PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Da sam Tuzlak, pa da mi spominjes pehare, shvatio bih te nekako. Nakon onog ispisavanja po tebi na temi Mese Bazdarevica ja bih na tvom mjestu izbjegavao diskusije sa mnom, ali tebi mazohizam ocigledno nije stran.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joky
Ne znam kakve bunike si se najeo, kakve gudre konzumiraš, jesi li šta navukao s nogu, jel to zbog dečka koji te ostavio - pa si utripovao neko ispišavanje
nije više ni bitno toliko.
Ali sa Gaybavicom si nadyebao i samog sebe
a znamo koliko si bistar
aferim
poruka za pitarluk: Glasajte za Koldžu, SDA demokratija
Ne znam kakve bunike si se najeo, kakve gudre konzumiraš, jesi li šta navukao s nogu, jel to zbog dečka koji te ostavio - pa si utripovao neko ispišavanje

Ali sa Gaybavicom si nadyebao i samog sebe

Rinuka je napisao/la:Sta je sa Muhom? Da nije solinas pogrijesio adresu, pa slomio njega umjesto PipiDC![]()
![]()
molotovljev je napisao/la:Cjevanica u umaku i pohovana zadnja loža.
molotovljev je napisao/la:fast food "plava lokomotiva"
samirr je napisao/la:Ide premija Velezu od ljudi iz Sirokog da kazne Sarajevo zato sto se nisu trudili protiv Zelje.. By molotovljev..
Rinuka je napisao/la:Mora smanjiti dozivljaj..zajebana je maca, jer Rinukica znasamirr je napisao/la:Mrtva tema. Muki gleda parove i baca na macu.
High je napisao/la:Sarajevska jalija za svog Želju navija!jovanmaksimovic je napisao/la:za vas dvostruki sampioni ove godineHigh je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION...
amazon je napisao/la:Mi smo divovi, nas je cijeli SVIJET u bordo obojen. Kakav retardiran tekst Boze dragi.
uNbx je napisao/la: Obrati se Mukiju za malo kvalitetniju robu, ta ti izjede i to malo mozga.
amazon je napisao/la:high je opasna faca na forumu, svi ga se boje. pravi je baja
High je napisao/la:ŽELJEZNIČAR ŠAMPION
Haj sad vozdra !amazon je napisao/la:nije vama lahko
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
eto vidis da jedini ja brinem za tebeMuhamedTM je napisao/la:
Hak sad vozdra !

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ti si tito josip broz za neke avlijanereRinuka je napisao/la:eto vidis da jedini ja brinem za tebeMuhamedTM je napisao/la:
Hak sad vozdra !

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
nisam ba vidis mi imeMuhamedTM je napisao/la:Ti si tito josip broz za neke avlijanereRinuka je napisao/la:eto vidis da jedini ja brinem za tebeMuhamedTM je napisao/la:
Hak sad vozdra !

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Intervenisao je Louis Farrakhan te sazvao meeting, rekao imate ti i Jokac pp pa nesuglasice ostavite tu. Eto vidis poslije toga nisam ga pomenuo a ni on mene. Vidis da smo naprvili mali bučkuriš. Dogovor je pao ako se moramo klati to ce biti preko pp. Neko nam rece raduju se neki drugi bekani.Rinuka je napisao/la:nisam ba vidis mi imeal mojne na jokera dobar je on momak..
Gledo kosarku plejofs Heat jedva u gostima ode na 3:3
Dobro nisi tito ti si josipa lisac

Sta to pise u spoileru? Znao sam da si Zeljovac tajni
(Otvori svoj spoiler preko mog posta)
Gdje donna yebo je japanac, kad mi pricamo donna ni jedne nego pristavi kafu rospijo

