FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 04 jan 2017, 18:24

Mene je ove sezone odusevio Sinisa. I kao lijevi i kao desni bek je bio sjajan. Prosle sezone mi vala i nije bio nesto posebno,ali sad je super. Borben,srcano ulazi u svaku utakmicu kao da je Zeljino dijete. Meni je nesto bas on "zapeo" za oko. Lendric,Miroslav i on.[emoji106]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jan 2017, 18:37

To je isto kao da raspravljamo ko je kome bolji Diego Costa ili Tores. Mozes ti da ne volis Jamaka al je Jamak igracina za nasu ligu. Ipak Jamak ima trofeje iza sebe, a kad bude imao Ugljesa, Markovic, Blagojevic onda mozemo pisati. Gledao sam prije Jamaka, a sad gledam ovu trojicu valjda imam pravo da imam misljenje o istim. Igracina za nas trenutni vezni, al ga ni ja ne bi vracao jer to nema nikakvog smisla.
To isto vazi za Zebu, al tu je sta da se radi.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 jan 2017, 21:08

Sad sam spuco 10 bez kajmaka nevracajte Jamaka necemo izac iz mraka ako se jos vrati Svraka imam komsiju iz Trnova nemojte zvati Crnova jos malo i stan se kreci o Zakaricu necu nista reci,odo uzet sira i narezat stelju ja cu ipak i dalje volit moga Zelju.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 jan 2017, 22:53

plavousrcu je napisao/la:Ne treba vjerovati nista medijima. Crnov bi mogao doci, nudi se i onda nas 'popisa'.
Ma treba se opustit svakako ce za pet dana prozivka bice jasnije tad dosta toga sto se tice dolazaka- al kostic, stojanovic zakaric ako ne ode vani njemu je alternativa veselinovic uz zebu bila bi fina pojacanja :)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jan 2017, 23:02

Sta je ovo sad za Boccacinija ? Ne bi vala valjalo da ode.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 jan 2017, 23:10

LjoZee je napisao/la:Sta je ovo sad za Boccacinija ? Ne bi vala valjalo da ode.
Ma nece otic- pojavice se na prozivci produzice se s njim bar ja imam takav info ako neko zna drugacije neka me demant
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jan 2017, 23:13

Pa dobro, ako ode ostat cemo na jednom stoperu. Vrlo lijepo i da napadnemo titulu :kafa: Moze Stana na stopera..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 jan 2017, 23:23

aleksandar_veliki je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Sta je ovo sad za Boccacinija ? Ne bi vala valjalo da ode.
Ma nece otic- pojavice se na prozivci produzice se s njim bar ja imam takav info ako neko zna drugacije neka me demant
Dolazi on na prozivku sto posto, no kako cujem ocekuju da mu Zeljo ponudi ugovor. Ukoliko se to ne dogodi moguc je i odlazak. Ne znam kakav je dogovor oko posudbe.
Hvala aco stosi potvrdio info jer fkt sam cuo da treba da potpise ugovor jer mu je ja msm istekla posudba sa nama , nebi valjalo da on ode jer u tom slucaju bi morali ganjat jos jednog stopera, znam da si provjreen kolko nam je zakii blizu ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 04 jan 2017, 23:26

A sto one Sportske ( nisu pouzdan izvor inace ) pisu da je on vec otisao u taj klub i ima slika gdje se spominju neka imena i njegovo je tu. To je valjda taj klub objavio. Raspade nam se odbrane u mjesec dana bas.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 04 jan 2017, 23:26

Tacno mi vise nije zanimljivo pisati, jer sve je ispunjeno cak i ono sto niko nije trazio je dobio, evo danas u bobu dvije milje leglo na racun SD.-a od strane kluba, i tako sve slijedece dvije godine svaki mjesec po dogovoru oko istocne tribine.
Realno trenutnim ljudima u klubu ne trebaju elementi sa strane da bi zakuhali, kolju se izmedju sebe i dijele na one koju su protiv i one koji su za Misketa, tako da suvisno je sta reci samo treba sa strane smjeskati se i podapinjati, pa neka optuzuju jedni druge :mrgreen:

Danas se razocarah info. da novca za neka extra pojacanja nema, ovo sto imamo pokusat cemo zadrzati a dovesti kvalitetne igrace na tri do cetiri pozicije i to je to, igrac koji se ovdje na forumu spominjao kroz zajebanciju, njega je klub zaista kontaktirao, ali izgleda da ce sve ostati na tome, sve u svemu javim se ako sta bude interesantno, eno Siljak kuha oko Celika nesto sa Adilovicem, valjda ga Siljak savjetuje kako preuzeti Celik u maniru Mao Tse Tunga, odoh ziviti :wave:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 jan 2017, 23:32

Ma zakrpit cemo se nekako.

