Ma gledam ga bola, u većini situacija može odma predat loptu nekome, al on se vrti nešto hoće da prođe kroz dvojicu i onda odigra pogešan pas, *ebote vazda isto identično,NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Druze u pravu si ali na njemu su uvijek dva igraca kad primi loptu jer svaka ekipa racuna na njega kao najopasnijeg. Po meni je samo protiv Slavije odigrao vrhunski i 5 minuta protiv Olimpika kad je dao onaj go
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
Chupacabra
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Zoran Rajović potpisuje za Velež
Prve nogometne korake napravio je u Dinamu iz Vinkovaca. Sa 16 i po godina zaigrao je za prvi tim Vojvodine. Potom su se redali angažmani u Bugarskoj, Kini, gdje je sa Dalianom osvojio titulu.
U Bosni i Hercegovini je nastupao za Zrinjski sa kojim je također postao prvak države i izabran je za najboljeg igrača lige.
Za Zorana Rajovića uslijedile su uspješne epizode na Tajlandu, u Grčkoj, Izraelu, Kanadi i Mijanmaru, a trenutno je pred potpisivanjem ugovora sa mostarskim Veležom.
"Poslije odlaska iz Mjanmara stiglo je više korektnih ponuda", kaže za MOZZART Sport Rajović.
- Bio sam na pragu da odem u Kuvajt, zatim se pojavila užička Sloboda, ali najozbiljniji su bili čelnici Veleža. Zanimljivo, svojevremeno sam uspješno nastupao za gradskog rivala ekipu Zrinjskog, bio sam najbolji igrač i strijelac i donio sam prvu titulu na stogodišnjicu kluba.
Očekuješ li reakciju navijača Zrinjskog ako parafiraš za Velež.
- Mislim da je to gotova stvar, ostali su najsitniji detalji, a ja sam profesionalac. Gdje god sam igrao davao sam maksimum. Točno je da postoji veliki rivalitet između dva mostarska kluba, ali će navijači Zrinjskog morati da se naviknu na novonastalu situaciju“, zaključio je Rajović.
Prve nogometne korake napravio je u Dinamu iz Vinkovaca. Sa 16 i po godina zaigrao je za prvi tim Vojvodine. Potom su se redali angažmani u Bugarskoj, Kini, gdje je sa Dalianom osvojio titulu.
U Bosni i Hercegovini je nastupao za Zrinjski sa kojim je također postao prvak države i izabran je za najboljeg igrača lige.
Za Zorana Rajovića uslijedile su uspješne epizode na Tajlandu, u Grčkoj, Izraelu, Kanadi i Mijanmaru, a trenutno je pred potpisivanjem ugovora sa mostarskim Veležom.
"Poslije odlaska iz Mjanmara stiglo je više korektnih ponuda", kaže za MOZZART Sport Rajović.
- Bio sam na pragu da odem u Kuvajt, zatim se pojavila užička Sloboda, ali najozbiljniji su bili čelnici Veleža. Zanimljivo, svojevremeno sam uspješno nastupao za gradskog rivala ekipu Zrinjskog, bio sam najbolji igrač i strijelac i donio sam prvu titulu na stogodišnjicu kluba.
Očekuješ li reakciju navijača Zrinjskog ako parafiraš za Velež.
- Mislim da je to gotova stvar, ostali su najsitniji detalji, a ja sam profesionalac. Gdje god sam igrao davao sam maksimum. Točno je da postoji veliki rivalitet između dva mostarska kluba, ali će navijači Zrinjskog morati da se naviknu na novonastalu situaciju“, zaključio je Rajović.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
Bravo uprava, naravno da će demantovati Zorana Rajovića propao kao kauč. Pa bi on ko sad u Velež da zaradi još koju paru. Sada mu Velež valja Sam se nudi. Ko visoko leti nisko pada.Adma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
ne mislim da će biti baš laganoANTIFA ! je napisao/la:Tako se to radi idemo Rođeniiii !
U srijedu pobjedit Rijeku i onda protiv Sarajeva napravit vrhunsku atmosferu i uzeti nova 3 boda![]()
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 11 maj 2016, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Ima li iko od ovdje prisutnih forumasa neku informaciju o pocetku rada rodjeni.com portala? Bilo je govora da je trebao biti reaktiviran pocetkom mjeseca medjutim zasad od toga ocito nema nista...
Clanovi foruma istoimene stranice ce pogoditi ko pita za portal
, a ja ih sve ovom prilikom pozdravljam i informisem da su izjestaji sa svih utakmica spremni za objavljivanje
jedino sto morate malo pritisnuti Dentera
I jos jedna stvar-cestitke momcima na vaznoj pobjedi juce...
red_one
Clanovi foruma istoimene stranice ce pogoditi ko pita za portal
I jos jedna stvar-cestitke momcima na vaznoj pobjedi juce...
red_one
U klubu nam netrebaju isluženi igrači, koji dođu samo da bi uzeli još koju kintu pred kraj karijere.Nadam se da ni u budućnosti neće biti takvih.puza je napisao/la:Bravo uprava, naravno da će demantovati Zorana Rajovića propao kao kauč. Pa bi on ko sad u Velež da zaradi još koju paru. Sada mu Velež valja Sam se nudi. Ko visoko leti nisko pada.Adma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bravo uprava!!! U Velezu i za sve nas si nepozeljan. ZdravoooooooooAdma je napisao/la:Evo Velez je demantovao ovu informaciju o dolasku Rajovica.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku... 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Velezov dres ide samo na cisto tijeloAlemC85 je napisao/la:nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
naravno....NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Velezov dres ide samo na cisto tijeloAlemC85 je napisao/la:nije VELEŽ Merhamet, pa da dijeli sadaku...
