FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 20 dec 2016, 23:20

Jubilarna 200-ta stolica kupljena, svaka cast svima koji su u stanju da kupe i odlucili su podrzati projekat.

Po meni, ovo je iznad ocekivanja, sada uopste nisam u dilemi da bi mogli dogurati do 5oo/5oo do kraja gradnje.

Zavrsiti sezonu, osigurati Evropu, a onda nastaviti sa gradnjom, ovaj zamah se mora iskoristiti do kraja.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 20 dec 2016, 23:39

Nama bi mozda najlakse bilo neku gradjevinsku firmu uzeti za GS. Ne bi nam morali iskesirati neke velike iznose koji se tu spominju, nego to nadoknaditi uslugom gradnje Juga, krova istoka, terena, itd. Njima reklama, nama infrastruktura.
Tesko je ocekivati da ce neka firma dati 500 000 km (Gredic je svojevremeno govorio da se ispod te cifre nece ici za GS) za reklamu na dresu jer ne mogu te pare vratiti kroz tu reklamu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 dec 2016, 08:21

Dobro jutro radni narode a i vi što ćete ovu poruku oko podneva čitati :)

Da malo hvalimo danas. Može?

Kao jedan od najVećih kritičara ( bukvalno :) ) sportskog segmenta i promašenih transfer rokova moram istaći kako mi se itekako sviđa način na koji trenutno radimo taj dio. Nema pompe, mahale, šaputanja, pp_a, već jedan mir i tišina u kojoj osobe zadužene za transfer politiku obavljaju svoj posao. Sporadično izleti pokoje ime u javnost, raja kao raja špekuliše i ne možeš nikome uzeti za zlo, neki bi da kažu koju pametnu, neki se prave pametni a treći se opet vode nekom svojom logikom.
Kao što vidimo, velika većina nije ni blizu.

Dalje, Jahić u Željinoj kućici je jako dobra stvar. To pokazuje da je bilo razgovora i da su se neke stvari posložile bez obzira na dalju budućnost tog igrača. Ili svih ostalih. Neke stvari moraju ostati u Našoj kući.

Dakle. Od mene jedan veliki plus uz asocijaciju za kraj;

Kakva varka, Mlinarića Marka.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 dec 2016, 08:57

zeljoooooooooo je napisao/la:Jubilarna 200-ta stolica kupljena, svaka cast svima koji su u stanju da kupe i odlucili su podrzati projekat.
Ovo je stvarno fascinantno. Navijaci, firme, poznate face, svi su se ukljucili u pricu.

Ne znam mozemo li do 500, ali i 300 bi bilo fantasticno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 09:41

Neandertalac je napisao/la:Dobro jutro radni narode a i vi što ćete ovu poruku oko podneva čitati :)

Da malo hvalimo danas. Može?

Kao jedan od najVećih kritičara ( bukvalno :) ) sportskog segmenta i promašenih transfer rokova moram istaći kako mi se itekako sviđa način na koji trenutno radimo taj dio. Nema pompe, mahale, šaputanja, pp_a, već jedan mir i tišina u kojoj osobe zadužene za transfer politiku obavljaju svoj posao. Sporadično izleti pokoje ime u javnost, raja kao raja špekuliše i ne možeš nikome uzeti za zlo, neki bi da kažu koju pametnu, neki se prave pametni a treći se opet vode nekom svojom logikom.
Kao što vidimo, velika većina nije ni blizu.

Dalje, Jahić u Željinoj kućici je jako dobra stvar. To pokazuje da je bilo razgovora i da su se neke stvari posložile bez obzira na dalju budućnost tog igrača. Ili svih ostalih. Neke stvari moraju ostati u Našoj kući.

Dakle. Od mene jedan veliki plus uz asocijaciju za kraj;

Kakva varka, Mlinarića Marka.
i meni se jako svidja kako se trenutno radi u sportskom segmentu, napokon su pravi ljudi zaduzeni za to kako stvari stoje, jos samo da mladi igraci pocnu dobivati vise minuta u nastavku sezone(ponajvise zeric) i bice odlicno

sto se asocijacije tice : jel igrac u pitanju ili je nesto drugo ? :mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 11:13

Od jutros pravo radno na istoku, par razlicitih firmi zaduzene za gradnju rade svoj posao, laserski nesto mjere, kazu radnici da su na vrijeme izlili beton jer vec su jaci minusi koji ce perovladavati cijelog dana.

