FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakvi crni odlasci ? Nadam se da ih nece biti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ti ne bi volio da ode neupotrebljivi Jahić?LjoZee je napisao/la:Kakvi crni odlasci ? Nadam se da ih nece biti.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Da je meni vidjeti "garnituru" ljudi za upravu od ovog Hrasnog kad mu ova ne odgovara, bas me zanima koji su to strucnjaci koji su navodno sposobniji od ovih sad.
- Zeljeznicar -
Re: RE: Re: FK Željezničar
Za mene on odavno nije igrac Zeljeznicara. Pokusavam da izbrisem iz sjecanja da je ikad i bio dio naseg kluba.Rokoko87 je napisao/la:Ti ne bi volio da ode neupotrebljivi Jahić?LjoZee je napisao/la:Kakvi crni odlasci ? Nadam se da ih nece biti.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba vjerovati nista medijima. Crnov bi mogao doci, nudi se i onda nas 'popisa'.
Evo i Jamak je rekao da ga niko nije zvao iz Zelje. Nece na kraju niko doci od ovih sto se spominju nego neko lijevi skroz.
Jamak ima zelju da se vrati,ali gresku smo mi napravili jer smo vratili stare igrace. Vratis jednog i onda mozes ocekivati da se javi njih 5 da imaju zelju da zaigraju za Zelju opet. Jamak je i spomenuo da su tu Stanic i ovi pa ide logikom ako mogu Bekric i Zeba mogu i ja. Trebamo mlade igrace traziti,a ne vracati Bogicevica i slicne.
Jamak ima zelju da se vrati,ali gresku smo mi napravili jer smo vratili stare igrace. Vratis jednog i onda mozes ocekivati da se javi njih 5 da imaju zelju da zaigraju za Zelju opet. Jamak je i spomenuo da su tu Stanic i ovi pa ide logikom ako mogu Bekric i Zeba mogu i ja. Trebamo mlade igrace traziti,a ne vracati Bogicevica i slicne.
- amazon
- Kontakt:
Kod nas se vjecno lupa i janje okrece. Sta kazu insajderi treba sacekati, hoce li pogodit ijednog? 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba razmisljati o povratnicima. Sta moze Jamak donijeti ovoj ekipi? Je li bolji igrac od Blagojevica ili Markovica? Trebaju nam pojacanja, a ne prinove.LjoZee je napisao/la:Evo i Jamak je rekao da ga niko nije zvao iz Zelje. Nece na kraju niko doci od ovih sto se spominju nego neko lijevi skroz.
Naravno. Realno Jamak trenutno nije bolji ni od Blagojevica ( koji je u dubokoj krizi),Markovica,a vala ni Ugljese. Jedino ako Dino ne bude ostavio neki pozitivan utisak na Petrovica pa da umjesto njega uleti. Greska je napravljena zimus kad su vraceni Stanic,Bekric,Bogicevic i dr. Pa sad svi idu njihovim primjerom.
- MocMahale444
Svaka cast Jamaku ali daj jedva smo ga se kutarisali, sad ga treba vracati 

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pa cemu zakljucujes da nemamo para?amazon je napisao/la:Ne znam sto ga ne gotivis, meni je Marin dobar igrac. Ako gledas samo igracki onda je po meni kvalitet, bez ovih djecijih prica ne smije jer je zenicanin, i slicnih gluposti. Na kraju krajeva Marin nije bitan, bitno da mi nemamo para za dobrog igraca, a kako bi bilo kad su Toskas, Pozder i drustvo odnijeli jednog extra dobrog igraca.plavousrcu je napisao/la:Nek ide gdje su mu bolje ponude samo ga nemoj kod nas. Nista nam ne bi donio.amazon je napisao/la:Sta kaze Popovic imam puno konkretniji ponuda iz Pl pored Zelje. Mi nemamo za kifle a fol pregovaramo. Cenan ce to rijesit, zna pridobit igraca hahaahahha.
Kad imamo ponuditi uslove Stili,kakve niko u pl nema,vjeruj da smo puni.
