FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jaooo ubi ih Mićo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njet njet 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
I sta kazes Kuzmanovic nije bolji od hebiba?????Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
Neymar za njeg.
Golman ranjen pamovim metkom. Ko da je sa isilom ratovo hahahaha cigani moldavski
S obzirom da se i ti i ja zalažemo za korjenite promjene kako u poslovanju kluba, radu stručnog štaba pa tako i ponašanju navijača FKS, onda bi prvi mi trebali razmisliti o našem ponašanju na forumu i tribini.PitarBordo je napisao/la:
A zašto? Pričamo o Janjošu kao treneru FKS. Zašto je on amnestiran svega? Ne kontam baš mnogo to. Mada ja ga nikada nisam zvao tako. A neznanje koliko znam nije uvreda. Pogotovo ako neko ne zna.
Ok je reći ne znaš, nisi sposoban, trebao si ubaciti ovog ili onog, ali nije uredu psovati i vrijeđati nekog ko nije došao da se ovdje rastali i hajruje, već je tu čitav život. Jer ponašanje na forumu jednako je ponašanju na tribini. Evo dali smo gol u gostima, aBd nadam se da ćemo proći dalje.
SARAJEVO
Ako je suditi po njihovom početku, ova dva momka će biti fina pojačanja. Valjda genije skonta da počne s njima u revanšu i valjda konačno stavi Almira na zapad, a Ivetića na LB!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kao što rekoh poslije drugog golaBosniacum Lilium je napisao/la:2:1 je dobar rezultat za revans

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
strašan Rahma, kakav crni dulja...zaboravit ćemo ga do početka lige....stisli smo ih , kako bi još jedan lego ufff
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PitarBordo
- Kontakt:
Je8i ga to za ponašanje sam i ja ovdje povlačio pa dobio odgovor "takvi smo svi" - ako imalo pratiš moje komentare mogao si primjetiti da ja ni forumaše ne psujem, kamoli igrače ili trenera, koliko god nekada bjesno zaslužili i jedni i drugi i treći.fico je napisao/la:S obzirom da se i ti i ja zalažemo za korjenite promjene kako u poslovanju kluba, radu stručnog štaba pa tako i ponašanju navijača FKS, onda bi prvi mi trebali razmisliti o našem ponašanju na forumu i tribini.PitarBordo je napisao/la:
A zašto? Pričamo o Janjošu kao treneru FKS. Zašto je on amnestiran svega? Ne kontam baš mnogo to. Mada ja ga nikada nisam zvao tako. A neznanje koliko znam nije uvreda. Pogotovo ako neko ne zna.
Ok je reći ne znaš, nisi sposoban, trebao si ubaciti ovog ili onog, ali nije uredu psovati i vrijeđati nekog ko nije došao da se ovdje rastali i hajruje, već je tu čitav život. Jer ponašanje na forumu jednako je ponašanju na tribini. Evo dali smo gol u gostima, aBd nadam se da ćemo proći dalje.
Danas je Čala dokazao, bez obzira na rezultat, da treba da ide. Čak i s ovom trenutnom ekipom, treba da ide.
Samo Saraj'vo.
Zar nije ovakav rezultat i Cala prizeljkivao? 2-1. Minimalan poraz, dali smo gol 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rahmanovica jesam gledao i bio sam za njegov dolazak. Momak nastavlja gdje je stao.f0rest1946 je napisao/la:I sta kazes Kuzmanovic nije bolji od hebiba?????Lakoste je napisao/la:Preseravanje, Kuzmanovic nije bolji od Hebiba ili Crnkica. Rahmanovica niko nije gledao a gura ga u prvih 11. Sastav ocekivan i realan.
Neymar za njeg.
Mico malo stagnirao, ali izgleda i takav bolji Od Crnkica i Hebiba
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ovo je vise nego dobar rezultat za revans. Samo pametno na Kosevu
Rezultat je trend, ideal je vječan!
bullshit.PitarBordo je napisao/la:
Danas je Čala dokazao, bez obzira na rezultat, da treba da ide. Čak i s ovom trenutnom ekipom, treba da ide.
danas je dokazao da je bio upravu glede njegove izjave i očekivanja od ovog meča....drugo je što ovdje svi lete....zna čim raspolaže...

Dva šuta po golu dva gola, sa pametnijom postavkom u Sarajevu glatko idemo dalje,
ali ostade bruka iz prvog poluvremena.

Zadnja izmjena: Esport, dana/u 29 jun 2017, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je krenulo ja sam presretan sa ovim sad, vjerujes etoVucevich je napisao/la:Zar nije ovakav rezultat i Cala prizeljkivao? 2-1. Minimalan poraz, dali smo gol

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ti ili kontriraš jer ne voliš pojedine forumaše ili si nevjerovatan glupan. Treće nema!DenchiNL je napisao/la:bullshit.PitarBordo je napisao/la:
danas je dokazao da je bio upravu glede njegove izjave i očekivanja od ovog meča....drugo je što ovdje svi lete....zna čim raspolaže...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, napoleon72, Tatamata1946, Venom i 50 gostiju.