FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno Aci gdje god da ode. Stvarno je cudno sto je odjednom otisao. Najmanje sam od njega ocekivao da ce sam traziti da ide,ali ko zna sta mu bi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Brate sta je cudno , covjek vidio koliko je sati i da ga sve vise prozivaju raja , a i realno imao je nekih kikseva...mozda je to bila prolazna faza ali covjek je odlucio da digne sidro i ode dok ga jos pamte kao legendu...da je na proljece imao jos koji kiks i sam znas kako to vec ide
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma cisto sumnjam, aco nije ckapi, igrao je u Iraku jbt gdje je vanredno stanje 24h a da ode iz Zelje zbog prozivanja hajvana i nekih kikseva, smijesno i tesko za povjerovati ....
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Presretan sam bio kad je napustio klub, ne volim hinje a pogotovo igraca koji ne zna igrati!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- amazon
- Kontakt:
Balavci ga prozivali i neznalice. Cuj napravio par kikseva i to sad za prozivanje.Hrasno1921 je napisao/la:Ma cisto sumnjam, aco nije ckapi, igrao je u Iraku jbt gdje je vanredno stanje 24h a da ode iz Zelje zbog prozivanja hajvana i nekih kikseva, smijesno i tesko za povjerovati ....
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Sta ocekivati od tebe? popljuj i pogazi i bivseg kapitena ....Zeljo92 je napisao/la:Presretan sam bio kad je napustio klub, ne volim hinje a pogotovo igraca koji ne zna igrati!
1921'
Aco nije zasluzio da se " pljuje ". Jedini ko je po meni zasluzio to je Jahic. Svaka mu cast na karijeri, ali ovi zadnji potezi su dno dna. Volio bih da se raskine ugovor s njim sto prije.
U svakom slucaju Alex nije zasluzio niti najmanju ruznu rijec
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne kontam kakva je ovo prica ...aleksandar_veliki je napisao/la:Aco bi otisao ovako ili onako. Zna jedan forumas koliko prije raskida sam ga pitao vodi li se kampanja na drustvenim mrezama i forumima protiv Kosorica, odnosno da li se ispipava puls raje. Ovako je ispalo najbolje za sviju i sigurno je momak na svom mjestu.
Zasto bi otisao, zbog cega iz kojeg razloga?
Kakva kampanja od koga, zbog cega i sa kojim ciljem? kampanja kada je etiketiran kao kolovodja? mislis na to? zvuce mi pomalo nevjerovatne takve tvrdnje kao da su kontsrusinae u meni poznatoj kuhinji, ako vec nacnes ovu pricu iznesi je do kraja, a jedino sa cime bih se slozio jeste da je Aco extra momak, koji ce nakon odlaska kao igrac opet biti u skupstini kluba ka clan ...
1921'
Pipremite se, uskoro ocekujmo prvo pojacanje 
-
narodniheroj
- Kontakt:
Nismo zar zaboravili kakva se haranga u jednom momentu digla na neke od igrača za vrijeme vladavine one slovenačke varalice ?
Pisao sam tih dana i pozivao raju na objektivnost i staloženost. Preko žnj portala se instalirala priča kako se nedovoljno zalaže par igrača među kojima i Aco. I to nije nimalo ugodno izgledalo, bilo je svakakvih poziva.
Otprilike se nametnula teza kao Kostić=uprava, i eventualni pad prvog je trebao da znači i pad uprave, tako su pokušavali nahajcti raju. Naravno sve da bi se "pokrio" loš izbor stručnog štaba i u to vrijeme katastrofalnih rezultata. Bili smo pri dnu, msm 9. u jednom momentu ali to nije bio znak da je skijaš problem nego se išlo u konstrukciju kako par igrača bojkotuje neznalicu
.
Aco je uradio najpametniju stvar koju je mogao i ja lično mislim da se on u Želju neće vratiti ni u jednoj opciji dok je ovo rukovodstvo na čelu.
Sretno ti Aco kapitenu gdje god da kreneš.
Pisao sam tih dana i pozivao raju na objektivnost i staloženost. Preko žnj portala se instalirala priča kako se nedovoljno zalaže par igrača među kojima i Aco. I to nije nimalo ugodno izgledalo, bilo je svakakvih poziva.