On se nesto javlja, idi prati druge forume sta insajderi pisu abortusu jedan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PitarBordo
- Kontakt:
Teoretski plavima s gaybavice nije izgubljena titula..
E vala nebi pa taman da nas i iduće sezone,opet, oba puta uzmete a to nije nimalo bezazlenolet3 je napisao/la:Joky
Ne znam kakve bunike si se najeo, kakve gudre konzumiraš, jesi li šta navukao s nogu, jel to zbog dečka koji te ostavio - pa si utripovao neko ispišavanjenije više ni bitno toliko.
Ali sa Gaybavicom si nadyebao i samog sebea znamo koliko si bistar
aferim
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Morteme pocinjes previse srat i lagat, ti il ne ides na sjever pa ne znas sta se desava il samo provociras.. Nas nikad niko nije ugasio, mi smo ostali bez brata na tribini zbog kriminalaca koji su dosli i to je sreca sto je samo jedan po zemljom jer je dosta metaka prohujalo, i izborili smo se na kraju sa pistoljasima vjerovatno znas koji su i koliko ih je.. A sto se tice sjevera bojim se da ce i tu uskoro podjele jer vam tribina tone, ja se ne nasladjujem tim stvarima vec mi je zao, bruku raje imam koja lagano odustaje sto se tice sjevera, ne mogu grupu vodit narkomani pubertetlije nikako, al eto podyebayi dalje..MortemHz je napisao/la:Cekaj, TI mi govoris ovo?newborn je napisao/la:Odrasti.MortemHz je napisao/la: Zasto bi se pobili i tukli? Pravi nam govore, puknu 2,3 samara i ugasi se grupai kako ne znam razliku lazovcino bolesna? reci nekad istinu u zivotu, znam da ti je mitomanija u krvi ali treba se to iskorijeniti sto prije, nije sramota istinu reci.
Btw za ovu bakljadu sto zajebavate, istu mozete vidjet kod grupa kao sto su torcida, levski, boca juniors itd

-
- Kontakt:
Osladjujete - 2. lice mnozine! Ili bas mislis da tebe persiramPitarBordo je napisao/la:Gdje sam ja ovo rekao? Mani me paralelnih montaža, osipam se na intelektualnu nehigijenu.djedovic01 je napisao/la:Jos se osladjujete ovom odlukom opcine

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- PitarBordo
- Kontakt:
Mani me neuspjelih folova, ubit će te mitomanija.djedovic01 je napisao/la:Osladjujete - 2. lice mnozine! Ili bas mislis da tebe persiramPitarBordo je napisao/la:Gdje sam ja ovo rekao? Mani me paralelnih montaža, osipam se na intelektualnu nehigijenu.djedovic01 je napisao/la:Jos se osladjujete ovom odlukom opcine![]()
Osipas se ti sam od sebe izgleda, prestani pricati i proci ce ti to

Samo Saraj'vo.
<<<<<<<<----------------------------
- amazon
- Kontakt:
Ko ovdje piše o tribini, navijačima, balavci koji nekad ili rijetko odu na utakmicu. Mortem,joker, toti,djeca u usponu na forumi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Kad vidis glupana koji je toliko iskompleksiran da ima na avataru koldu, da mu nije mrsko printat ovakve stvari, i stavit dres sarajeva iza iako nemaju veze s ovom utakmicom, yebo te tito kakvih glupana ima, care pogledaj se u ogledalo i samo razmisli..Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dečko je obolio, a i gdje neće kad dva puta godišnje dođu da ih iskaramo i onda se oporavljaju ostatak godine, pa im je naš remi protiv zrinjskog jjebanjecikazubo je napisao/la:Kad vidis glupana koji je toliko iskompleksiran da ima na avataru koldu, da mu nije mrsko printat ovakve stvari, i stavit dres sarajeva iza iako nemaju veze s ovom utakmicom, yebo te tito kakvih glupana ima, care pogledaj se u ogledalo i samo razmisli..Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Koji si ti debil.Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Remi protiv prvoplasiranog je je.banje, šta li smo onda mi njima uradili? 

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno korisnika/ca: Balorda, sarajevo19461987, Zigazaga i 27 gostiju.