FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrasno1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ta prica oko povjerenja upravi zbog izgradnje necega je prezvakana, prvo navijaci grade istocnu tribinu svojim novcem a ne uprava, ista stvar i sa akcijom renoviranja zapada od prije par mjeseci, uprava je tu samo servis, i meni bi bilo lako k*** sa tudjih par stotina hiljada maraka i na konto toga kupiti poene, da ovo nebi ispalo opet da se vodi nesto protiv uprave sa ovim cu stati ...
A clanak svakako da je realan i da opisuje pravo stanje, jer od tada sve je vise unutrasnjih nesuglasica u klubu, dokaz tome jesu odlasci Durakovica, Imsirovica, Peste, a sada vjerovatno i Babica, Cengica te jos tri clana skupstine, dakle svi oni ne valjaju ali valja jedan, ma dajte nismo toliko slijepi, da nema price oko istoka i da nije imenovan Slavko za trenera ova uprava bi bila bivsa jos u septembru, opce poznata stvar.
A clanak svakako da je realan i da opisuje pravo stanje, jer od tada sve je vise unutrasnjih nesuglasica u klubu, dokaz tome jesu odlasci Durakovica, Imsirovica, Peste, a sada vjerovatno i Babica, Cengica te jos tri clana skupstine, dakle svi oni ne valjaju ali valja jedan, ma dajte nismo toliko slijepi, da nema price oko istoka i da nije imenovan Slavko za trenera ova uprava bi bila bivsa jos u septembru, opce poznata stvar.
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Sve je ovo šuplja i prežvakana priča. Izbori li se Europa, uz izgradnju istoka mogu im se saget svi. I da se razumijemo navijači ne grade istok nego kupuju svoje karte, 3 marke po tekmi narednih 10 godina. S tim da vjeruju da ih u tom periodu neće niko izraditi niti prevariti. Ne znam što ranije uprave ne okrečiše tunel ili svlačionice ako ništa drugo nisu mogli. Ne upoređuj neuporedivo....
- Neandertalac
- Kontakt:
- amazon
- Kontakt:
Tu pricu okaci macku o rep. Istok grade navijaci, a uprava zna da za 10 god ko ziv ko mrtav. Pola ljudi nece ni korisititi to, to budala zna.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Naravno da bih srao i pljuvao. Sta bih trebao? Govoriti da ko radi i grijesi kao sto ste govorili mjesecima nakon akrobacija po ustaljenoj proceduri. Ako je za sranja treba srati, ako je za pohvalu treba pohvaliti. Ne znam sta tu nije jasno i vjeruj mi da sam ja koji sere imam bolje namjere od tebe koji samo klimas. Cilj moje price oko odstete je da se treba dobro paziti sa dovodjenjem polovnih i istrosenih igraca i da ce nas manje kostati dobar igrac uz odstetu nego ovi polovni i istroseni bez odstete. Evo imamo Ordagica. Jos pola godine ugovora, ovi pogubljeni u Slobodi. Spreme se Cenan i Misimovic i ponude 50.000 eura i 30 posto od transfera. Njemu dobru platu i eto nam igraca kakav nam treba i kakvog nemamo.1921fcz je napisao/la:Da se Subic prvi ne pokaze igrac za te pare koje ga plate ti bi prvi ovde srao i govorio sto su ga platilo los je. Pusti se te price. Sagledaj sitaciju sa druge strane. Drugacije je izdvojiti 300.000-400.000KM kroz citavu godinu nego da je izvijatis za jedan dan. Kad to shvatis i poslovanje ne samo klubova nego i firmi. Onda ces shvatiti sto je tesko platiti igraca ili nesto durgo.plavousrcu je napisao/la:O cemu ti zemljace? Ne mozemo platiti 10.000 eura jer smo pet puta vise bacili u jamu bez dna. Skontaj se koliko smo para potrosili na kvazi igrace i trenere u zadnjih pola godinu i onda izracunaj da li smo mogli ponuditi 100.000 eura za Subica. Dobili bismo ekstra igraca kojeg bismo mogli unovciti i koji bi nam donio mnogo u igri. Ali ne, bolje je dovoditi izvikane Husice, Pozdere i druge za dzabaka uz ogromne plate i odstete pri odlasku nego platiti za kvalitetnog igraca. Treba znati dovesti, koliko je samo igraca proslo nam kroz klub u dvije godine. Svi sporazumno raskinuli ugovore, to zemljace kosta. Dvaput mjeri jednom sjeci prije nego se krenes praviti pametan.1921fcz je napisao/la:Kad vidim ove kako pisu za Subica ponuditi 100.000 eura i plus platu odma mi je jasno o kakvom se ne znanju radi covjeka i opcenito o nasim klubovima i placanju odstete. Ali eto bolje napisati i izvaliti gluopst nego sagledati realno situaciju.
