Kaže da mu je baba srpkinja, zato ga i mrze jer je iz miješanog braka, a balijanderi i četnici to mrze.Varg je napisao/la:da je amar razumijem, al ammar je too much da bude srbin
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da li nam se ovo ponavlja 2014. godina? Izgleda da da, modeli ponovo crtaju kvazistacionarnu ciklonu, gdje bi bukvalno velika količina vlage bila zarobljena na ovom području. Mnoga mjesta bi dobila i preko 130 litara kiše po metru kvadratnom u 3 dana. Poplave i klizišta vrlo izvjesni.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Da li nam se ovo ponavlja 2014. godina? Izgleda da da, modeli ponovo crtaju kvazistacionarnu ciklonu, gdje bi bukvalno velika količina vlage bila zarobljena na ovom području. Mnoga mjesta bi dobila i preko 130 litara kiše po metru kvadratnom u 3 dana. Poplave i klizišta vrlo izvjesni.
Odlično, manje ću radit
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
pa nisi kako treba ni poceo raditiMarsal je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Da li nam se ovo ponavlja 2014. godina? Izgleda da da, modeli ponovo crtaju kvazistacionarnu ciklonu, gdje bi bukvalno velika količina vlage bila zarobljena na ovom području. Mnoga mjesta bi dobila i preko 130 litara kiše po metru kvadratnom u 3 dana. Poplave i klizišta vrlo izvjesni.![]()
![]()
![]()
Odlično, manje ću radit
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Marsal
- Kontakt:
Nisam, prekosutra trening i prvi radni dan, petak čitav radimItsRamiz je napisao/la:
pa nisi kako treba ni poceo raditi
Jedva čekam vikend
A kad su jake kiše ili jako sunce radi se smanjenim intenzitetom
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
aha dobro je to samo dovi za ekstremno vrijeme i miran siMarsal je napisao/la:Nisam, prekosutra trening i prvi radni dan, petak čitav radimItsRamiz je napisao/la:
pa nisi kako treba ni poceo raditi
Jedva čekam vikend![]()
A kad su jake kiše ili jako sunce radi se smanjenim intenzitetom
Sinoć na prenosu tekme u krupnom planu Suarezova tetovaža sa tri prsta, čeka se Kurir sa člankom o Suarezovom srpstvu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gledaj komunista kako prodaju Sandžak. Šta mislite ako se Bošnjaci Sandžaka deklarišu kao srbi da će srbi u Bosni odjednom zavoljeti Bosnu, ukinuti će se entiteti, kantoni, distrikt, igrat ćemo užičko na granici. Kako ste se prevarili.
Sandžak je Bošnjački drugovi i drugarice.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Druže ASD sve dok ima pravih Bošnjaka znat će se čiji je Sandžak i ko živi u njemu. Ako ne daj Bože ponovo jugobalije zavladaju među nama nestat ćemo u krvi, pa će biti svejedno. Da se hoće malo Bošnjaci TK ponositi sobom kao braća u Sandžaku ili Krajini.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- Fantasista
- Kontakt:
Ne kontam kako je bosnjacki. Objasnite mi kako dio drzave Srbije moze biti bosnjacki i sta to znaci. To sto zive vecinom muslimani to je druga stvar.
Sandžak je Srbija/CG, pri tome su Bošnjaci relativna, nikako apsolutna većina.VolimTz je napisao/la:Gledaj komunista kako prodaju Sandžak. Šta mislite ako se Bošnjaci Sandžaka deklarišu kao srbi da će srbi u Bosni odjednom zavoljeti Bosnu, ukinuti će se entiteti, kantoni, distrikt, igrat ćemo užičko na granici. Kako ste se prevarili.
Sandžak je povjerenje dao Ljajiću i Zukorliću koji su u koaliciji sa Vučićem.
Kakve veze komunisti imaju?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma ja, ni BiH nije Bošnjačka, Bože sačuvaj.ASD je napisao/la:Pa malo je glupo reći da je Sandžak Bošnjački ako se manje od pola stanovništva izjašnjava kao Bošnjaci i Bošnjaci su manjina u više od pola opština.
Miješani teritorij kao i BiH.
Žive muslimani koji su velikom većinom Bošnjaci. Ali ti nisi još dobacio do onog dijela u kojem su Bošnjaci narod, za tebe postoje neka muslimanska nomadska plemena.Fantasista je napisao/la:Ne kontam kako je bosnjacki. Objasnite mi kako dio drzave Srbije moze biti bosnjacki i sta to znaci. To sto zive vecinom muslimani to je druga stvar.
Treba ustati kad se pomenu Bošnjaci Sandžaka, prkos i ponos, a ne nekakav bravar zločinac.
Sandžak je kulturno, etnički okrenut matici Bosni, tako je bilo, tako će ostati. Srećom ni mene ni vas niko ništa ne pita.Penaltiky je napisao/la:[
Sandžak je Srbija/CG, pri tome su Bošnjaci relativna, nikako apsolutna većina.
Naravno, oni moraju surađivati s njima kako bi izborili bilo kakva prava i ostali na tom prostoru. Šta trebaju voditi gerilski rat ?
Imaju jer se oni prvi odriču tog naroda, nazivaju ih srbima. Priznaju pravo srba i hrvata da to budu u BiH, ali ako naši ljudi žele biti Bošnjaci u Srbiji, to već ne može, kako ih nije stid.
- ASD
- Kontakt:
Naravno da nije, lijepo to piše u Ustavu.VolimTz je napisao/la:Ma ja, ni BiH nije Bošnjačka, Bože sačuvaj.ASD je napisao/la:Pa malo je glupo reći da je Sandžak Bošnjački ako se manje od pola stanovništva izjašnjava kao Bošnjaci i Bošnjaci su manjina u više od pola opština.
Miješani teritorij kao i BiH.![]()
- Fantasista
- Kontakt:
Zar je problem izjasnit se muslimanom iz Srbije. Kome je do Bosne neka dodje ovdje da zivi.VolimTz je napisao/la:Ma ja, ni BiH nije Bošnjačka, Bože sačuvaj.ASD je napisao/la:Pa malo je glupo reći da je Sandžak Bošnjački ako se manje od pola stanovništva izjašnjava kao Bošnjaci i Bošnjaci su manjina u više od pola opština.
Miješani teritorij kao i BiH.![]()
Žive muslimani koji su velikom većinom Bošnjaci. Ali ti nisi još dobacio do onog dijela u kojem su Bošnjaci narod, za tebe postoje neka muslimanska nomadska plemena.Fantasista je napisao/la:Ne kontam kako je bosnjacki. Objasnite mi kako dio drzave Srbije moze biti bosnjacki i sta to znaci. To sto zive vecinom muslimani to je druga stvar.
Treba ustati kad se pomenu Bošnjaci Sandžaka, prkos i ponos, a ne nekakav bravar zločinac.
Sandžak je kulturno, etnički okrenut matici Bosni, tako je bilo, tako će ostati. Srećom ni mene ni vas niko ništa ne pita.Penaltiky je napisao/la:[
Sandžak je Srbija/CG, pri tome su Bošnjaci relativna, nikako apsolutna većina.
Naravno, oni moraju surađivati s njima kako bi izborili bilo kakva prava i ostali na tom prostoru. Šta trebaju voditi gerilski rat ?
Imaju jer se oni prvi odriču tog naroda, nazivaju ih srbima. Priznaju pravo srba i hrvata da to budu u BiH, ali ako naši ljudi žele biti Bošnjaci u Srbiji, to već ne može, kako ih nije stid.
Zar je Problem izjasnit se pravoslavcem iz BiH a ne Srbinom!