ADMIR VELAGIĆ: VIJEST ZA RAJOVIĆA JE DEZINFORMACIJA
Nakon briljantne i ubjedljive pobjede nad Borcem, te više nego jasno istaknute kadnidature za sam vrh tabele, jutrošnje pisanje određenih portala i više je nego neugodno iznenadilo ljude u Veležu. Vijest da Zoran Rajović se nalazi pri potpisu ugovora sa „Rođenim“, te da ga od istog dijele „najsitniji detalji“, pokazalo se da je ništa više nego dezinformacija. Zajedno sa štručnim štabom najodgovornija osoba za transfere je Admir Velagić, sportski direktor Veleža:
-Odgovorno tvrdim da sa Rajovićem nije bilo nikakvih kontakata, a samim tim svaka priča postaje suvišna. Mi smo dovođenjem reprezentativca Darka Maletića „zatvorili“ transfer za ljeto. Tek na zimu, u dogovoru sa stručnim štabom, procijenit ćemo da li nam treba neko pojačanje i naravno ako se procijeni da treba, onda potražiti željeni profil igrača na tržištu. Naše misli okrenute su srijedi i utakmici sa Rijekom, koju želimo da prođemo i ostvarimo plasman u 1/8 finala Kupa BiH. Nakon toga, naravno veliki derbi sa Sarajevom, gdje na „krilima“ naših navijača želimo da zabilježimo novu pobjedu. Mislim da smo ovu priču oko Rajovića, koja se ne pojavljuje prvi put, završili i ne trebaju nam nikakve dezinformacije koje mogu eventualno unijeti zabunu i pomutnju u našu navijačku populaciju, istakao je sportski direktor „Rođenih“.
fkvelez.ba
naša uprava kakva god da je, uspjela je klub dići na viši nivo.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prica o dolasku Zorana Rajovica je ne samo laz nego i napad na Velez od strane domacih dusmana koji stalno izmisljaju price da zatruju Velez navijacima. Poenta price o Rajovicu je trebala bit da je neko trazio veliku lovu pa on nije htio da dodje, da bi bilo da je Tanovic ili Velagic "opet" ukro pare, da bi se mi opet vratili u sivilo. Jer se treba zaustavit pozitivnost i prica o napretku a da se vratimo u sivilo i pricamo o "lopovima" u klubu. Nermin Bise je bio iza ove price - a svak zna koliko je on napisao o ovoj upravi u zadnje 2 godine.
Prica da je Cemalovic trebo u Hajduk je isto tako bila laz i napad na Velez. Patka tipa da su "lopovi" u Velezu trazili 400,000 Eura za Cemalovica od Hajduka (koji nema helera da ga naopako izvrnes). A naravno, neki mamlazi su opet bili nasjeli na tu pricu i poceli hrakat po Velezu.
Tako da je ovo za Rajovica i Cemalovica samo pokusaji napada na Velez da se srusi ova nova pozitivna energija koja se gradi.
Mada ja bi licno bio najsretniji da Cemalovic ode iz Veleza pa da i mi platimo 400,000 Eura a ne oni nama.
Prica da je Cemalovic trebo u Hajduk je isto tako bila laz i napad na Velez. Patka tipa da su "lopovi" u Velezu trazili 400,000 Eura za Cemalovica od Hajduka (koji nema helera da ga naopako izvrnes). A naravno, neki mamlazi su opet bili nasjeli na tu pricu i poceli hrakat po Velezu.
Tako da je ovo za Rajovica i Cemalovica samo pokusaji napada na Velez da se srusi ova nova pozitivna energija koja se gradi.
Mada ja bi licno bio najsretniji da Cemalovic ode iz Veleza pa da i mi platimo 400,000 Eura a ne oni nama.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tako je Mrkva
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ovu stvar oko Rajovića je objavio Bljesak
Čisti pokušaj narušavanja atmosfere, da se unese nemir među navijače, a tako i na igrače. Nakon jučerašnje pobjede i fantastične atmosfere, najmanje nam trebaju ove gluposti.
Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zar neko cita taj seljacki portalvm22 je napisao/la:Ovu stvar oko Rajovića je objavio BljesakČisti pokušaj narušavanja atmosfere, da se unese nemir među navijače, a tako i na igrače. Nakon jučerašnje pobjede i fantastične atmosfere, najmanje nam trebaju ove gluposti.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Meni se momak svidja. Borben i tehnicki je dobar. Mislim da je vecinu raje zadovoljio.LG97DM je napisao/la:Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Zakaj pitas?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Vidis mi po potpisu za kog navijam, a Jusufbasic je otamo dosao kod vasPirke je napisao/la:Meni se momak svidja. Borben i tehnicki je dobar. Mislim da je vecinu raje zadovoljio.LG97DM je napisao/la:Kakav je Jusufbašić?! Jel zadovoljio vas navijače, stručni stožer...?
Zakaj pitas?
@Benjo - Rama doktor bio i ostao.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
@LG, neka " viša " politika ako vjeruješ. Niti nama nije jasno zašto Jusuf sjedi na klupi. On i Dino Hajdarović trebaju igrati od početka, to je definitivno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.