Jadan ne bio Osim nije htio Viscu da plati vise od 20.000KM iako su ovi trazili, pa su ih jedva prelomili. A ti govoris da klub neki iz BiH izvijati 100.000 eura za nekog igraca. Kad se raja vrati u okvire nase lige i platezne moci svi ce prestati pricati nerealne stvari koje se pisu.
Izvini pametni kad tako znas pravac klub i ponudi pomoc. Vjeruj mi vrata kluba su otvorena za sve vidove pomoci. Vidim da se razumijes u sve pa pokazi nam to kako se radi a i ljudima u klubu
- Hrasno1921
- Kontakt:
Prvo uzmes ono sto ne valja pa pokusas izvagati sa onim sto valja ...Monci je napisao/la:Sve je ovo šuplja i prežvakana priča. Izbori li se Europa, uz izgradnju istoka mogu im se saget svi. I da se razumijemo navijači ne grade istok nego kupuju svoje karte, 3 marke po tekmi narednih 10 godina. S tim da vjeruju da ih u tom periodu neće niko izraditi niti prevariti. Ne znam što ranije uprave ne okrečiše tunel ili svlačionice ako ništa drugo nisu mogli. Ne upoređuj neuporedivo....
Ono sto ne valja :
1. Prvi put nakon 6.godina ne igramo Evropu
2. Vodjenje kluba od strane iskljucivo jednog covjeka
3. Katastrofalna transfer politika, gdje smo preko 150.000 KM isplatili igracima koje smo otjerali
4. Katastrofalna trenerska politika, - Odovic, Capljic, Mulalic, Kostic
5. Odnos kluba i ljudi u klubu prema medijima, pojedinim ljudima, i kompanijama (narodski receno zakuhali su sa svima, skim su mogli)
6. Uticaj menadzerskog lobija do imenovanja Slavke za trenera (Sasa Cuk, igraci tipa Hervas, Toskas, Bevab, Pozder itd.)
7. Prica oko izgradnje istoka i plasiranje netacnih i laznih informacija od strane kluba u vezi Opstine Novo Sarajevo i Sportskog Drustva, jer na kraju
ispade da su pojeli g***
8. Katastrofalan status koji smo stekli u javnosti i medjima po pitanju svega
Ono sto valja :
1. Prva i druga rekonstrukcija stadiona, izgradnja istoka od strane novca navijaca
2. Imenovanje Slavke za trenera
Pa ti sada izvagaj i vidi sta i kako ...
1921'
Jesu li Misimovic i Vukotic bili na celu Zelje u prosloj sezoni tj. u onoj prvoj polusezoni kad nas .... svako ? Koliko smo onda bodova prosuli cudo je sto smo i 5. na kraju zavrsili. Novca nismo imali puno,otisli igraci skoro svi koji su valjali,a mi doveli panja Jocu da nam zamijeni Bajica. Puno gresaka u zadnjih 2 godine od svake Uprave. Ove godine ako ne bude Evrope nek se pokupe svi iz kluba,ali bukvalno. Od Misimovica do Petrovica i svih igraca.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hahahaha samo se mogu nasmijati na clanak. Jer znam kad je izasao i zasto je izasao a to znaju i sa ovog portala koji su bili krenuli u akciju protiv kluba. Ali da ne granam o tome jer to ne dopustaju. Jer kad sam prosli put pisao o tome ban sam dobio od Ace i njegovih nalogodavaca.Hrasno1921 je napisao/la:Ne kazem da si njegov covjek, niti bi ikada imao tu mogucnost da im klimas glavom, daleko od toga ...1921fcz je napisao/la:Da mozes misliti Misimovicev sam covjek i klimam samo glavom. Moj hrasno uzivaj sa CENTRALOM i tom pricom da su vrata kluba zatvorena i da tamo sjede samo klimaci glavom.
