Ma kao i svugdje ima raje što posti ima što ne posti ne znam kakav je omjer kojih je višeFederer17 je napisao/la:Hahaha, hocu alejkumusselam!legenda reala je napisao/la: poselami mi brata kobeta i reci da mi nedostaje
Kako ide s postom u Gorazdu, posti li se vise nego u Tuzli?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rekoh ti jaOsim13 je napisao/la:Elmedine Dino Konakoviću, oprosti mi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jesi vala, što jes jes. Ima muda čojk.Bosniacum Lilium je napisao/la:Rekoh ti jaOsim13 je napisao/la:Elmedine Dino Konakoviću, oprosti mi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Legendo, kolika ti je i kolika mi je plata? 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- Barbarossa
- Kontakt:
Uštipak će nam za par godina saopštiti tu informaciju kada i ona sama poput mnogih učini hidžru u Njemačku
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
al idu dani skoro prosao Ramazan ccc
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Barbarossa
- Kontakt:
Doduše prije Švicarska , tamo je jači bankarski sektor
Bit ce užitak čitati tvoje postove u kojima grdiš sbrb :kafa"
Bit ce užitak čitati tvoje postove u kojima grdiš sbrb :kafa"
- legenda reala
- Kontakt:
u mene hiljadu u tebe dvijerasavoje je napisao/la:Legendo, kolika ti je i kolika mi je plata?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Barbarossa
- Kontakt:
Svako ko pojede novi snickers neka mi slika i pošalje cod koji se nalazi s unutrašnje strane omota
Unaprijed zahvalan
Unaprijed zahvalan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad Njemačka. Sarajevska kantonalna vlada bolje radi od bavarske
- Fantasista
- Kontakt:
Ne kupujem i ne konzumiram nista sto distribuira cetnicko robovlasnicki pokret zvani ataco a tu spada i snickers. **** im mater poganu.Barbarossa je napisao/la:Svako ko pojede novi snickers neka mi slika i pošalje cod koji se nalazi s unutrašnje strane omota
Unaprijed zahvalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ima dosta boljih čokoladica i jeftinijih
Mogu ti ja kodova ispod čepa Tz Pilsnera.
Ja ne kupujem ništa od AS grupe osim Tz soli jer su gori od četnika
Ja ne kupujem ništa od AS grupe osim Tz soli jer su gori od četnika
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma meni Snickers nekako presladak, najviše na poslu pojedem tih čokoladica i naletim na nekih masu divljih od pola marke a extra čokoladica nikad pola nigdje nisam viidio da se ima kupiti ni išta odakle to stave u one aparate boga pitaj hahhahaGOAT je napisao/la:mars najjacalegenda reala je napisao/la:Ma ima dosta boljih čokoladica i jeftinijih
Visocki oni aparati jel? Pa ti su gori ofocaka.legenda reala je napisao/la:Ma meni Snickers nekako presladak, najviše na poslu pojedem tih čokoladica i naletim na nekih masu divljih od pola marke a extra čokoladica nikad pola nigdje nisam viidio da se ima kupiti ni išta odakle to stave u one aparate boga pitaj hahhahaGOAT je napisao/la:mars najjacalegenda reala je napisao/la:Ma ima dosta boljih čokoladica i jeftinijih
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mars je bolji od Snickersa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.