Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
jedna maksuz za brata Helću
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Naš narod ovdje tj što se kaže naše "žene" prave stvarno predobra jela pogotovo ta neka narodna sto bi se reklo.
Ja sam govorio za komercijalne bureke
Btw. Izgleda da je ovdje kod nas puno naprednije sto se tice cijena..vec godinama su kifle 20pf,kruh obicni 1,20,onda hebeni muffin 1km,lisnato isto..barem ne jedem te stvari jer su mi nerealno skupe
Ja sam govorio za komercijalne bureke
Btw. Izgleda da je ovdje kod nas puno naprednije sto se tice cijena..vec godinama su kifle 20pf,kruh obicni 1,20,onda hebeni muffin 1km,lisnato isto..barem ne jedem te stvari jer su mi nerealno skupe
Osla ona lijepa kuknjava , ako budem u gradu vidjet cemoSlatinash_7 je napisao/la:Da makar radi akademija tu mi je u mladim danima vikend bio top..sta znam,mogli smo se skontat sljedeci vikend ako ti ne smeta sto je Ramazan..Imas kakvih kolegica?Sarmelino je napisao/la:Kad god hocesSlatinash_7 je napisao/la:Jesu se digli šipci strasno..ovi u mojoj zgradi digli kifle na 2.5bona,kakva je to cijena..pizza kod saćira 1.20 KM sad,lisnato marka..sreca pa ima tusanj,al mi je pauza kad i djeci odmor,pa cesto profulam njihove pite,ali su najjace meni..Sarmele kad ćemo kod Ajše na rakiju?![]()
Dobra je pizza kod njih, al cuj 1.20
ja ba,digli sve po 2 bona i tako i pizzu onu rolovanu na 1.20KM,burek po pola marke digli a plate radnicima ostale iste mater im..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Tražim oprost od svih kojima sam nešto ružno napisao, i želim svima svu sreću te svakako mir u svijetu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Starije generacije.Rosicky je napisao/la:Naš narod ovdje tj što se kaže naše "žene" prave stvarno predobra jela pogotovo ta neka narodna sto bi se reklo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
i ja, al povlacim sve rijeci ako liverpool ne osvojiOsim13 je napisao/la:Tražim oprost od svih kojima sam nešto ružno napisao, i želim svima svu sreću te svakako mir u svijetu.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Samo mir i tolerancijaSarmelino je napisao/la:i ja, al povlacim sve rijeci ako liverpool ne osvojiOsim13 je napisao/la:Tražim oprost od svih kojima sam nešto ružno napisao, i želim svima svu sreću te svakako mir u svijetu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja imam para u Taverni. A imam i vakoSarmelino je napisao/la:Osla ona lijepa kuknjava , ako budem u gradu vidjet cemoSlatinash_7 je napisao/la:Da makar radi akademija tu mi je u mladim danima vikend bio top..sta znam,mogli smo se skontat sljedeci vikend ako ti ne smeta sto je Ramazan..Imas kakvih kolegica?Sarmelino je napisao/la: Kad god hoces![]()
Dobra je pizza kod njih, al cuj 1.20
ja ba,digli sve po 2 bona i tako i pizzu onu rolovanu na 1.20KM,burek po pola marke digli a plate radnicima ostale iste mater im..
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Moj Penaltiky opala piva u Taverni opasno..inače ne znam zasto to iko zove Taverna kad je to pivnica
nasa tuzlanska pivnica i u sklopu nje restoran..ovo sve ostalo su za mene fuseraji,tipa pivnica Play nidje veze,ne znam kad je neko tamo stukao 10 piva recimo..inače sad za boeme se nema više gdje izaci al bi volio profurati prvi kafic kod sata desno tu je jaka raja starija cini mi se te kod Ismeta Cvrlje..ako ima jos kakvu kafanicu nek preporuci,forumsko druzenje Tuzlaka koji piju za Ramazan sljedeci vikend 
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Pa jer je ime objekta prije 130 godina bilo Taverna, i danas je naziv Pivnica "Taverna".
Desno od sata je "Kod Jele" rupčaga
Kak'a je situacija? Vidim da si editovao post na foruNu.YOSEMITE je napisao/la:4X SAM SE REGO PORED DVA TRAJNA BANA I NIJEDAN AKAUNT MI NEĆE DA AKTIVIRAJU MORO SAM UZET OVAJ TUĐI
Jesi dobio drugu sansu
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Slatinash_7
- Kontakt:
Eh Kod Jele bi mogli zasjesti,cini mi se boemski onako,mada nikad nisam cuo da Sinan izlazi iz objeka al bi oprostio to..Penaltiky je napisao/la:Pa jer je ime objekta prije 130 godina bilo Taverna, i danas je naziv Pivnica "Taverna".
Sta ja znam,za mene u gradu postoji samo jedna Pivnica i nema potrebe da joj se anglizira ime al to sam samo ja
Slatina Bog i batina
Pa ime potiče još od Austrougara.Slatinash_7 je napisao/la:Eh Kod Jele bi mogli zasjesti,cini mi se boemski onako,mada nikad nisam cuo da Sinan izlazi iz objeka al bi oprostio to..Penaltiky je napisao/la:Pa jer je ime objekta prije 130 godina bilo Taverna, i danas je naziv Pivnica "Taverna".
Sta ja znam,za mene u gradu postoji samo jedna Pivnica i nema potrebe da joj se anglizira ime al to sam samo ja
Jesam gladan mogao bih pojesti vola u kupusu ili
T E Č N I O B R O K, N E Š T O S A V I S O K I M G L I K E M I J S K I M I N D E X O M
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Pozdrav od trece smjene. 
cim udjem u Bosnu, policajcu platim mito
nosim cokoladu pa me cure zovu striko
nosim cokoladu pa me cure zovu striko
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
PozGracanicaAA je napisao/la:Pozdrav od trece smjene.
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.