Rece Ligata jutros da Jahic ostaje i nakon isteka suzpenzije sa krajem godine, nece biti u uzim kombinacijama ali ce trenirati i biti sa ekipom, ako zatreba uskocit ce, sve u svemu ova zajebancija oko raskida, suzpenzija itd. je i vise nego nepotrebna, znajuci kako je svaki "slucaj" na kraju zavrsio ..
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 dec 2016, 11:18

Gradnja istoka ide odlcno, za minuse se ne trebate sekirati, na sve smo spremni (grijaci su spremni da bi uz pomoc njih uspjeli stvrdnut beton pored ovolikih minusa). Kao sto je @Neandretalac spomenuo rad SS najvise mi je drago sto slabo ko zna ko su moguca pojacanja jer izgleda da vise nema mahalskih kao prije ;)
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 11:40

Mogli su vala ovi iz telekoma blize kameru stavit, bar da su je sa sjevera ovako se nista ne vidi

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 11:52

Ko ce igrat za nas na ovome turinru u malom fudbalu, trebali su poslat ove iz mnk, kako je prosle godine mailson izdominiro ovaj turnir, svi smo mislili igracina ce bit :urnebes:

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 21 dec 2016, 11:53

Kakav mnk, od njih nema nista, bolje moja ekipa na terminu igra nego oni. Treba ovo osvojit, popisat se po konama.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 12:00

Vjerovatno juniori pojacani sa dva tri prvotimca, Zebi bi zabranio igranje, nedo bog kakve povrede i sl.

Izvuceni su parovi Zeljo u grupi sa Slavijom, Olimpikom i Travnikom ...
1921'

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 21 dec 2016, 12:00

Ja se nadam da ću zebu vidjeti :D nek dođe malo da ubije vrijeme ;)

Cutahiija, mujagic, možda žeric, osmankovic? Besirevic? Sabanhadzovic?

Vidjeti ćemo ko će biti :D

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 12:00

Zeljo92 je napisao/la:Kakav mnk, od njih nema nista, bolje moja ekipa na terminu igra nego oni. Treba ovo osvojit, popisat se po konama.
Nisu losi vidim da pobjedjuju cesto, uostalom na ovo ne treba slati igrace iz prvog tima, ovdje su mogucnosti od povreda velike, klubovi u evropi npr. zabranjuju svojim igracima uopste da igraju mali fudbal, ako te uhvate negdje da si igro sa jaranima ide ti kazna, glupo je ovdje slat zbog nekih 5 hiljada maraka max

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 21 dec 2016, 12:16

Izvinite na upadu al taj mali Cutahija je uništio svoju karijeru,kocka malo je reci..imo je u Mostaru problema sa kamatarima otac i amidza su mu hodali i spasavali mu glavu...nevjerovatno je šta mladi sportaši urade sebi jako je perspektivan momak bio,ako se ne varam cak i sa Hodzicem išao u Livepulov kamp..jos jednom izvinite na upadu...lijep pozdrav
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 12:20

adem993 je napisao/la:Izvinite na upadu al taj mali Cutahija je uništio svoju karijeru,kocka malo je reci..imo je u Mostaru problema sa kamatarima otac i amidza su mu hodali i spasavali mu glavu...nevjerovatno je šta mladi sportaši urade sebi jako je perspektivan momak bio,ako se ne varam cak i sa Hodzicem išao u Livepulov kamp..jos jednom izvinite na upadu...lijep pozdrav
Prenapuhano sve, a ostatak daleko od istine da ne kazem nesto drugo, prvo mlad je on jos da bi mogli reci da je sebi unistio karijeru, a kao drugo ima problem sa kockom i to je cinjenica, zbog toga je Velez i raskinuo ugovor o posudbi ali ovo za kamatare i spasavanje zive glave je obicna izmisljotina, kako i zasto necu da iznosim, malog ako Slavko "ne sredi" nece niko, ako bude drugacije ima Saobracajac, Hrid, Vratnik, Jug pa nek tamo gradi karijeru i neka uziva u svemu ...
1921'

