Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Takva je vecina igraca. Nama rahmetli Johan Cruyff u najboljim danima ne bi pomogao.sljivo je napisao/la:Miralem je takav tip igrača, igrač koji smiruje, pravi ritam, čuva posjed. Nije Arturo Vidal i taj tip trkača, razbijača. Kad igraju svi dobro Pjanic igra fenomenalno i najbolje, a kad nas nemamo ideju, ni snage da igramo, kao večeras, on je bukvalno igrač manje. Nije igrač prevage, već je sistemski igrač i to vrlo dobar.
- hule_barca
- Kontakt:
-
Hasansas1978
- Kontakt:
ma daj sta ga branite, odigra hednu od 15 za reprezentaciju...Sakriva se po terenu..Najlosiji na terenu veceras, nula...
Ne seri, ko je rekao da treba predriblati citav vezni red? Ne govorim uopce.o.tome, ljudi trce.kontru ON LAGANO TRCKARA NAZAD. Pickast pristup i nikakav voljni momenat.Tekashi je napisao/la: Njemu je najmanje do kurcobolje jbt. Stvarno ne kontam sta je trebao da uradi? Predribla komplet vezni red Grcke? Serete.
Ja govorim da ubaci Besica i tako olaksa Miretu... On uvodi raspalog Bajica.
Ljevaković bi večeras korisniji bio sigurno.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
Hasansas1978
- Kontakt:
**** nas u Zenici protiv Grcke, nakon toga propale kvalifikacije..
A na ostalih 80% tekmi neprimjetsn na terenu...
Misimovic je djete za tebe fudbalska velesila, ne zasluzujes ni da mu kopacke ocistis!!!
- LegendKiller
- Kontakt:
Lisnsajn uzme bod grčkoj, a nas grčka ubije ko da je Barsa, ali najlakše je reći mi smo osrednji, eto grci, finci i armenci su top repke pa se sa njima ne može.
Posle ove izjave ja mu ne bi dao da igra više pa makar i zlatnu loptu osvojio.
Dok god nam igraju oni koji moramo trpjeti da se ne bi naljutili, i biti ćemo osrednji.
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
Pjanić: Mi smo osrednja reprezentacija
Ne, Mire, mi smo kur*c!Tekashi je napisao/la:Pjanić: Mi smo osrednja reprezentacija
Sredina šuplja ko **** i šta onda od njega očekivat?
Edit. Valjao vam je protiv Finaca? Daj ne serite! Liderski mentalitet moj **** kad nema s kim da igra.
Liderski mentalitet nula bodova. Ne mogu da vjerujem da moze onako izjaviti. I da je tacno onako se ne govori. Nikad nismo imali kapitena koji je omalozavao svoje saigrace na onakav nacin.Ghuraba je napisao/la:Ovaj u svakoj svojoj izjavi indirektno proziva saigrace. Covjek bi rekao on redovno razvaljuje u reprezentaciji, ali zbog drugih uvijek kiksamo. Na prste se mogu izbrojati njegove dobre partije u nacionalnom timu, a on nek glumi igracinu negdje drugo. Reci, brate dragi, veceras sam bio qrcina obicna i onda dalje prozivaj (i direktno i indirektno), a ne da glumis nekakvu svjetsku zvijezdu, usput omalovazavajuci sve druge.
Zato se u Juventusu 20 metara udalji od lopte kad je kakav slobodnjak, da ga Ronaldo kasnije slucajno ne bi naruzio.Tristan10 je napisao/la:Liderski mentalitet nula bodova. Ne mogu da vjerujem da moze onako izjaviti. I da je tacno onako se ne govori. Nikad nismo imali kapitena koji je omalozavao svoje saigrace na onakav nacin.Ghuraba je napisao/la:Ovaj u svakoj svojoj izjavi indirektno proziva saigrace. Covjek bi rekao on redovno razvaljuje u reprezentaciji, ali zbog drugih uvijek kiksamo. Na prste se mogu izbrojati njegove dobre partije u nacionalnom timu, a on nek glumi igracinu negdje drugo. Reci, brate dragi, veceras sam bio qrcina obicna i onda dalje prozivaj (i direktno i indirektno), a ne da glumis nekakvu svjetsku zvijezdu, usput omalovazavajuci sve druge.
Niko ne spori da je on klasa i da kvalitetom mnogo odskace od ostalih reprezentativaca, ali neki njegovi postupci su stvarno ocajni.
Fakat. Odlicna izjava i spustanje na zemlju. Osrednja reprezentacija kojoj je eksces izlazak na velike smotre, a u javnosti se neodlazak smatra kao katastrofa.jasmin10 je napisao/la:Lincovati Pjanica jer je rekao istinu.
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdekuci, aqarius, ArtemisFowl, Atlanta, Balorda, CHR, cutura, denza, DjaniTarik, Doktorinho, Drum, Edincapitano, Frankie, Goalgetter, GrbavicaHrammm, guillermo, HariTz, hljeb, HZbec, jasmin10, JohannWolfgang, Kenozoik, Marokanci58, MikiPirs, MiranGlasnic, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, NazorUso, PeppermintSA, Proximic, rishovski, Riziko, s4mke, safun79, Shevko, Sheyi, Shogun, soccerfan, torbica, unavita, Varta, Wolffire i 377 gostiju.