Ne znam čiji su aparati, mogućePenaltiky je napisao/la: Visocki oni aparati jel? Pa ti su gori ofocaka.
Baš su sve neke divlje čokoladice, nekih naziva Delirium i sl hahhaha, to ja nikad ni u kakvoj prodavnici nisam vidio al su dobre majke mi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne znam čiji su aparati, mogućePenaltiky je napisao/la: Visocki oni aparati jel? Pa ti su gori ofocaka.
Delirium, ono u sredini ko spužvasto, okolo neki slag i oko slaga tanka čokolada? U Belamionixu 8 kom 2 KM paket.legenda reala je napisao/la:Ne znam čiji su aparati, mogućePenaltiky je napisao/la: Visocki oni aparati jel? Pa ti su gori ofocaka.
Baš su sve neke divlje čokoladice, nekih naziva Delirium i sl hahhaha, to ja nikad ni u kakvoj prodavnici nisam vidio al su dobre majke mi
I caša soka al ako se fino zalizo.Osim13 je napisao/la:Samo hurmašice jel de sarma
Jeste, e kažem ti masu tih nekih divljih čokoladica stavePenaltiky je napisao/la: Delirium, ono u sredini ko spužvasto, okolo neki slag i oko slaga tanka čokolada? U Belamionixu 8 kom 2 KM paket.
i jutros znaciGOAT je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Samo hurmašice jel de sarma
Ne pise al su im izgleda ukinuli sindikalni Brazzers nalog pa sad gledaju ove obične fulje pa nam prenose.Sveti je napisao/la:Slabo citam portal u zadnje vrijemi kako su poceli sa clickbejtovima i glupostima, ali ne vidjam vise retardirane naslove, jel to culic ne pise vise?
Automatic servis legendo, nije moguće nego jeste, nema firme gdje Visočani nisu svoje aparate instaliralilegenda reala je napisao/la:Ne znam čiji su aparati, mogućePenaltiky je napisao/la: Visocki oni aparati jel? Pa ti su gori ofocaka.
znaci pali su na instagram like the rest of usPenaltiky je napisao/la:Ne pise al su im izgleda ukinuli sindikalni Brazzers nalog pa sad gledaju ove obične fulje pa nam prenose.Sveti je napisao/la:Slabo citam portal u zadnje vrijemi kako su poceli sa clickbejtovima i glupostima, ali ne vidjam vise retardirane naslove, jel to culic ne pise vise?
Ma vjerovatno je to to, nisam se raspitivo hahhaRaonffa je napisao/la:
Automatic servis legendo, nije moguće nego jeste, nema firme gdje Visočani nisu svoje aparate instalirali![]()
Delirium najjača čokoladica, meni baš ukusna, al' nemaš ih vele gdje uzeti po radnjama i marketima, mislim da sam taj Delirium vidio samo u onom Hoše Komercu na Socijalnom u Sa i to slučajno uletio na brzinu da uzmem neku desetu stvar usput.
Ima i ona sa balončičima, na fazon nekad one milke bubbly, ima čista čokolada ima i od kokosa al' ne znam ime, uglavnom plav je omot. ne znam ima li kod vas na aparatima.
Al' kad si dobar sa ovim iz Automatica, vazda možeš na ruke dobiti koji paket
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.