Ako ti nije nesto jasno samo procitas Acin clanak ...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
@plavousrcu sam si sebi odgovorio na to pitanje. Da sta ces ja klimam glavno ne razmisljam. Da malo ti ukljucis mozak i da si procitao sta sam napisao mozda bi shvatio poentu price sto se ne placa odsteta i sto to malo teze ide. Ali najlakse je srati i ne sagledati citavu sliku price. Ti se ponasas isto ko da mi svaki prelazni rok platio 300-400.000 eura odstete pa ti sad nesto cudno sto sad ne radimo. Jedini put kad smo platili igraca i to precjenili za Amarom mandat je bio Silic 150.000 zaboravio sam cega KM ili Eura ali ne bitno i svi znamo kako se pokazao kao igrac. i od tada nikada nismo platili vise od 40.000KM ako me sjecanje dobro sluzi.
U ostalom ovde smo svi brzi na trosenju tudjih para a ne iz svog nvocanika. Kad bi malo bolje pogledao ove godine na plate i doprinose smo dali 2.2Mil KM ako ne i vise, plus sto imas svaki mjesec 10.000KM Porezne a gdje su dugovi od prijasnjih uprava sto se postepeno vracaju. Mislim da je to prece nego da se razbacujemo sa nekim obestecenima koja su neralna u ovom trenutku.
Zadnja izmjena: 1921fcz, dana/u 03 jan 2017, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije posteno ne spomenuti i mnogo moderniju administraciju kluba i rijesavanje odredjenih dugovanja. Nadam se da si slucajno ovo izostavio?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo uzmes ono sto ne valja pa pokusas izvagati sa onim sto valja ...Monci je napisao/la:Sve je ovo šuplja i prežvakana priča. Izbori li se Europa, uz izgradnju istoka mogu im se saget svi. I da se razumijemo navijači ne grade istok nego kupuju svoje karte, 3 marke po tekmi narednih 10 godina. S tim da vjeruju da ih u tom periodu neće niko izraditi niti prevariti. Ne znam što ranije uprave ne okrečiše tunel ili svlačionice ako ništa drugo nisu mogli. Ne upoređuj neuporedivo....
Ono sto ne valja :
3. Katastrofalna transfer politika, gdje smo preko 150.000 KM isplatili igracima koje smo otjerali
5. Odnos kluba i ljudi u klubu prema medijima, pojedinim ljudima, i kompanijama (narodski receno zakuhali su sa svima, skim su mogli)
6. Uticaj menadzerskog lobija do imenovanja Slavke za trenera (Sasa Cuk, igraci tipa Hervas, Toskas, Bevab, Pozder itd.)
7. Prica oko izgradnje istoka i plasiranje netacnih i laznih informacija od strane kluba u vezi Opstine Novo Sarajevo i Sportskog Drustva, jer na kraju
ispade da su pojeli g***
Ono sto valja :
1. Prva i druga rekonstrukcija stadiona, izgradnja istoka od strane novca navijaca
- amazon
- Kontakt:
Sta kaze Popovic imam puno konkretniji ponuda iz Pl pored Zelje. Mi nemamo za kifle a fol pregovaramo. Cenan ce to rijesit, zna pridobit igraca hahaahahha.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Biće Europa i onda lagano saginjanje, da ne nabrajam zna se ko će se sve sageti. Ovi ljudi su zakuhali samo sa onima koji su u i oko Želje bili iz vlastitih interesa prvenstveno. Sada kada više toga nema oni ljuti, uvrijeđeni, pa odoše. I laju okolo, pišu svašta, rovare....ali neće proći zna se ko su, sve će se reći na skupštini, samo sabura, vidim nervoza Vas već fata...
