FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Tako acika objasnis sve u startu, da razbijes sve moguce konstrukcije onih za koje si "aco placenik" ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Aleksandar ima svoju pricu, sad ko ce vjerovat ili ne nije njegov problem. Ja iskreno nit vjerujem nit ne vjerujem, ovakve informacije samo blentav moze za ozb shvatit. To da su se kola slomila na Aci pa kad skontam...moguce, da je predsjednik NO zamjerio...moguce. Da neko iz uprave ima na onom drugom forumu...moguce mada mi vise naginje da je istina nego da nije. Licno ja sam prezadovoljan sto nas je napustio u tisini i ispao je korektan i samo zbog je djelimicno skinuo mrlju sa sebe. Kao igrac je 0 i nek mu je sa srecom.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Evo hrasno, procitaj ovo dobro. Prestani da mi prijetis vise i budi covjekaleksandar_veliki je napisao/la:Ma **** to, kad se bavis ovim poslom naucis se s tim nositi. Nekad te zabole lazi, nekad razmisljas zbog cega metu na celo pojedinci tebi stavljaju, a onda shvatis da su kao ljudi mali i krenes dalje. Evo mene ko bebica cu veceras zaspati, a vjeruj mi da nisam siguran da ce ti svi ti koji se bave takvim podmetanjem na isti nacin zaspati.Hrasno1921 je napisao/la:Tako acika objasnis sve u startu, da razbijes sve moguce konstrukcije onih za koje si "aco placenik" ...

- Hrasno1921
- Kontakt:
Ma normalno, mozda sam se malo pogresno i izrazio u smislu da te te stvari doticu, mislio sam na pojedince koji gledaju i vise na najacem bh. sportskom portalu i prate sta Hrasno, Aco, Amazon i Co. pisu nebi li iskoristili na svoj najbolji moguci nacin, ali ipak pri tom pisu "mojne ih posjecivati nabijate im klikove"aleksandar_veliki je napisao/la:Ma **** to, kad se bavis ovim poslom naucis se s tim nositi. Nekad te zabole lazi, nekad razmisljas zbog cega metu na celo pojedinci tebi stavljaju, a onda shvatis da su kao ljudi mali i krenes dalje. Evo mene ko bebica cu veceras zaspati, a vjeruj mi da nisam siguran da ce ti svi ti koji se bave takvim podmetanjem na isti nacin zaspati.Hrasno1921 je napisao/la:Tako acika objasnis sve u startu, da razbijes sve moguce konstrukcije onih za koje si "aco placenik" ...

@Zeljo92 balo od 19.g znas li ti onu gospodjo vama svaka cast?
1921'
Nemoj zamjerit, halali, slucajno izostavio a i nema se sta tu komentarisat...ljudi su korektni, igracima sve zivo omoguce njihovo je samo da pruzaju dobre partije i to je to. Mislim da znam na kog mislis i naravno, ostavim mogucnost da nisu tacne ne samo za ovu nego za bilo koju.aleksandar_veliki je napisao/la:Ili nisi vidio ili si slucajno izostavio. Momak za sve ljude u klubu ima samo rijeci hvale i ovaj period mu je najljepsi u zivotu. To sam naglasio jer je to iz njegovih usta, no da ne bih ostao nedorecen morao sam objasniti zbog cega sam bio uvjeren da ce otici ovako ili onako.Ima forumas koji moze potvrditi ovu moju pricu, a svi mi valjda imamo pravo na neke pretpostavke iako treba ostaviti mogucnost da nisu tacne.Zeljo92 je napisao/la:Aleksandar ima svoju pricu, sad ko ce vjerovat ili ne nije njegov problem. Ja iskreno nit vjerujem nit ne vjerujem, ovakve informacije samo blentav moze za ozb shvatit. To da su se kola slomila na Aci pa kad skontam...moguce, da je predsjednik NO zamjerio...moguce. Da neko iz uprave ima na onom drugom forumu...moguce mada mi vise naginje da je istina nego da nije. Licno ja sam prezadovoljan sto nas je napustio u tisini i ispao je korektan i samo zbog je djelimicno skinuo mrlju sa sebe. Kao igrac je 0 i nek mu je sa srecom.
aleksandar_veliki je napisao/la:Zamolit cu vas obojicu bez prozivanja. Hajde da pokusamo na civilizovan nacin diskutovati. Akcija izaziva reakciju i tako u krug. **** to, ima li informacija za prvi dio priprema. Hoce li se u Medjogrje, treba kakav hotel rezervisati. Valja sad ispratiti pripreme, taj dio najvise volim u ovom poslu.
Prvo idu u medjugorije, kuca pa Antalija ja mislim. I meni je taj dio najzanimljiviji a tek kad pocne polusezona prva utakmica kuci protiv Mladosti bit ce pun stadion a tek kad istok svane

