Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat
prvi stihovi bookmarkovani za crne dane
Šta ovo Švrakić kadar iz NiP dovodi na iftarski program, yebaće ga Bake.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobra Tijana kod Tegeltije, bil je dero?Osim13 je napisao/la:Šta ovo Švrakić kadar iz NiP dovodi na iftarski program, yebaće ga Bake.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
DaPenaltiky je napisao/la:Dobra Tijana kod Tegeltije, bil je dero?Osim13 je napisao/la:Šta ovo Švrakić kadar iz NiP dovodi na iftarski program, yebaće ga Bake.
- alan_kardec
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la:Jbt život otkad je pjesma
kako sam se u srednjoj kvalitetno razbijao uz ovu stvar

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
NADJI ME U TESNJU KUCAJ SARMEL HURMASICA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- alan_kardec
- Kontakt:
jok. gledajući kako ovaj šuta, pitam se ko je ovdje MarinDerdiyok je napisao/la:Boga mi kod mene aktuelna bila u 7. i 8. razredu osnovnealan_kardec je napisao/la:
kako sam se u srednjoj kvalitetno razbijao uz ovu stvar
Jes' gled'o ovo![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sarmelino je napisao/la:NADJI ME U TESNJU KUCAJ SARMEL HURMASICA

**** kVlt blek metalHendo je napisao/la:Razumijem ja tebe. Ti si dijete sa sela, do sad hodao po sijelima sa babom i mamom i sjedio zalizan u ćošku. Pojedeš jednu hurmašicu i čašu soka i nasmiješ se svima.Sarmelino je napisao/la:volim te hendo, ko tebe kamenom ti njega hljebom
Od slobode si imao slobodu da odeš u wc kad poželiš.
Sad malo sišao u grad, prvi put sam, čuo za neke strane bendove i moraš se razlikovati jer te stid babine beratke.
Nije više cool da budeš miran i zalizan i ćošku, nosaš sad horoz frizuru i koristiš ove termine samo da bi se razlikovao od amidžića, tetića, dajdžića koji su ostali na selu. A i babin kajš daleko.
"Dva smo svijeta različita" dobro te opisuje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Fakat se sarma pokvario kako je u tuzli
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Posto papucar naso curu iz tuzleItsRamiz je napisao/la:Fakat se sarma pokvario kako je u tuzli
hurmasicu na avatar whenSarmelino je napisao/la:UVIJEK SKIJAM PIJAN KAO BODE MILLER
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
nije iz tuzleMElloo je napisao/la:Posto papucar naso curu iz tuzleItsRamiz je napisao/la:Fakat se sarma pokvario kako je u tuzli
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poštovati babinu beretku whenharden je napisao/la:hurmasicu na avatar whenSarmelino je napisao/la:UVIJEK SKIJAM PIJAN KAO BODE MILLER
Slabo sam na svim temama, a ljubav solidno ide već godinu i poASD je napisao/la:Fowl , nema te na ljubav i sex temi, imam osjecaj da imas mnogo da kazes tamo.

Let's talk about SIX baby!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.