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo titula dolazi u obzir. Sest bodova kasnimo, dobro se pripremiti i muski do zadnjeg kola. Na kraju i obecana nam je titula na pocetku sezone, a obecanja bi se trebala ispunjavati, pogotovo od strane ozbiljnih ljudi kakvi nam trenutno vode klub.Monci je napisao/la:Biće Europa i onda lagano saginjanje, da ne nabrajam zna se ko će se sve sageti. Ovi ljudi su zakuhali samo sa onima koji su u i oko Želje bili iz vlastitih interesa prvenstveno. Sada kada više toga nema oni ljuti, uvrijeđeni, pa odoše. I laju okolo, pišu svašta, rovare....ali neće proći zna se ko su, sve će se reći na skupštini, samo sabura, vidim nervoza Vas već fata...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Clanak koji je napisan prije par mjeseci tek sada u decembru/januaru potvrdjuje neke stvari, a to je da je sve vise nezadovoljnih u klubu, dokaz tome su mnogobrojni odlasci ljudi koji su etiketirani kao nesposobnjakovici i kriminalci !? odjednom preko noci jer toboze se ne slazu sa vodjenjem kluba od strane jednog lica i trenutnom politikom, i to svakako da nije izmisljotina vec cinjenica koja je potvrdjena, bas gle cuda kao i u pomenutom clanku.1921fcz je napisao/la:Hahahaha samo se mogu nasmijati na clanak. Jer znam kad je izasao i zasto je izasao a to znaju i sa ovog portala koji su bili krenuli u akciju protiv kluba. Ali da ne granam o tome jer to ne dopustaju. Jer kad sam prosli put pisao o tome ban sam dobio od Ace i njegovih nalogodavaca.Hrasno1921 je napisao/la:Ne kazem da si njegov covjek, niti bi ikada imao tu mogucnost da im klimas glavom, daleko od toga ...1921fcz je napisao/la:Da mozes misliti Misimovicev sam covjek i klimam samo glavom. Moj hrasno uzivaj sa CENTRALOM i tom pricom da su vrata kluba zatvorena i da tamo sjede samo klimaci glavom.
Ako ti nije nesto jasno samo procitas Acin clanak ...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/propast- ... ica/204260
Nije mi jasno zasto bi najveci bh. sportski portal koji je ujedno i najposjeceniji sportski portal u drzavi imao bilo kakve skrivene ili toboze neprijateljske namjere prema klubu? jer svih ovih godina bili su medijski partner kluba, imali odlican odnos sa svima, pratili nas skoro 24.h od priprema do tekmi, i odjednom dolaskom ovih ljudi i iskljucivo njihovim zaslugama to prestaje, ne pitate se zbog cega i zasto je to tako?

Pustite se prica za malu djecu, jer od ljudi koji su Amara i Zubanovica ocjenili kao neprijateljski nastrojene, kao pomenuta dva portala (uz ovaj i Zubanov portal) sve se moze ocekivati, neprijatelji su ss.ba, sc.ba, opstina Novo Sarajevo, Sportsko drustvo, Koldzo, Pesto, Cengic, Durakovic, Imsirovic, Zujo, Kozaric, Violina, kunto i panto, pa onda svaka im cast na stvaranju toliko neprijatelja makar onih imaginarnih, nema sta ...
1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Cinjenje "modernije" adminstracije nije nista drugo nego zaposljavanje par novih administrativnih sluzbenika, jer svi poslovi sada nisu na dva tri covjeka vec njih sedam, sve ostalo je suplja prica dizanja vlastitog rejtinga sa pricom "mi smo ovo, mi smo ono, unaprijedili smo to i to" itd. prica oko dugovanja je jako cudna jer od 01.01.2016. do 25.11. 2016. klub ima oko 360.000 KM novog duga, sto je sasvim normalno jer nijednog igraca nismo prodali niti smo ove godine igrali Evropu, ako se na to dodaju enormne isplate igracima koje smo otjerali, redovni rashodi (place, komunalije, pripreme itd.) taj dug je sasvim ocekivan, i na svu srecu u nesreci da se krece oko te cifre i da nije milionski ...plavousrcu je napisao/la:Nije posteno ne spomenuti i mnogo moderniju administraciju kluba i rijesavanje odredjenih dugovanja. Nadam se da si slucajno ovo izostavio?Hrasno1921 je napisao/la:Prvo uzmes ono sto ne valja pa pokusas izvagati sa onim sto valja ...Monci je napisao/la:Sve je ovo šuplja i prežvakana priča. Izbori li se Europa, uz izgradnju istoka mogu im se saget svi. I da se razumijemo navijači ne grade istok nego kupuju svoje karte, 3 marke po tekmi narednih 10 godina. S tim da vjeruju da ih u tom periodu neće niko izraditi niti prevariti. Ne znam što ranije uprave ne okrečiše tunel ili svlačionice ako ništa drugo nisu mogli. Ne upoređuj neuporedivo....
