FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoce li neka koreografija biti na tribinama 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Joj tuge sto je derbi otakazan, sta bi im uradili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Haha nisu oni ni Zenicani oni su sa Blatuse.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jeste, disciplinska komisija je donijela odluku...
Šteta, s ovakvom formom bi ih rasuli
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
I sta je razlog otkazivanja?
Zasto se klub ne zali ako nije regularna odluka i po zakonu?
Sta imamo od saopstenja za javnost, eto sad se pokazalo na primjeru da saopstenja za javnost mozemo pisati u nedogled i da nema nikakve fajde od toga ako se ne poduzme nesto.
Zasto se klub ne zali ako nije regularna odluka i po zakonu?
Sta imamo od saopstenja za javnost, eto sad se pokazalo na primjeru da saopstenja za javnost mozemo pisati u nedogled i da nema nikakve fajde od toga ako se ne poduzme nesto.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
U budućnosti takve stvari ne treba dopustit po cijenu poraza službenim rezultatom.kolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:08Jeste, disciplinska komisija je donijela odluku...
Šteta, s ovakvom formom bi ih rasuli
Gurbetima stat u kraj.
-
- Kontakt:
Motiv više da sutra ponovo dođemo u velikom broju na našu Grbavicu i odemo na +6 u odnosu na jufkice 

Lesevi, ajde sto ste ostali bez majica, salova i bubnja..ali sta cete s pirotehnikom, hocetel imati sta paliti
Svi na Grbavicu!

Svi na Grbavicu!
- kolezeljovac
- Kontakt:
I da se odvojimo od 4. mjesta 4 bodaJugjesamojedan je napisao/la: ↑05 nov 2022, 14:44Motiv više da sutra ponovo dođemo u velikom broju na našu Grbavicu i odemo na +6 u odnosu na jufkice![]()
Uzimaju li se karte, ja jutros kad sam bio bilo ljudi
Vi ako pristanete na odgodu niste normalni
-
- Kontakt:
Naši nisu normalni ako ne budu pokrenuli nešto, ne smijemo dati da se odgodi utakmica.Kakve veze ima što je derbi, nek' se igra kao i svaka druga utakmica na zamjenskim stadionima, samo sa domaćim navijačima i to je to, no o tome ćemo razmišljati posle Borca, svi na Grbavicu sutra, ko ne dođe dabogda mu otp'o! VTŽ! 

Mozes se zalit savezu, znate i sami kako se to zavrsi. Mozes CASu pisat i platit odma ja mislim 30k franaka da bi uopste pokrenuo tuzbu, a nije da nemamo vecih prioriteta
Sutra nema kise, zavrseno je to
SVI SUTRA U DOLINU!!!

Sutra nema kise, zavrseno je to
SVI SUTRA U DOLINU!!!

- kolezeljovac
- Kontakt:
Još sutra da se Borcu odvojimo 4 boda, pa da krenemo sa kalkulacijama sa Zrinjskim aBd InshAllah 

Au kako bi dobar posao napravili pobjedom sutra.
To za odgadjanje derbija je nevjerovatno, pa zar jedan klub moze dirigovat kad sta da se igra.
To za odgadjanje derbija je nevjerovatno, pa zar jedan klub moze dirigovat kad sta da se igra.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nevjerovatno kako su nas sjebali

Niko nama ne garantuje da bi mi dobili derbi ali da tek tako se utakmice pomjeraju i to za par mjeseci. Pa ima li iko normalan u tom savezu...
Borca dobit, napunit Grbavicu i dobit, mozemo sigurno.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 34 gosta.