Sejfo Beganovic je iz domaklasik je napisao/la:Moguce da sam ja to pomjeso nestoSaltCityAttack je napisao/la:Zar nije taj momak iz doma onaj sejfo ili je ipak Velagic?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce li danas Sejfo biti na istoku?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Slijedecu tekmu vala uzet cu 10 ulaznica za tu djecu iz Doma ida neko od nasih ljudi u drustvu Sejfe dadne onima koji zele Sejfu gledati u Slobodinom dresu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
prije bi reko da ce doc na sjever, ali moguceProbisvjet je napisao/la:Hoce li danas Sejfo biti na istoku?
- Probisvjet
- Kontakt:
Gledao sam par puta djecu iz doma kako igraju, postoji jos jedan momak koji dobro igra. Ne znam jel negdje trenira, al' bi ga bilo dobro pozvati u SLobodine mladje kategorije.SaltCityAttack je napisao/la:Slijedecu tekmu vala uzet cu 10 ulaznica za tu djecu iz Doma ida neko od nasih ljudi u drustvu Sejfe dadne onima koji zele Sejfu gledati u Slobodinom dresu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
ahmad_tz je napisao/la:prije bi reko da ce doc na sjever, ali moguceProbisvjet je napisao/la:Hoce li danas Sejfo biti na istoku?
Komsije imal bujruma ? Nadam se da danas sudac nece us*at utakmicu ko sto je u Gračanici. sportski pozdrav i nadam se lijepoj utakmici pa nek bolji pobjedi 
www.nkbratstvogracanica.com
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako da nema. Bujrum!cesc4 je napisao/la:Komsije imal bujruma ? Nadam se da danas sudac nece us*at utakmicu ko sto je u Gračanici. sportski pozdrav i nadam se lijepoj utakmici pa nek bolji pobjedi
-
neroazzuro
- Kontakt:
Joj,zamisli danas 7000 ljudi na utakmici... Ma da hoce bit i 3 bilo bi ekstra.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Probisvjet je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:prije bi reko da ce doc na sjever, ali moguceProbisvjet je napisao/la:Hoce li danas Sejfo biti na istoku?Danas znaci nece biti nikoga na istoku. Istok je izgleda samo za one utakmice kada imamo zabranu gledalaca.
Ne mogu da nas zabrane
vodite 1:0 
rudar-capljina 1-0 43min
iskra-gorazde 0-0
iskra-gorazde 0-0
grado pogodio iz slobodnog sa 17m u 45minuti.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
BRAVO!
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Cestitke na zasluzenoj pobijedi..
ABd da Slobodu sledecu sezonu vidimo u PL..
Pozdrav za Tuzlake
Pozdrav za Tuzlake
Hvala na čestitkama pozdrav i vama GracanlijamaNkBratstvoGracanica je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobijedi..
Pozdrav za Tuzlake
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako je Vitez zavrsio?
Po trenutnoj situaciji postoji sansa da sustignemo trenutno vodecu ekipu i da se borimo za povratak u PL-u.
U Slobodi u posljednje vrijeme dosta stvari stima i dosta stvari dolazi na svoje mjesto, na radost mnogih navijaca.
Po trenutnoj situaciji postoji sansa da sustignemo trenutno vodecu ekipu i da se borimo za povratak u PL-u.
U Slobodi u posljednje vrijeme dosta stvari stima i dosta stvari dolazi na svoje mjesto, na radost mnogih navijaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
4-0 Vitez dobioOmerbavarac je napisao/la:Kako je Vitez zavrsio?
Ja cestitam Slobodi, dobro se drze sa ovako mladom ekipom.Sretno u nastavku
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Cestitke na pobjedi, al su igrali lose, ne znam jel zbog terena il sta vec. Vise od pola utakmice smo imali igraca vise, a na terenu je izgledalo kao da oni imaju igraca vise. Grado definitivno opravdo kapitensku ulogu, pored njega svidila mi se igra 14ke, zovu ga Mico mada ne znam kako se mali zove.

RIO !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.