Mogu se oni sageti, ali mi nemamo nikog da im ga pristavi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otisao je Rustem, sad ce nam se liga sageti.joker90 je napisao/la:Da li smo završili s pojačanjima/kapitalcima?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Saginjali su se nama mnogi prošle sezone... Oni se sagnu a kontamo pozlilo im, ispravimo ih, pa se mi sagnemo. 
Samo Saraj'vo.
-
Coromandel
- Kontakt:
za ovaj hajlajt, rahmanovic bi ti trebao lijepo platiti. bez preuvelicavanja, ovaj momak grmi. ma shaa Allah, ovo se zove pojacanje. malo je reci da sam odusevljen.Rahma je napisao/la:Evo uzeo sam malo vremena da ovako nešta napravim. Imamo strašnog igrača, a meni je srce ko Rusija bilo kada je momak ušao.
Uživajteeee u fudbalskoj predstavi.
izgleda kao pravi igrac. bori se za svaku loptu. kad je vodi, vodi je bas elegantno, a kad ševa, ševa ko ibrahimovic dok je igrao za ajaks. uziva u igri, atraktivni potezi...na kraju krajeva, kad je usao vidjeli smo sta se sve izdesavalo.
valjda ga japanska buba - hasa, nece prodati na polusezoni...
AKO me sjecanje dobro sluzi mislim da su se spominjala cetiri "kapitalca"... hajde da kazemo da su dva Vekoski i Rahmanovic ... Duzni su nam jos dva... duzni su oni nama puno vise al etojoker90 je napisao/la:Da li smo završili s pojačanjima/kapitalcima?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- muhamedhulk
- Kontakt:
Po trenutnoj situaciji, najbolja opcija je Krste u napadu, Rahman iza njega. Saric i novi DM na sredini. Mico desno, Crnkic lijevo.
Treba DM i dalje, hajmo Upravaaaaaaa !!!
Treba DM i dalje, hajmo Upravaaaaaaa !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ja sam odusevljen koliko je ovaj lik smiren i stalozen ... pregled igre fantastican .... glava gore i gleda okolo planira sljedeci potez...trci ... otkriva se....... ne ureklo se ODLICAN !Rahma je napisao/la:Evo uzeo sam malo vremena da ovako nešta napravim. Imamo strašnog igrača, a meni je srce ko Rusija bilo kada je momak ušao.
Uživajteeee u fudbalskoj predstavi.
Svaka cast za klip
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Neko reče da makedonče ne može igrati u slijedećoj utakmici sa Zariom?
Samo Saraj'vo.
Tek u drugom pretkoluPitarBordo je napisao/la:Neko reče da makedonče ne može igrati u slijedećoj utakmici sa Zariom?
Jedan igrac gotov uskoro dolazi. dobar iz nase lige.nije Petrak 
- PitarBordo
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Jedan igrac gotov uskoro dolazi. dobar iz nase lige.nije Petrak

Samo Saraj'vo.
OrdagaZukanovic je napisao/la:Jedan igrac gotov uskoro dolazi. dobar iz nase lige.nije Petrak
-
nukleusmember
- Kontakt:
ako je gotov prosvijetli nas,obične smrtnike
VVVBK
VVVBK
Zar Petrak nije već potpisao za neke Turkmenistance?Zukanovic je napisao/la:Jedan igrac gotov uskoro dolazi. dobar iz nase lige.nije Petrak
Reci nam bar poziciju
IDEMO PONOVO!
- ElCartel11
- Kontakt:
Onaj Lelic iz Olimpika.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dino Besirevic ili Ordagic
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- f0rest1946
- Kontakt:
Ili Obradoviczlo87 je napisao/la:Dino Besirevic ili Ordagic
Rustemovicf0rest1946 je napisao/la:Ili Obradoviczlo87 je napisao/la:Dino Besirevic ili Ordagic
Rustemovicf0rest1946 je napisao/la:Ili Obradoviczlo87 je napisao/la:Dino Besirevic ili Ordagic
- TobeYarabi
- Kontakt:
Okic
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ako vec imate neku informaciju a da ne zelite ispasti lazni inside-eri bar napisite o kome se radi i da se s tim pregovara. Ovako kada se krije mi dodje kao igranje sa zivcima nista drugacije nego je to i majkl radio tako sto nam je doveo pola lige u 2 godine.
Ili zaista smatrate da forum moze sprijeciti transfer?
Ili zaista smatrate da forum moze sprijeciti transfer?