Otprilike se nametnula teza kao Kostić=uprava, i eventualni pad prvog je trebao da znači i pad uprave, tako su pokušavali nahajcti raju. Naravno sve da bi se "pokrio" loš izbor stručnog štaba i u to vrijeme katastrofalnih rezultata. Bili smo pri dnu, msm 9. u jednom momentu ali to nije bio znak da je skijaš problem nego se išlo u konstrukciju kako par igrača bojkotuje neznalicu
Aco je uradio najpametniju stvar koju je mogao i ja lično mislim da se on u Želju neće vratiti ni u jednoj opciji dok je ovo rukovodstvo na čelu.
Sretno ti Aco kapitenu gdje god da kreneš.
E ne mogu da vjerujem koga vi gotivite
vama je sad Aco legenda? Dvolican ko hrasno, ustv hrasno je 10x gori ali je Aco dvolican, postao mi je mutan nakon poraza protiv Zrinjskog, potrci ka vodji navijaca, lagano pozdravise se i u svlacionicu 
btw sto je najgore on je po meni los igrac, izgledao je dobro dok je igrao u paru sa Bogdanovicem. Bez Bogdanovica, nakon povrede tonu i tonu gresaka je pravio, konstantno izbijanje lopte, pokusaj kreiranja igre, lose postavljanje znaci cista 0. Zivaca i zivaca sam izgubio na njeg i na Bekrica, al Bekric je popravio formu i nadam se da ce biti nesta od njeg na proljece.
btw sto je najgore on je po meni los igrac, izgledao je dobro dok je igrao u paru sa Bogdanovicem. Bez Bogdanovica, nakon povrede tonu i tonu gresaka je pravio, konstantno izbijanje lopte, pokusaj kreiranja igre, lose postavljanje znaci cista 0. Zivaca i zivaca sam izgubio na njeg i na Bekrica, al Bekric je popravio formu i nadam se da ce biti nesta od njeg na proljece.
- amazon
- Kontakt:
Ovo je rukovodstvo jedino u historiji naseg kluba da nema s kim se nisu zamjerili i koga nisu prozivali. Od Amara, Ace, i koga sve ne. Bezveze je to sad pisati jer nema smisla al ne moze da prodje da se ne kaze. Zaista s jedne strane prave od Zelje ono sto nikad nije bio. Vracaju, tjeraju, spremaju spletke i sta sve ne. Opet je raja ta koja glupa.
Mi do zadnjeg dana necemo dovesti igraci, jer da mozemo vec bi sad legli potpisi kao s ovim golmanom koji je ispao iz lige s klubom, kao Ugljesa. Takve igrace mozemo dovesti.
Realno mi s ovim igrackim kadrom i ne trebamo ici u evropu jer cemo se izblamirati. A bilo bi presmijesno da po 10 puta prave tim ako odemo u evropu.
Nekad se covjek zapita sto se tice sportskog dijela da cemo mi ikad doci na svoje. Valjda Slavko ima Jokera u rukavu da popravi ovo mucno stanje oko tjeranja igraca direktno ili indirektno
Mi do zadnjeg dana necemo dovesti igraci, jer da mozemo vec bi sad legli potpisi kao s ovim golmanom koji je ispao iz lige s klubom, kao Ugljesa. Takve igrace mozemo dovesti.
Realno mi s ovim igrackim kadrom i ne trebamo ici u evropu jer cemo se izblamirati. A bilo bi presmijesno da po 10 puta prave tim ako odemo u evropu.
Nekad se covjek zapita sto se tice sportskog dijela da cemo mi ikad doci na svoje. Valjda Slavko ima Jokera u rukavu da popravi ovo mucno stanje oko tjeranja igraca direktno ili indirektno
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Mene je nerviralo sto im se nakon tri uzastopna poraza pjevalo kao da su razbili Zrinjski. Onda je trebalo prozvati svaku osobu u klubu. Od svakog igraca preko trenera do svakog clana Uprave. Ja nisam bio prijavljen na ovaj forum kad je bila ta prica oko bojkota,ali sam dosta citao o tome. Mislim da nije bilo nikakvog bojkota. Jest ekipa izgledala cudno,ali mislim da je to do formacije bilo. Meni je jedino cudan gol koji nam je Zrinjski dao. "Greska" je malo reci cudna bila. Moguce je do forme bilo tad jer nije branio dugo vremena,ali stvarno mi je to bilo cudno.
