Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ma CJ je cuna obicna.
Jokara rutinski nema sta. Nurk je poginuo od borbe za njim sve tekme, ali nije se imalo snage na kraju.
Kad nisu usojeli dobiti sa Lillardovih 55poena kud ces dalje.
Jokara rutinski nema sta. Nurk je poginuo od borbe za njim sve tekme, ali nije se imalo snage na kraju.
Kad nisu usojeli dobiti sa Lillardovih 55poena kud ces dalje.
BašČelik!
Nurkic je igrao protiv MVP lige citavu seriju, pristojno odigrao neke tekme, ali ovo sto je Jokic nocas u 3/4ini uradio je elitni nivo kretnje u napadu i cijepanja odbrane.
Njima je problem sto oni ne mogu lako trejd CJa osim u neku ekipu koja zeli bilo kakvu zvijezdu.
Njima je problem sto oni ne mogu lako trejd CJa osim u neku ekipu koja zeli bilo kakvu zvijezdu.
Najbitnije da je sezonu zavrsio bez povrede. 

-
- Kontakt:
Sasvim realan rezultat, nema tim sa najgorom odbranom sta traziti u PO. Kao sto je neko rekao, outside game i live and die od trice bez bilo kakve unutrasnje igre. Juka odigrao dobro prvo ,slabu drugo ali daleko od toga da je glavni krivac. Traziti od igraca koji je odigrao 30% vremena dvije zadnje sezone da sam cuva MVPa i da stavlja milijon pikova svaku utakmicu bez da faula, dok je gameplan Denvera da mu nemjeste faulove a Jokic ima MVP- treatment od sudija, smijesno. Trebaju mu svu ljubiti stopala jer nebi vidjeli PO zadnje dvije sezone bez njegovog povratka u kljucim trenutcima.
Bitno je da je sezona bez povrede i da ima priliju da napreduje igracki u pauzi. Ima odlican ugovor i solidnu reputaciju. Sta god da se desi morace biti iskorak.
Juka je dao vise u ovoj seriji nego je plačen.
Uglavnom nek je završila i ova patnja i sads bi najbolje bilo da ga trejdaju negdje.
Samo se nadam da će juka naći m... I reći svima što ih spada da nećemo gledati sada twitove tipa staymelo, litlebrother, uzmimelilarde i slično u suprotnom samo se može reći #screennurk
Sljedeća je sezona ugovora i sad je momenat ili da promijeni svoj status ili ide negdje drugo ovako mu ne gine nova smijurija od ugovora.
Uglavnom nek je završila i ova patnja i sads bi najbolje bilo da ga trejdaju negdje.
Samo se nadam da će juka naći m... I reći svima što ih spada da nećemo gledati sada twitove tipa staymelo, litlebrother, uzmimelilarde i slično u suprotnom samo se može reći #screennurk
Sljedeća je sezona ugovora i sad je momenat ili da promijeni svoj status ili ide negdje drugo ovako mu ne gine nova smijurija od ugovora.
izgleda da je pokazao muda
Dobro je i rekao, sluzi da postavlja pikove i mrve ispod kosa, nema akcije za njega nijedne. Sramota Stottsa. Jel ova zadnka u njega PO ili TO?
Bezveze je pljuvati Nurkica. Takav kakav je, dosta je namucio Jokica. Koliko je to tesko vidjecete kad probaju neki drugi da isto urade.
vidim konacno su se i ovdje pojavili neki realni i objektivni komentari. da ih je bilo ranije ne bi ni bilo one diskusije i ostalog sranja. onako, kada sam jedini koji tvrdi suprotno, se ovdasnji strucnjaci ucopore uvjereni u ispravnost svog laprdanja. juka sve u svemu nije odigrao lose, skladno svojim mogucnostima. pogotovo sto nije navikao na jokicev tempo i minutazu. jokara je jednostavno za 2 klase bolji igrac i to se moralo pokazati i na terenu. ako se prihvati ta cinjenica onda ce se i ovi porazi i ostalo mnogo lakse prihvatati sa mnogo manje frustracija. jokic (izuzev one jedne ocajne) sa 5 MVPovskih partija. ali bolje i jedna ocajna i 5 odlicnih nego 3 ispod i 3 iznad prosjecne. jer je denveru potreban jokic na ovom nivou da bi dobili bilo koga u ovom PO. i njegova konstantnost je upravo i jedan od njegovih najvecih kvaliteta.