Ono sto ne valja :
ispade da su pojeli g***
Ono sto valja :
1921'
- Neandertalac
- Kontakt:
Šta ste ovo danas, k'o na dopingu obje straneMonci je napisao/la:Biće Europa i onda lagano saginjanje, da ne nabrajam zna se ko će se sve sageti. Ovi ljudi su zakuhali samo sa onima koji su u i oko Želje bili iz vlastitih interesa prvenstveno. Sada kada više toga nema oni ljuti, uvrijeđeni, pa odoše. I laju okolo, pišu svašta, rovare....ali neće proći zna se ko su, sve će se reći na skupštini, samo sabura, vidim nervoza Vas već fata...

Šta se valja iza brda? Niste se za džabe upalili, ako ništa to je sigurno

Nego htio sam te pitati, ovo "biĆe Europa"?
A titula? Trofeji?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Izvini ako mogu te samo citirati? A sta ima da jeste tacno ?? Text koji vrijedja inteligenciju svih nas koji volimo Zeljeznica, a pogodan je pljuvacima koji se samo tako nazivaju, sitnim dusama , grabljivicima i jadovima raznoraznim koji ce popljuvati sve zivo i samo cekati da nesto krene po zlu da nam kaze eto rekao sam vam. Pogodan je i ovom sto je Boga molio da izgubimo 4-0 a pobjedismo Boga mi 4-0 tako Bog dragi htio da jadovi svoje sitne duse zeljne guzovace koristi sakriju u misije rupe. Napisao sam post o ovom clanku , sa direktnim pitanjem onome koji ga napisao a taj isti mi izbrisa post brzinom svjetlosti, i kako da pisem ovdje i bruku raje kada on kaze da si na njegovom i da ces se ponasati onako kako on zeli i da on moze pisati sta god zeli kako bi dobio plus kod svog sefa. Krenimo redom :Neandertalac je napisao/la:A šta nije tačno u članku?
1.I baš kao Kina pedesetih godina, Željezničar je pod “totalitarnim" vodstvom jednog čovjeka... LAZ. Ovi ljudi onog trena kada izgube povjerenje sirokih masa koji navijaju i zive Zeljeznicar istog trena ce biti zbaceni sa tih funkcija putem Skupstine koja ih je izabrala kao najmnogobrojnijeg tijela u okviru kluba. Cim neko nije zadovoljan tvojim radim a moze te zbaciti s te funkcije regularnim putem,demokratskim ti nisi TOTALITARNI i to je jedna velika laz. A clanovi skupstine su i Amar i mnogi drugi i ja vjerujem da taj isti Amar samo jednu rijec kaze protiv njih oni bi letjeli, ali on to nece reci niti bilo ko drugi jer vide napredak i prije svega nema lopovluka i kradje dok su ovi ljudi tu.
2.Lažna slika progresa i blagostanja za Željezničar je u proteklom periodu ... LAZ. Kazete da navijaci grade Grbavicu, pa kako to da niti jedna uprava nije pokrenula tu lavinu da navijaci grade stadion, da steknu povjerenje sirokih masa da odvajaju od svojih usta da bi se Grbavica gradila, ljudi daju pare iz svog dzepa upravo jer vjeruju ovim ljudima a ne ekipi pljubaca i laznim novinarima. Zeljo nije izasao u Evropu prosle godine ok to jeste neuspjeh ali nije ni Sarajevo pa se ne pise o tome da je FKSA igracka nekog pasojeda i takve stvari koje bi bile u rangu ovog texta o nama. Progres postoji samo to slijep covjek ne vidi, doveo se Slavko ide se krupnim koracima naprijed, greske su priznate i ispravljene, Gradi se nasa grbavica , najveci projekat na stadionu zadnjih 30 godina , a Aco pise o laznom blagostanju , da ima obraza izvinuio bi se samo zbog tribine ako nicega vise.
3.Istina, veliki posao urađen je na animaciji navijača, obnavljanju tribina stadiona Grbavica, međutim isprazan PR i priče o evropskoj Grbavici teško da će puniti tribine do kraja godine ukoliko Plavi nastave sa lošim igrama.
Plavi igraju sve bolje, izaslo se iz krize na zalost dusebriznika i prizivaca propasti FKZ, navijaci nikada vise nisu bili uz ovu upravu izuzev par likova na ovom forumu okupljenih oko SD i par sujetnih i subjektivnih tkz.novinara.Zeljo ima najveci prosjek navijaca na stadionionu, dobio je prvog na tabeli u gostima sa 4 0 u trenucima kada su molili boga da se zeljo strmoglavi, sve to iz inata i prkosa koji krasi ovaj klub kroz historiju...Budite demokrate i nemojte brisati postove ako se neko ne slaze sa onim sto se pise na portalu, kao ste se brisali svaki put u proslosti.
