joker90 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Nije to nista novo sto se psuje. Ni oni extra vatreni navijaci nece bas toliko psovati. Dok ovi duduci s svih strana psuju gdje obicna raja.
Jednom prilikom isto tako jedan naranđasti zutokljunac psuje igracu bebu sto se rodila. Uvijek od luđeg ima luđi pa kad je dobio 4 šake od nekog starog tipa. Ko picka se povuko jos slina mu se rastegla do poda.
Nego sta je sad, hajde nastavi paljbu Joki duša si naša, ti si moj cvijetic visibaba ili maslacak. Biraj

I halali malo te zadnjih dana žegam na trehu. Vec znas da nije nista prs nego zbog Želje.
Ja dadoh konkretne dokaze za stvoju tvrdnju, Koldzo nista kriv nije. Ti se pokusavas samiru uvuci u pakas i ulizati, ne dokazuje se tako nista moj Muhamede dobri. Al ipak si ti samoproglaseni undisputed champion teme, naravno da s tobom se ne moze u diskusiji pobjediti, ne bi onda bio undisputed.

Tacno tako, nego cemu tolika mrznja forumas?
Kao prvo ti si zelen ko grozd ako znas sta je to., kao drugo kome se ja pokusavam uvuci ba, Samke legenda isto kao I 90% ljudi s ove teme.
Nemoj pokazivati svoju nemoc budi insan I kad se neko sali s tobom.
Vec je ranije se citalo o tome ko si I sta si, ljudi dolaze I govore da si najgori forumas I sta jos ne!
Idi zalizi kosu bajonetom, pljuhni karmin I stopiraj.
Jbga šampion I jesam kad mi ne silazite s kurca, nemoj to sebi raditi. Zivio Joki I nemoj me citirati
Zamalo sam zaboravio, da **** kolodzi sve od do I svima sto mrze Zelju isto tako.
Hajde de.