Hoce li koji novi igrac biti ovih dana ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Znam da ti je najdrazi jer si bio redovan na pripremama i kada je janjetina u pitanju
Sve je opce poznato samo treba vidjeti jesu li Slavko i Cenan bili u inspekciji Turske ili trebaju tek da idu, mislism da je hotel, tereni kao i prosli put sve isto ...

Sve je opce poznato samo treba vidjeti jesu li Slavko i Cenan bili u inspekciji Turske ili trebaju tek da idu, mislism da je hotel, tereni kao i prosli put sve isto ...
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakvo Medjugorje, Medjugorje uopste nije ni spomenuto, Slavko ce imati sistem zimi Turska, ljeti planina mozda kod za pocetak tipa Bjelasnica a kasnije Austrija/ Svicarska zivi bili pa vidjeli, pravo zapadnjacki sistem kakav 90% ekipa u Evropi praktikuje
Ljeti je u Medjugorju od vrucine nepodnisljivo, a zimi su tereni katastrofa, kako god da okrenes ne odg. ni za jedne pripreme, i mislim da ce Medjugorje barem sto se nas tice biti otpisano za sva vremena, odnosno dok je Slavkec tu ...
Ljeti je u Medjugorju od vrucine nepodnisljivo, a zimi su tereni katastrofa, kako god da okrenes ne odg. ni za jedne pripreme, i mislim da ce Medjugorje barem sto se nas tice biti otpisano za sva vremena, odnosno dok je Slavkec tu ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Vi o pripremama kao da ce rode igrati. Treba dovesti igraci, kvalitetne igrace. Kad to imas mozes se pripremati u Hrasnici.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:

pa bolan prelazni rok jos nije ni poceo, sabura malo, nemoj ih tjerati ziv bio nisu jos ni dosli, bacit ces crnjak kakav pa ce svi put Husica, Bevaba, Toskasa, Hervasa i ostatka ...

1921'
- amazon
- Kontakt:
Kako bolan? Kako smo doveli Bobica? Znaci moze se dovesti, svakako trazimo igrace koji su bez ugovora.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Insajderi, ko nam danas potpisuje ? 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Joj prijatelju pises stvari o kojima ne znas puno, kakve pripreme u Evropi i sl. i bas se Slavko za to pitaHrasno1921 je napisao/la:Kakvo Medjugorje, Medjugorje uopste nije ni spomenuto, Slavko ce imati sistem zimi Turska, ljeti planina mozda kod za pocetak tipa Bjelasnica a kasnije Austrija/ Svicarska zivi bili pa vidjeli, pravo zapadnjacki sistem kakav 90% ekipa u Evropi praktikuje

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Hrasno1921
- Kontakt:
Jeste u pravu si nemam pojma ...cruz40 je napisao/la:Joj prijatelju pises stvari o kojima ne znas puno, kakve pripreme u Evropi i sl. i bas se Slavko za to pitaHrasno1921 je napisao/la:Kakvo Medjugorje, Medjugorje uopste nije ni spomenuto, Slavko ce imati sistem zimi Turska, ljeti planina mozda kod za pocetak tipa Bjelasnica a kasnije Austrija/ Svicarska zivi bili pa vidjeli, pravo zapadnjacki sistem kakav 90% ekipa u Evropi praktikuje
@Aco LAVINA ...
1921'
Ode Pesto kuknjava
- Hrasno1921
- Kontakt:
i jos jedan clan UO. kao i 4. clana skupstine kao sto aco rece bit ce odlazaka ali ne igrackih ... 

1921'
-
- Kontakt:
Znaš li bar razloge tih odlazaka, valjda nisu u pitanju neki unutrašnji sukobi ?Hrasno1921 je napisao/la:i jos jedan clan UO. kao i 4. clana skupstine kao sto aco rece bit ce odlazaka ali ne igrackih ...