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 dec 2016, 12:26

I ja sam cuo istu pricu kao adem, a sto se tice nastavka karijere, slavko ga nece spasavat jer je kod nas zavrsio, mogo je biti reprezentativni golman u buducnosti , a ako uspije uopste da se nastavi bavit profesionalno to ce mu biti uspjeh, ni prvi ni zadnji koji je sebi sjebo karijeru :puke:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 12:48

Imamo topic o MNK Zeljeznicar :bih: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p5520909

Nastojat cu takodjer da napravim i o Sportskom Drustvu Zeljeznicar gdje bi pratili sva desavanja, takmicenja i uspjehe klubova unutar SD-a jer kao najvece i najtrofejnije SD. u drzavi sa imenom Željezničar mislim da ipak takvo nesto treba i nedostaje ovom forumu ... :salut:

PS. Ostavite se nekih stvari i posvetite se iskljucivo sportskom segmentu topica i drzite se teme :bih:
1921'

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 21 dec 2016, 13:49

Hrasno1921 je napisao/la:
adem993 je napisao/la:Izvinite na upadu al taj mali Cutahija je uništio svoju karijeru,kocka malo je reci..imo je u Mostaru problema sa kamatarima otac i amidza su mu hodali i spasavali mu glavu...nevjerovatno je šta mladi sportaši urade sebi jako je perspektivan momak bio,ako se ne varam cak i sa Hodzicem išao u Livepulov kamp..jos jednom izvinite na upadu...lijep pozdrav
Prenapuhano sve, a ostatak daleko od istine da ne kazem nesto drugo, prvo mlad je on jos da bi mogli reci da je sebi unistio karijeru, a kao drugo ima problem sa kockom i to je cinjenica, zbog toga je Velez i raskinuo ugovor o posudbi ali ovo za kamatare i spasavanje zive glave je obicna izmisljotina, kako i zasto necu da iznosim, malog ako Slavko "ne sredi" nece niko, ako bude drugacije ima Saobracajac, Hrid, Vratnik, Jug pa nek tamo gradi karijeru i neka uziva u svemu ...
ovo se sto sam rekao je sve ziva istina,igrom slucaja poznajem mu amidzica koji mi licno sve ovo ispricao i pokazivao poruke kolko i do kada mora vratit inace sta.....ne volim laz,zao mi je momka jer sam ga gledao dosta puta obecavao je mnogo,al doveo se u takvu situaciju da su mu svi okrenuli ledja
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 dec 2016, 14:18

Dakle imamo priliku vezati Bokacinija i ugovorom :thumbup:

Po ovome Brescija na njega ne racuna nakon isteka ugovora, znajuci da ga svo vrijeme Italijani placaju, uzimajuci i njihov standard te po tome sam iznos place otprilike, mi bi morali ponuditi onda isto ili barem nesto blizu da bi sa njim i potpisali ugovor, mlad je a perspektivan, ima neku mirnocu i stalozenost u igri i ako bi sa njim potpisali ugovor svakako da bi to bio veliki plus ali i dobitak.

:bih:
Također, Italijan je priznao da mu je u Željezničaru veoma lijepo, te da ne planira povratak u Bresciu
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 dec 2016, 15:00

Hrasno1921 je napisao/la:Dakle imamo priliku vezati Bokacinija i ugovorom :thumbup:

Po ovome Brescija na njega ne racuna nakon isteka ugovora, znajuci da ga svo vrijeme Italijani placaju, uzimajuci i njihov standard te po tome sam iznos place otprilike, mi bi morali ponuditi onda isto ili barem nesto blizu da bi sa njim i potpisali ugovor, mlad je a perspektivan, ima neku mirnocu i stalozenost u igri i ako bi sa njim potpisali ugovor svakako da bi to bio veliki plus ali i dobitak.

:bih:
Također, Italijan je priznao da mu je u Željezničaru veoma lijepo, te da ne planira povratak u Bresciu
Biloo bi dobro da sa boccom produzi ugovor mlad igrac talentovan - odlican stoper nebi trebalo bit problema oko njegov produzetka .Samo da Menaff ohane malo koji pravi problem oko mirog produzetka .jer i sam Miroo zeli da ostane u klubu :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MoSaZeLjo1921, Rule_hz i 56 gostiju.