Dokazi da je uprava prozivala ili se zamjerila sa Amarom? Opet petljanije i lazi, dokad vise?
Upravo! Nikakvog bojkota nije bilo nego losa taktika Kostica.LjoZee je napisao/la:Mene je nerviralo sto im se nakon tri uzastopna poraza pjevalo kao da su razbili Zrinjski. Onda je trebalo prozvati svaku osobu u klubu. Od svakog igraca preko trenera do svakog clana Uprave. Ja nisam bio prijavljen na ovaj forum kad je bila ta prica oko bojkota,ali sam dosta citao o tome. Mislim da nije bilo nikakvog bojkota. Jest ekipa izgledala cudno,ali mislim da je to do formacije bilo. Meni je jedino cudan gol koji nam je Zrinjski dao. "Greska" je malo reci cudna bila. Moguce je do forme bilo tad jer nije branio dugo vremena,ali stvarno mi je to bilo cudno.
- amazon
- Kontakt:
Ko si ti da ti se dokazuje majke ti? Ukljuci malo mozak ako ga imas i razmisljas. Primjera oko tebe milion. Izlija, sta je on navijac? Jest al u klincu, nemam kakvih sranja nije pisao za Amara, a velicao upravu koja nije napravila nijedan sportski rezultat. Takvih izlija ima dosta, podmecu, guraju price o igracima, lazu i petljaju. A sve radi licnih interesa.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da je uprava prozivala ili se zamjerila sa Amarom? Opet petljanije i lazi, dokad vise?
Ako zelis mogu ti dati facebook link od Izlije forumasa, ja ga iskreno nakon onog nimalo ne gotivim! Sve ono sto je on pisao nit mu vjerujem nit me covjek uopste zanima. Nabijem ga na qrac kao i svaki navijac kojem Osim familija znaci nesto a vecini znaci. Legende kluba!amazon je napisao/la:Ko si ti da ti se dokazuje majke ti? Ukljuci malo mozak ako ga imas i razmisljas. Primjera oko tebe milion. Izlija, sta je on navijac? Jest al u klincu, nemam kakvih sranja nije pisao za Amara, a velicao upravu koja nije napravila nijedan sportski rezultat. Takvih izlija ima dosta, podmecu, guraju price o igracima, lazu i petljaju. A sve radi licnih interesa.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da je uprava prozivala ili se zamjerila sa Amarom? Opet petljanije i lazi, dokad vise?
btw ja sam navijac, nisam clan uprave
za kraj:
Javno pozivam Acu da sankcionise prozivanje i prizivanje ljudi koji ne pisu na ovom forumu i koji su nepozeljni ovdje.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Zeljo92 je napisao/la:Ako zelis mogu ti dati facebook link od Izlije forumasa, ja ga iskreno nakon onog nimalo ne gotivim! Sve ono sto je on pisao nit mu vjerujem nit me covjek uopste zanima. Nabijem ga na qrac kao i svaki navijac kojem Osim familija znaci nesto a vecini znaci. Legende kluba!amazon je napisao/la:Ko si ti da ti se dokazuje majke ti? Ukljuci malo mozak ako ga imas i razmisljas. Primjera oko tebe milion. Izlija, sta je on navijac? Jest al u klincu, nemam kakvih sranja nije pisao za Amara, a velicao upravu koja nije napravila nijedan sportski rezultat. Takvih izlija ima dosta, podmecu, guraju price o igracima, lazu i petljaju. A sve radi licnih interesa.Zeljo92 je napisao/la:Dokazi da je uprava prozivala ili se zamjerila sa Amarom? Opet petljanije i lazi, dokad vise?
btw ja sam navijac, nisam clan upravedokazi mi, potkrijepi svoju tezu dokazima i vjerovat cu ti da je to istina sto pises. Pisali ste da Misimovic, Dejan dovode pojacanja, poceo sam i vjerovat u to dok nisam vidio mailove sa Sanelom Jahicem.
za kraj:
Javno pozivam Acu da sankcionise prozivanje i prizivanje ljudi koji ne pisu na ovom forumu i koji su nepozeljni ovdje.
1921'
@Hrasno1921 posto ne kontas, to sam mu rekao da mu dokazem da izlija nije iz uprave, nego obicni navijac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.