- Neandertalac
- Kontakt:
Smiješ, zašto da ne. Ja sam pitao da se objasni nama svima šta nije tačno, valjda smijem, zar ne.
Postoji progres, slažem se. Vidljiv je.
Isto tako ima stvari koje nisu dobre.
Ne slažem se kako ima "demokracije" u klubu, i maloj djeci je jasno ko se jedini pita, tj Misimović se na kraju mora konsultovati za sve.
A vidjet ćemo je li to dobro, za sada kako rekoh ima pozitivnih i negativnih stvari.
Uvijek može bolje. Za početak GS, SD i čovjek u savezu. Ne mora, tj ne može za dan to sve naravno. Dalje teren i jug. Da se nastavi pozitivna priča.
Ne slažem se kako ima "demokracije" u klubu, i maloj djeci je jasno ko se jedini pita, tj Misimović se na kraju mora konsultovati za sve.
A vidjet ćemo je li to dobro, za sada kako rekoh ima pozitivnih i negativnih stvari.
Uvijek može bolje. Za početak GS, SD i čovjek u savezu. Ne mora, tj ne može za dan to sve naravno. Dalje teren i jug. Da se nastavi pozitivna priča.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ocigledno je da ima neradnika u klubu...eto nek se oni ljute a Miske vodi jednu od najjacih firmi u BiH. Mnogo ste vi uspjeli u zivotu a vidim svi znate kako se klub vodi tj administrativni poslovi. Pitari se obradovali i to pravo sto im je makedonac dosao u klub da se brine o administrativnim poslovima a vi bi da mjenjate Misimovica i ostatak uprave jer eto...ne valjaju. Pojma vi nemate!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Drug nije to Totalitarni rezim i nedomeokratija. Moramo shvatiti jedno, da ce Klub i administracija igraditi tim, a tim nikada nece Klub. Skupina ljudi (u ovom slucaju nas klub) treba da bude vodjen Liderom i efektivnim leadershipom, a upravo efektivnog lidera neuki ce nazvati Totalitarnim. Mi smo sada ozbiljan ekonomski subjekt vodjen sposobnim ljudima upravo na celu sa efektivnim liderom i ekonomistom. Nema Ekonomije i biznisa bez ozbiljnog leadershipa, u svakom drugom slucaju dolazi do stagnacije, tavorenja i na kraju strmoglavih gubitaka.Neandertalac je napisao/la:Smiješ, zašto da ne. Ja sam pitao da se objasni nama svima šta nije tačno, valjda smijem, zar ne.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma pusti mi se tih Sokratovskih floskula, ko će izgraditi šta. Obična šuplja.Mirsad94 je napisao/la:Drug nije to Totalitarni rezim i nedomeokratija. Moramo shvatiti jedno, da ce Klub i administracija igraditi tim, a tim nikada nece Klub. Skupina ljudi (u ovom slucaju nas klub) treba da bude vodjen Liderom i efektivnim leadershipom, a upravo efektivnog lidera neuki ce nazvati Totalitarnim. Mi smo sada ozbiljan ekonomski subjekt vodjen sposobnim ljudima upravo na celu sa efektivnim liderom i ekonomistom. Nema Ekonomije i biznisa bez ozbiljnog leadershipa, u svakom drugom slucaju dolazi do stagnacije, tavorenja i na kraju strmoglavih gubitaka.Neandertalac je napisao/la:Smiješ, zašto da ne. Ja sam pitao da se objasni nama svima šta nije tačno, valjda smijem, zar ne.
Imaš modele poslovanja u klubovima širom svijeta i ako ne znaš prepišeš. Nema tu puno pametovanja i izmišljanja tople vode za široke narodne mase.
Za ovo ostalo, ja mislim da smo mi fudbalski a ne ekonomski subjekt koliko god fudbal danas bio biznis. Ti biznismeni jesu potrebni klubu, da rade ono što najbolje znaju ali ako izostanu uspjesi na sportskom planu, tk tada kao najVeći ulazimo u gubitke. To smo već Debelo osjetili na svojoj koži, zar ne.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.