FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
pocelo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Bezveze kritikovali janjoša za izjavu a čovjek sve u pravu bio 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kad ce poceti sa izgradnjom stadiona pleme im yebem. Odma poslije utakmice.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
saće ćala u 90+ praviti izmjene
- f0rest1946
- Kontakt:
Rahmanovic usao odma
ušo Rahma za nekog
izgleda za Ivetića
izgleda za Ivetića
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 29 jun 2017, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jesam li ja lud, il ovi nisu zamjenili strane, il su okrenuli kamere, il sta ?!?!?!?!
U novi boj ...
Nemoj vise ....porodicu nikom ne spominji nikad neznas ....OsmanhodzicBuco je napisao/la:Izvinjavam se za staruDBR1987 je napisao/la:Pa jesli ti tako mogao reci ?! ili mi staru spominjat ?! nemoj mi sad nista objasnjavat ....OsmanhodzicBuco je napisao/la:Dbr nisi me shvatio sta sam htio reci... kad bi nas ovi bas nakantali mozda bi se konacno pocelo nesto raditi nabolje...
IZVINI ako sam i ja tebe uvrijedio ! planuo sam ... nervozan sam satrase nas ovi kurvini sinovi ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nisam se vratio nigdje vec sam se nadao sve do zadnjeg da ce se nesto desit i da ce pocet dolazit oni igraci sa 'K' al nista.. glupo je izgleda i nadati se.joker90 je napisao/la:Vratio si se bio s prave strane u pozitivce i vjernike u titulu! Jesi sad opet naš i onaj koji vidi da smo penis?FrancescoTotti je napisao/la:Calin pep talk je vjerovatno bio: "Momci hajde sjedite, jeste se umorili? Ne brinite se za rezultat, mi smo jedna velika i zdrava porodica pa cak i da primite jos dva gola na kraju utakmice cemo se izgrlit, poredat u krug i pricati o osjecajima."
Najpametnije je prestat pratit ove levate, ne zasluzuju oni ni da ih redari gledaju.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- AlfredNobel
- Kontakt:
ne vidi ušao Rahman izgleda, umjesto koga?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolution87
- Kontakt:
karasov, karasov, zaginjava, karsao, zaginjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- TobeYarabi
- Kontakt:
zagorski je napisao/la:Pa koji smo mi k....SiouxLukavac je napisao/la:Shkendija (Mac) 3 - 0 Dacia Chisinau (Mda)
Fola (Lux) 1 - 0 Milsami (Mda)
Zaria Balti (Mda) 2 - 0 Sarajevo (Bih)
Recite mi da je ovo noćna mora
Ja rekoh jaca im liga od nase, neki se smiju.Zamisli mi se do kraja borili za duplu krunu.

GLEDAS PRVO ! Snimak ... trazi novi LIVEhz033 je napisao/la:Jesam li ja lud, il ovi nisu zamjenili strane, il su okrenuli kamere, il sta ?!?!?!?!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Nije da sam hejter al fkt jos nijedan cemtarsut nije bio upotrebljiv, svi nekakvi prejaki.
Jel rade oni to uopste na treninzima.
Cala iako gubi, 1-0 ekipi ne govori da izvrsi pritisak, ljudi vode i dodaju na svojoj polovini, a mi stojimo.na svojoj. Stvarno ne kontam, ovaj nas fudbal ne treba ni gledat. Kako starim sve sam ubjedjeniji da nije dostojan mog vremena. Mislim da kroz 5-6 godina ga necu uopste pratiti.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Jel rade oni to uopste na treninzima.
Cala iako gubi, 1-0 ekipi ne govori da izvrsi pritisak, ljudi vode i dodaju na svojoj polovini, a mi stojimo.na svojoj. Stvarno ne kontam, ovaj nas fudbal ne treba ni gledat. Kako starim sve sam ubjedjeniji da nije dostojan mog vremena. Mislim da kroz 5-6 godina ga necu uopste pratiti.
Sent from my E5603 using Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto Rahmanović nije spreman a ulazi na poluvremenu. Znači hladno mogao startati.. ALI NE!!! Mora Čala tvrdoglavo bezmudo sastav da kroji. Dramica.
Samo Saraj'vo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Iveticbodi123 je napisao/la:ne vidi ušao Rahman izgleda, umjesto koga?
Kadušić za Hodžića
nespremni smo....
nespremni smo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.