Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sponzori : motorex,bihamk,automehaničarska radnja spuraDerdiyok je napisao/la:Međunarodni skup ljubitelja Alfa Romeo automobila 15. i 16. juna u Sarajevu
![]()
23
- legenda reala
- Kontakt:
ma jok, ne idem ja u Sarajevosljivo je napisao/la:je l ovo legenda divljo po sarajevu?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Normala, ako ne znas stas kupit/sta valja, samo kupi JapanskoFantasista je napisao/la:![]()
Jedan od jacih klipova
Kod mene samo japanci u porodici ali me nervira kada pljuju auta a nemaju pojma o istim.
Oliver Kahn once played in a penalty shootout against a group of 9 year olds. For every penalty scored by the kids, money was given to a charity. Kahn saved every penalty. 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
bipolarni poremećajOsim13 je napisao/la:Čuj ti Prodane Bosne, zbunjen sam sad.
Let's talk about SIX baby!
Zbog svih ovih silnih ispada vjećnika u Kantonu Sarajevu od formiranja nove vlade, zanima me je li postoji trenutno veći mit/legenda/laž od toga da je Sarajevo multietničan grad ili evropski Jeruzalem i slični nadimci ?
Po zvaničnom popisu, u 4 gradske općine živi (Novi Grad, Novo Sarajevo, Centar i Stari Grad) živi ukupno 4,9 % Hrvata i 3,7 % Srba.
Ako to proširimo sa općinama Ilidža i Vogošća koje su sastavni dio grada (namjerno neću ići još dublje pa uključivati Ilijaš ili Hadžiće gdje bi situacija bila još "gora), onda u 6 glavinih sarajevskih općina živi 4,5% Hrvata i 3,4 % Srba.
Sve ostale nacinalsnosti su ispod 1 % i zbog toga sam ih zanemario jer ne prave nikakvu značajnu razliku.
Zanima me vaše mišljenje, da li grad sa 90-92% + pripadnike jedne nacionalnosti se može krasiti tom titulom multietničnog?
Po zvaničnom popisu, u 4 gradske općine živi (Novi Grad, Novo Sarajevo, Centar i Stari Grad) živi ukupno 4,9 % Hrvata i 3,7 % Srba.
Ako to proširimo sa općinama Ilidža i Vogošća koje su sastavni dio grada (namjerno neću ići još dublje pa uključivati Ilijaš ili Hadžiće gdje bi situacija bila još "gora), onda u 6 glavinih sarajevskih općina živi 4,5% Hrvata i 3,4 % Srba.
Sve ostale nacinalsnosti su ispod 1 % i zbog toga sam ih zanemario jer ne prave nikakvu značajnu razliku.
Zanima me vaše mišljenje, da li grad sa 90-92% + pripadnike jedne nacionalnosti se može krasiti tom titulom multietničnog?
ZELJEZNICAR 1921!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prije će biti da ga zovu Teheran 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne znam jel ko ovdje napiso kad, al deo bi Mrđu dok mađarski ne progovori.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Ima li ko iskustva sa legalizacijom kuce?
Danas isao da izvadim novu licnu, ova mi istice u julu. Kuca u kojoj zivim nije legalizovana a plac je na meni i burazu. Tako da ne mogu novu licnu da dobijem dok to ne pokrenem i donesem u Mup obavijest o legalizaciji.
To kao nece biti za najmanje 3 godine pokrenuto ali zanima me koliko kosta proces.
Danas isao da izvadim novu licnu, ova mi istice u julu. Kuca u kojoj zivim nije legalizovana a plac je na meni i burazu. Tako da ne mogu novu licnu da dobijem dok to ne pokrenem i donesem u Mup obavijest o legalizaciji.
To kao nece biti za najmanje 3 godine pokrenuto ali zanima me koliko kosta proces.
Ja sam za legalizaciju svih narkotika osim heroina i prostitucije, al neće to bit za 3 godine 100%Fantasista je napisao/la:Ima li ko iskustva sa legalizacijom kuce?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Skupo ko djavoFantasista je napisao/la:Ima li ko iskustva sa legalizacijom kuce?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Treba i prostituciju.Penaltiky je napisao/la: Ja sam za legalizaciju svih narkotika osim heroina i prostitucije, al neće to bit za 3 godine 100%
!
fuck tuzla glorify tesanj
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi