Joj i zaboravio sam na to za licnu! Ja ti postavio neku random sliku licne karte sa interneta, a ti mislio da je moja!MuhamedTM je napisao/la:Hoces da trazim kako ti I doe zelite cune? Onda vas razmontiram ko šuhle, nego ti si onaj sto ide s trebom I spijunira Edisa. Ti si onaj sto place kad ga ostavi mala? Evo I Rinuka I Samke se brinu na koga drkamjoker90 je napisao/la:Sjecas se kad si me na kafu zvao ovdje na temi?Kad smo te tucali za pedderluk i da nemas licnu, a ti i na kafu spreman bio sa mnom otici samo da dokazes da si stariji i da nisi gay! Ja tad vidio da si pukao ko kokica, od tad fin prema tebi, nisam te vise zadirkivao, a ti se opet pohasio. E cuj na hajmo na kafu! Sampion teme! hahaahahah
![]()
Zar ste zeljni cune od Manijaka.
Ovdje postavlja vozacku pravda se jajaros heheh.
Jos pure Joki ali ti volis smoki.
Ljudi te I na vasoj temi pljuskaju ti se samo ponavljas i to je to.
Ubija te koka jado polako šmrkaj I pisi sa jednog acc.
Crko dabogda ako pijem kafu, znaci lazes a to je bio poziv da vidim tog diva kako je zajeban ali jok ti ko pickica.

Joj veceras si mi u elementu totalno, gluplji nego inace!

Na kafu me zvao lik na temi ovdje ba, sta vise da ti pricam..FrancescoTotti je napisao/la:Ja sve kontam ovaj muha se zajebava a on fakat sastavlja postove na nivou amazona jbt
Sad mi je jasno i zasto je prepirka izmedju njih dvojice bila jako neizvjesna, i glupa

Zezali ga malo da smo Doe, on i ja gay, on nam prijetio kako se za to zubi gube, da prestanemo odmah!