasto bi se pobili i tukli? Pravi nam govore, puknu 2,3 samara i ugasi se grupai kako ne znam razliku lazovcino bolesna? reci nekad istinu u zivotu, znam da ti je mitomanija u krvi ali treba se to iskorijeniti sto prije, nije sramota istinu reci.
Ko se divi fasistickim pozdravima?
Neka se pjeva, yebo kosti majcine.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nosi mo se dobro sa tim u dersing rumurodrigo87 je napisao/la:Morteme, boli te hofman, bar vas metkovi ne mogu slomiti
Samo se nemoj preforsirati veceras, valja ti se sutra poslije poraza opet ovdje prepucavati
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Kome da vjerujem tebi ili jokeru ?MuhamedTM je napisao/la:Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Šta više reći o grupi čiji članovi šmekaju, koji se diče pobjedama drugih navijačkih skupina i na kraju, o grupi koja bude izdominirana koreografijom koja se pravila nešto manje od 12 sati. Pozz
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nemaš šta birati kome ćeš vjerovati. Sve ti piše u ova dva članka.samirr je napisao/la:Kome da vjerujem tebi ili jokeru ?MuhamedTM je napisao/la:Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni
http://fkzeljeznicar.ba/demant-povodom- ... dze/19880/
http://fkzeljeznicar.ba/fudbalskom-klub ... st/19874/7
Nemojte mortema više, nije dijete krivo što se mješa u nešto što ne razumije.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Znas da te postujem moj same, ne bih te lagao! Evo sve im fino covjek objasnio, ako imas vremena citati. Pusti ovu djecu napaljenu ko Muki, psuju covjeku familiju i zele dugu bolest, a nista kriv nije.samirr je napisao/la:Kome da vjerujem tebi ili jokeru ?MuhamedTM je napisao/la:Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne zna se ko je gorisamirr je napisao/la:Kome da vjerujem tebi ili jokeru ?MuhamedTM je napisao/la:Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni

Vjeruj onome ko te nece napasti na drugim temamasamirr je napisao/la:Kome da vjerujem tebi ili jokeru ?MuhamedTM je napisao/la:Zato sto je gnjida, yebem mu pleme I njemu I jos 4-5 gnjida, yebem im familiju!samirr je napisao/la:Zbog cega se psuje nedzadu ? Neko da mi objasni

Nemoj nikad vjerovati osobi koja siri mrznju, vjeruj postenim ljudima.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
joker90 je napisao/la:![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Laku noc Rodrigorodrigo87 je napisao/la:Laku noc Mortem
@newborn, odrasti dijete
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Inače,OPET sve pohvale za komentare urbane gerile zapadne tribine stadiona Grbavica....j e b o majku da se ko hoće sjetiti pa makar odmaknuti te mikrofone od onih drvenih loža ili prekriti ih necim... nesto...Onoliki broj pavijana na manje kvadrata je teško sabrati i na cevljanovickoj koridi....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Muki je ok. Joker je lud samo na ovoj temi. Kako god okrenete velika je greska sto niste glasali za generala Sefera Halilovica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!