-
- Kontakt:
I opet smaras sa svojim komentarima. Komentarisi na temu Nikole Jokića. Trollas, bezveze.lucky13 je napisao/la: ↑04 jun 2021, 07:37vidim konacno su se i ovdje pojavili neki realni i objektivni komentari. da ih je bilo ranije ne bi ni bilo one diskusije i ostalog sranja. onako, kada sam jedini koji tvrdi suprotno, se ovdasnji strucnjaci ucopore uvjereni u ispravnost svog laprdanja. juka sve u svemu nije odigrao lose, skladno svojim mogucnostima. pogotovo sto nije navikao na jokicev tempo i minutazu. jokara je jednostavno za 2 klase bolji igrac i to se moralo pokazati i na terenu. ako se prihvati ta cinjenica onda ce se i ovi porazi i ostalo mnogo lakse prihvatati sa mnogo manje frustracija. jokic (izuzev one jedne ocajne) sa 5 MVPovskih partija. ali bolje i jedna ocajna i 5 odlicnih nego 3 ispod i 3 iznad prosjecne. jer je denveru potreban jokic na ovom nivou da bi dobili bilo koga u ovom PO. i njegova konstantnost je upravo i jedan od njegovih najvecih kvaliteta.
Sloboda je moja nacija
Dok je on kuci po ovoj skace šef treba ga razumjet ovo mu je ispušni ventil misli da nas ovo pogađa, a mi vec zaboravili jer nas vecina i rade ovdje ne tintraju svoja muda po kuci..
Ovaj nikako da shvati da su nama Jokic i Kanter isti djavo.
Bitni nam ko jaje jajetu sta me briga tamo za nekog turčina.
Tema je juka.
Bitni nam ko jaje jajetu sta me briga tamo za nekog turčina.
Tema je juka.
tacno bih ga pregacom zadavio:-)
Ocekivano Portland ispao odmah.Sa ovakvom odbranom ni Igokeu ne bi dobili
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- firefirefirely
- Kontakt:
Tako je Jusufe, ajde bilo gdje drugo, ili totalni remont ove skalamerije ...
- NerminFatic
- Kontakt:
Ovo je prvi put da pokazuje stav. Cemu vise igra u ekipi gdje je toliko solista a timske igre tako malo. On je jedna od najvecih zrtava ove fransize i bas je dobro da je najavio odlazak odmah, u noci poraza u prvom kolu PO. Pravo je pitanje ko od jacih fransiza koje prrtenduju na prsten zeli Juku.Mozda je vrijeme da se preseli na Istok. Manja je guzva u borbi za PO a i vremenska razlika nije tako velika da se fino ustane i pogledaju njegovi nastupi.firefirefirely je napisao/la: ↑04 jun 2021, 08:46Tako je Jusufe, ajde bilo gdje drugo, ili totalni remont ove skalamerije ...
Poslije dvije teske povrede u dvije godine, vrlo solidna Jukina sezona. On svoje sigurno jos nije rekao. Sada odmor i malo humanitarnog rada oko njegove Fondacije. Sretno, Juka.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma vruca glava je ovo jos uvijek, malo ce se to smiriti nakon promjena u staffu Portlanda
ali remont ekipe je neophodan
ali remont ekipe je neophodan
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako ulete u narednu sezonu s istim trenerom i ne pokušaju ugurati negdje CJ-a, e onda ne znam.
Al' imaš ti takvih timova i vlasnika kojima je bitna samo jedna stvar - da mu je tim u play offu svake godine ostale stvari su manje bitne.
Al' imaš ti takvih timova i vlasnika kojima je bitna samo jedna stvar - da mu je tim u play offu svake godine ostale stvari su manje bitne.
Bitno da je CJ nabio preko 20.