Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Osim13
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Osim13 » 21 maj 2019, 23:39

Sisa je sisa, taman da je od gowana :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 maj 2019, 23:56

Osim13 je napisao/la:Sisa je sisa, taman da je od gowana :mrgreen:
Zavisi na kome je.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 maj 2019, 00:31

Osim13 je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ja koliku sisu ima ona Naida sa TVSA :lol:
Može sliku, hvala. Ja danas gledo slike one male iz Gothama, i nađem slike maloljetne sestre. :oops:
slika

Nađi na Insti, @kormankaa
Hocete da vas Jamak posamara, to mu je zena :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 22 maj 2019, 02:13

Vidio bih kako bi pozitivno pisali o demineru da je ubio nekog pješaka ili naletio na neku porodicu u autu. Šta god da mu je bilo, nije smio voziti u takvom stanju.
Lik što je snimo je debil, al optuživat ga da nije pomogo u nesreći i javno linčovat lika je još debilnije. Nije Superman da spriječi katastrofu.
Let's talk about SIX baby!

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 22 maj 2019, 02:52

Druze meni je ovdje najveci problem covjek koji snima i ismijava se nesreci.Svakom se moze desiti da zaspi u autu,dosta nas se naslo u takvoj situaciju,dosta nas je pijano vozilo to je trenutak gdje je tesko odreagovati a kasno je da kazes zasto sam bas taj dan sjeo u auto.Ne znam sta je sa covjekom bilo,sta je razlog.Jel umor,poso,zena,obaveze.Zivimo u takvoj drzavi da te svi jasu i ne gledaju da li si umoran ,nego da sto duze radis i odradis maksimum.Pogotovo ako radis u drugoj sredini.Ovo primjere navodim a moze se i on uzeti u obzir.Kaznio je sebe i nikog vise.Da pisemo sta bi bilo kad bi bilo.Pa ovaj covjek sto je snimao je 5 minuta prije nesrece preticao na punoj liniji.Sta da je naletio neko ? Sta recimo da je on snimao i da je izgubio kontrolu nad vozilom pa on izazvao sudar ? Druze sve je to sta bi bilo kad bi bilo.A da spadnes na tako nizak nivo da snimas dok vozis,komentarises i ismijavas a uz to "prizivas" covjeku smrt je dno dna ovog drustva.To je problem,mnogo veci od ove nesrece.Da se ljudi raduju tudjoj nesreci je odavno poznato al da se do ovolike mjere doguralo,katastrofa.I da ,mogao je pomoci,MAKAR POKUSATI.Sviranje,blicanje,pa cak i da ga pretekne da upozori vozace ispred.Bilo sta da je pokusao,al nista.Treba nama poplava,zemljotresa,uragana,ratova jer samo tad se ljudi pomazu i vide koliko vrijedi i treba biti covjek.Jedino tad i jesmo ljudi,ovako smo obicni sljam koji jedva ceka da nekom krene lose da mu se smije.FUJ FUJ FUJ
!

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 22 maj 2019, 03:21

bambus je napisao/la:Druze meni je ovdje najveci problem covjek koji snima i ismijava se nesreci.Svakom se moze desiti da zaspi u autu,dosta nas se naslo u takvoj situaciju,dosta nas je pijano vozilo to je trenutak gdje je tesko odreagovati a kasno je da kazes zasto sam bas taj dan sjeo u auto.Ne znam sta je sa covjekom bilo,sta je razlog.Jel umor,poso,zena,obaveze.Zivimo u takvoj drzavi da te svi jasu i ne gledaju da li si umoran ,nego da sto duze radis i odradis maksimum.Pogotovo ako radis u drugoj sredini.Ovo primjere navodim a moze se i on uzeti u obzir.Kaznio je sebe i nikog vise.Da pisemo sta bi bilo kad bi bilo.Pa ovaj covjek sto je snimao je 5 minuta prije nesrece preticao na punoj liniji.Sta da je naletio neko ? Sta recimo da je on snimao i da je izgubio kontrolu nad vozilom pa on izazvao sudar ? Druze sve je to sta bi bilo kad bi bilo.A da spadnes na tako nizak nivo da snimas dok vozis,komentarises i ismijavas a uz to "prizivas" covjeku smrt je dno dna ovog drustva.To je problem,mnogo veci od ove nesrece.Da se ljudi raduju tudjoj nesreci je odavno poznato al da se do ovolike mjere doguralo,katastrofa.I da ,mogao je pomoci,MAKAR POKUSATI.Sviranje,blicanje,pa cak i da ga pretekne da upozori vozace ispred.Bilo sta da je pokusao,al nista.Treba nama poplava,zemljotresa,uragana,ratova jer samo tad se ljudi pomazu i vide koliko vrijedi i treba biti covjek.Jedino tad i jesmo ljudi,ovako smo obicni sljam koji jedva ceka da nekom krene lose da mu se smije.FUJ FUJ FUJ
Ko god sjedne u auto nesposoban da vozi zaslužuje da pogine, jer se kocka i sa svojim i sa tuđim životom.
"Čak i da ga pretekne" bi ugrozilo njihove živote, pa i samo da su mu se više približili ugrozili bi svoje živote. Bukvalno jedino pametno što ima u videu je to što su na vrijeme udaljili od lika da i oni izbjegnu sudar. Sreća u nesreći što je naletio na bus, jer je isto tako mogao naletiti na auto koje je prošlo par sekundi prije autobusa.
btw.
Jel imalo vidiš ironiju u tome da nam priželjkuješ rat jer su ljudi tad nešto posebno dobri prema drugima (iako ubijaju jedni druge)?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 maj 2019, 03:28

redbull93 je napisao/la: Hocete da vas Jamak posamara, to mu je zena :mrgreen:
Vidi fakat :urnebes:

