Sistematski prosao, moze vladati jos 28 godina. Demokratski sve, cisto nikakva diktatura kao u Tite sto je vladao 34.Osim13 je napisao/la:Ma spremio je plan do 2080.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zlatko 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hayat SDA ulemu dovodi da vazi na iftarskom programu, neku noć Zvizdić sinoć Sebija
Sebija > bilo koji hodža
Sebija > bilo koji hodža
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Marsal
- Kontakt:
Iako je najpismeniji od svih ostalih političara zajedno, historija će ga pamtit kao još jednog prevrtljivog egomanijaka a imao je potencijal da bude neko i nešto i da čak i ovu vukojebinu povede naprijed. Pogotovo 2000-ih...ali draže pare i mutit.Penaltiky je napisao/la:Mogao je biti sto šta da nije egocentrični manijak koji se za šaku dolara prodao srpskoj porodici Izmetbegovic.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
bio je i Šefik jednu večeOsim13 je napisao/la:Hayat SDA ulemu dovodi da vazi na iftarskom programu, neku noć Zvizdić sinoć Sebija
Sebija > bilo koji hodža
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Fantasista
- Kontakt:
Ko vam je kriv kad niste fakultete zavrsili da budete intelektualci kao ovi fini tatini sinovi.
Bas su Culumi tatini sinoviFantasista je napisao/la:Ko vam je kriv kad niste fakultete zavrsili da budete intelektualci kao ovi fini tatini sinovi.
Djecu tuci preventivno da ne bi bila ko ovaj jucuber Janko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
gospodinharden je napisao/la:Djecu tuci preventivno da ne bi bila ko ovaj jucuber Janko.
janko > 300 omci i meci
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
bjez ne yebi meSarmelino je napisao/la:gospodinharden je napisao/la:Djecu tuci preventivno da ne bi bila ko ovaj jucuber Janko.
janko > 300 omci i meci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
cinjeniceharden je napisao/la:bjez ne yebi meSarmelino je napisao/la:gospodinharden je napisao/la:Djecu tuci preventivno da ne bi bila ko ovaj jucuber Janko.
janko > 300 omci i meci
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
harden je napisao/la:Djecu tuci preventivno da ne bi bila jucuber.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To su pametne kamere, pokrivaju ove veće raskrsnice, one snimaju svako auto i vrte tablice kroz baze podataka u MUP-u u, pa ako je neregistrovan odmah šalju automatski kaznu ili prolazak kroz crveno isto, ili je potjernica raspisana onda šalju odmah najbližim patrolama na terenu. A plus mogu snimati i sve što desi na raskrsnici i vraćati snimak. Dobra stvar, trebali su davno to uraditi.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne smeta im gay parada, a smeta zajednicki iftar. 
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.