Da hoce Zakaric potpisati i kakav dobar stoper i lijevi bek. To sve uz ostanak Lendrica i Miroslava bar do ljeta i sasvim solidna ekipa koja ce se borit za sami vrh tabele.
- amazon
- Kontakt:
Jamak spreman je za Markovica i Ugljesu izmislio fudbal.LjoZee je napisao/la:Naravno. Realno Jamak trenutno nije bolji ni od Blagojevica ( koji je u dubokoj krizi),Markovica,a vala ni Ugljese. Jedino ako Dino ne bude ostavio neki pozitivan utisak na Petrovica pa da umjesto njega uleti. Greska je napravljena zimus kad su vraceni Stanic,Bekric,Bogicevic i dr. Pa sad svi idu njihovim primjerom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Reci da se salis ? jamak trenutno nema mjesta pored blagoja i markovica pa cak i ugljese koji je agresivniji i borbeniji, koji pored toga nije bas u nekoj formiamazon je napisao/la:Jamak je za Markovica i Ugljesu izmislio fudbal.LjoZee je napisao/la:Naravno. Realno Jamak trenutno nije bolji ni od Blagojevica ( koji je u dubokoj krizi),Markovica,a vala ni Ugljese. Jedino ako Dino ne bude ostavio neki pozitivan utisak na Petrovica pa da umjesto njega uleti. Greska je napravljena zimus kad su vraceni Stanic,Bekric,Bogicevic i dr. Pa sad svi idu njihovim primjerom.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- amazon
- Kontakt:
Odakle ti znas kakav je sad Jamak? Nisi ga gledao dvije godine a znas ko je od koga bolji. Prvo, ne kazem da Jamaka treba vratiti, a drugo igracina za pola veznog reda osim Blagojevica. Sasvim ozbiljan.
Blagojevic je u nekoj krizi vec odavno. Razlog moze biti jer je dugo pauzirao,a vjerujem da su sva desavanja oko kartona utjecala na njega. Mora se ubrzo dozvati jer bi mogao izgubiti mjesto u prvih 11. Ugljesa je protiv Celika odigrao bolje od Blagojevica kad ga je zamijenio. Ja od Ugljese ocekujem mnogo jer sam vidio da moze samo se problem u glavi njegovoj. Markovic nas je dva puta izvukao i donio 6 bodova. Osjetljiva tema je vracanje ovih starih. Ne mozes mu sad ni vrata zatvoriti jer puno uradio za klub,ali mi definitivno moramo dalje sa nekom drugom generacijom. Ipak se zadrzati na pozicijama koje nam skripe. Ne mozemo na srediniimat 5 igraca i 3 desna beka,a nijednog pravog lijevog beka i krila.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Gledao sam ga ja,ova dvojica su neuporedivo bolji.amazon je napisao/la:Odakle ti znas kakav je sad Jamak? Nisi ga gledao dvije godine a znas ko je od koga bolji. Prvo, ne kazem da Jamaka treba vratiti, a drugo igracina za pola veznog reda osim Blagojevica. Sasvim ozbiljan.
Ma bezpotrebno je pricat o jamaku, nema sumnje da jamak zna lopte igrat, al u ekipi imamo 4 vezanjaka, al pored markovica, blagojevica, ugljese, da ne spominjem mladog hasanovica kome treba pruzit sansu nema on mjestaTrollsRoyce je napisao/la:Gledao sam ga ja,ova dvojica su neuporedivo bolji.amazon je napisao/la:Odakle ti znas kakav je sad Jamak? Nisi ga gledao dvije godine a znas ko je od koga bolji. Prvo, ne kazem da Jamaka treba vratiti, a drugo igracina za pola veznog reda osim Blagojevica. Sasvim ozbiljan.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- plavousrcu
- Kontakt:
Radinovic je najvise razocarao. Ocekivali smo mnogo od njega, a on nije pokazao nista. Na kraju je Markovic koji je polovan igrac vise duplo pokazao id njega. On ako se ne trgne treba mu se laganice zahvaliti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.