Nisam ni skontao, kako vidim mudonje odma skrolam i ne gledam ko je :mrgreen:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 maj 2019, 10:12

:salut: :bow:

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 22 maj 2019, 10:37

Kakav je debil onaj Drake, šta predstavlja taj cirkuzant uopšte

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 22 maj 2019, 14:03

Umislio da je reper zajedo sa ostalim debilima. Nisu svjesni da im je muzika odron. Malo gori od Kanyea.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 22 maj 2019, 15:30

honk honk
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 maj 2019, 16:50

Fowl95 je napisao/la:Vidio bih kako bi pozitivno pisali o demineru da je ubio nekog pješaka ili naletio na neku porodicu u autu. Šta god da mu je bilo, nije smio voziti u takvom stanju.
Lik što je snimo je debil, al optuživat ga da nije pomogo u nesreći i javno linčovat lika je još debilnije. Nije Superman da spriječi katastrofu.
Ako ne znas sta je dijabetes makar izguglaj prije nego sto napises ovakav debilan komentar, koji je u rangu debilizma covjeka koji snima nesrecu i svo vrijeme se smije. Ali evo da se ne mucis sa guglom, glavni simptomi dijabeticnog napada su malaksalost i zamucenje vida i to se moze desiti svakom dijabeticaru. Isto kao sto se svakom epilepticaru moze desiti epi napad ili srcanom bolesniku srcani udar.

Ovaj sto se smije i snima nije kriv za nesrecu, ali bi bilo lijepo da mediji objave njegovu sliku da se zna ko je taj bolesnik. Jer ono sigurno nije normalno ponasanje.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 maj 2019, 16:53

ma ono je seljacina teska, uredu zajebancija dok je krivudao po cesti jer ne znas sta se desava 99% onako na cesti vidis pijanice, al cim je doslo do udesa trebao je prestati snimati i pozuriti da vidi moze li pomoci a ne ono da radi..

Fowl95
Kontakt:

Post Postao/la Fowl95 » 22 maj 2019, 18:13

dscile je napisao/la:
Fowl95 je napisao/la:Vidio bih kako bi pozitivno pisali o demineru da je ubio nekog pješaka ili naletio na neku porodicu u autu. Šta god da mu je bilo, nije smio voziti u takvom stanju.
Ako ne znas sta je dijabetes makar izguglaj prije nego sto napises ovakav debilan komentar, koji je u rangu debilizma covjeka koji snima nesrecu i svo vrijeme se smije. Ali evo da se ne mucis sa guglom, glavni simptomi dijabeticnog napada su malaksalost i zamucenje vida i to se moze desiti svakom dijabeticaru. Isto kao sto se svakom epilepticaru moze desiti epi napad ili srcanom bolesniku srcani udar.

Ovaj sto se smije i snima nije kriv za nesrecu, ali bi bilo lijepo da mediji objave njegovu sliku da se zna ko je taj bolesnik. Jer ono sigurno nije normalno ponasanje.
Moguće da griješim. Ti si siguran da on nije mogao stati zbog svog stanja, iako je duži period nastavio vozit, pa stavljaš mene u isti koš sa ovim "to je taj snimak" debilom?

Kultura linča nikad ništa dobro ne donosi, a svakako se već zna ko je čovjek (sam je sebi kriv).

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 maj 2019, 18:29

Fowl95 je napisao/la:
dscile je napisao/la:

Moguće da griješim. Ti si siguran da on nije mogao stati zbog svog stanja, iako je duži period nastavio vozit, pa stavljaš mene u isti koš sa ovim "to je taj snimak" debilom?

Kultura linča nikad ništa dobro ne donosi, a svakako se već zna ko je čovjek (sam je sebi kriv).
Ne znam da li je mogao zaustaviti auto, skrenuti na neko prosirenje, ali sam imao drugare koji su imali dijabetes i takve epizode da ne znaju gdje se nalaze u tom trenutku i da ne mogu stojati iako su bukvalno prije minut bili sasvim normalni. Kako ce bolest nekoga udariti zavisi od covjeka do covjeka. Eto @alan napisa njegovo iskustvo sa covjekom koji je dozivio srcani u voznji i zatim podletio pod kamion, a ja znam covjeka koji je isto tako u sred voznje dozivio srcani ali je uspio skrenuti sa puta i zaustaviti se.

A sto se mene tice, cim si napisao da zasluzuje da pogine jer je sjeo u auto znajuci da ima dijabetes, ti si sebe svrstao u taj kos. Taj isti dijabetes imaju stotine miliona u svijetu, a vjerovatno i stotine hiljada u BiH. Njima je koliko znam dozvoljeno da voze, a takve nesrece se mogu desiti svakome.

To sve pisem hipoteticki u slucaju da ovom ne nadju npr. alkohol u krvi. Ako je vozio pijan, sam je kriv i to nikako ne opravdavam.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 22 maj 2019, 18:43

On je podugo vozio
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 22 maj 2019, 18:43

Muhamed Puhi Softic na fb taj sto je snimao
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 22 maj 2019, 18:45

Sarmelino je napisao/la:Muhamed Puhi Softic na fb taj sto je snimao
Jel to taj iz tvog rodnog kraja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 maj 2019, 18:50

Gledaj retarda sto mu komentiraju mahom sve romi neki

Poslat ću mu poruku da sve ove tuži lagano pa da podjelimo pare :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 maj 2019, 18:58

Ajde to je bio rat .Sutali su svakog svako.Ali sotono ti si veci zlocinac i Bosanskohercegovacki narod cete pamtiti.

Komentar Bosnje na sliku gdje četnik udara mrtvu ženu. Najgluplja nacija na svijetu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 10 gostiju.