Ma ispod koljena je pokazivao, ne bi me začudilo da je slomio nogu kako je pao
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Salah prije par godina nije protiv Barce igrao, mozda je ovo njegova noc 
I Hugu sjeba povreda, grob te ****, ko nam je cini bacio?!
I Hugu sjeba povreda, grob te ****, ko nam je cini bacio?!
Majke mi pa ovo ko da se neko zayebava. Kakav ocaj od sezone u svakom smislu
Srce, čast i ponos!
I to losiju verziju Joea Allena
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ode ovaj do Januara
- JayCatwright
- Kontakt:
Kerkez je retard
E jbg jedini ako ima osteoporozu pa da mu tako pukne kost
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo se moralo zabit
Teski, nestvarno koliko je svaki njegov kontakt s loptom rizican i kritican. Ko da se tek poceo fudbalom baviti u augustu.
Za izučavanje je kako smo sa Arnolda i Robertsona došli do Frimponga i Kerkeza. Vjerovatno najgluplji bekovski tandem na svijetu trenutno.
Jel maca povrijedjen pa hoda svo vrijeme ili je samo lijen 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Opran na ruke. I takav je citave sezone, isto ko da je deset godina stariji. Fabinhov pad one sezone nije bio ovako grozan
Srce, čast i ponos!
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Njihova sredina je trenutno jednu-dvije klase iznad nase, to se jednostavno vidi po trku, zalaganju, formi, fizikaliji, govoru tijela. To ce nas ultimativno kostati jbm ga ja. Pojedose nas likovi
Jones za Maccu
Robertson za panja Kerkeza
Gomez umjesto cirkuzanta Frimponga
Robertson za panja Kerkeza
Gomez umjesto cirkuzanta Frimponga
Vracaj Milnera sunce ti yebem u boljem je stanju od Mac Allistera
Srce, čast i ponos!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Na stranu sto veze s igrom nemamo i sto je ovaj trener napravio da nijedan igrac na terenu ne igra dobro, sudjenje i u Parizu i danas ko da protiv borca igramo.
Zesce sranje znaci ne mogu vjerovat da nas je doveo do toga da nismo dobri ni u cemu, ni u jednoj fazi igre. Ekipa iz vrha engleske lige ne moze napravit 3 dodavanja, ne zna istrcat kontru, nemocna u presingu ma raspad sistema. Wirtz mu na krilu, MacA na 10ci, Szoboslai glumi Kroosa ispred stopera SVE NAOPAKO.
Veliko je pitanje i za buducnost da li moze ekipa funkcionisati sa Wirtzom i Szoboslaiem istovremeno na terenu. Po svemu sto smo vidjeli ove sezone radije bih ovog drugog gledao blize golu.
Nema sta cekat, na poluvremenu ubacit Ria i Jonesa pa sta bude.
Veliko je pitanje i za buducnost da li moze ekipa funkcionisati sa Wirtzom i Szoboslaiem istovremeno na terenu. Po svemu sto smo vidjeli ove sezone radije bih ovog drugog gledao blize golu.
Nema sta cekat, na poluvremenu ubacit Ria i Jonesa pa sta bude.
Hvala Allahu pa me je Slot oducio od emocija kao ovu ekipu od fudbala.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.