---------------------Bobic-------------------------

Sinisa(ako ne ode) Bogi Kjosevski Memija(ako ne ode) perspektivna ekipa ce to biti, spreman za evropske utakmice.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 04 jan 2017, 23:33

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da njemu posudba traje do kraja sezone sa tim da ne znam kakvi su detalji iste. U isto vrijeme mu istice ugovor u Italiji i normalno je da decko zeli da zna sta Zeljo misli za dalje. Blizu je taj, skroz blizu ali nikad ne znas kod nasih igraca.
Jeste on je nas jos maxmilano 6 mj i treba sa momkom sjest popricat na ljeto dogovorit se da potpise ugovor jer i sam Booca je istekao da zeli ostat u zelji, ma hajd ide prozivka bice sigurno jasnije ko bi nam mogao doc skripi na ljevom beku stoperu na krilu ljevom to je neki prioritet

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 jan 2017, 23:46

e cuj nasao hahahahahahahahahaha reci NAPRAVIO sam. Aco majketi brisi ovo, nije ovo tema jedileri ili smrtovnice.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 jan 2017, 23:59

On je ovdje ubacen da unosi nemir i pise lazi o klubu, upravi, igracima i na ovaj bolestan nacin postavljanjem smrtovnica prosipa neku svoju silu. Ranije se na ovom forumu odstranjivalo kada neko bilo koju temu minira ili pise lazi, sta god da je pozitivno vezano za klub on preokrene u negativno.
- Zeljeznicar -

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jan 2017, 00:19

Volio bih kad bi se Bojan Letić pokušao zaganjati. Vidim da je ove sezone igrao za B tim Žiline tako da vjerovatno ne računaju na njega, a sjećam se da je fakat pružao odlične partije u Slovačkoj i Veležu, čak se spominjao kao potencijalni reprezentativac u vrijeme Papetovog mandata. Mislim ovo je neka moja želja,ne znam koliko je uopšte realno da on dođe što sa finansijske strane, što sa strane njegovih ličnih ambicija koje su vjerovatno ostanak u inostranstvu jer su mu tek 24 godine. A vidim i Kurtagić mu menadžer.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 05 jan 2017, 00:22

Zenzo je napisao/la:On je ovdje ubacen da unosi nemir i pise lazi o klubu, upravi, igracima i na ovaj bolestan nacin postavljanjem smrtovnica prosipa neku svoju silu. Ranije se na ovom forumu odstranjivalo kada neko bilo koju temu minira ili pise lazi, sta god da je pozitivno vezano za klub on preokrene u negativno.
Nema nista od Bojana Letica ostaje dole - stojanovic ce bit ljevi bek iz zrinje skoro pa sigurno

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 00:26

Nek si mu odg. @Neymar11 :mrgreen: :thumbup:

Pa prije dva dana bio je clanak na portalu da ostaje do ljeta u Zilini, nego ovo sto se zavrsava ako se obistini bit ce odlicno i na proljece svakako da cemo biti jaci za 20% do 30 %
1921'

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 05 jan 2017, 00:33

Hrasno1921 je napisao/la:Nek si mu odg. @Neymar11 :mrgreen: :thumbup:

Pa prije dva dana bio je clanak na portalu da ostaje do ljeta u Zilini, nego ovo sto se zavrsava ako se obistini bit ce odlicno i na proljece svakako da cemo biti jaci za 20% do 30 %
Stojanovic- Zakii jel na to mislis il :D

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 jan 2017, 00:39

Hrasno1921 je napisao/la:Nek si mu odg. @Neymar11 :mrgreen: :thumbup:

Nisam ni vidio taj članak, evo ukucah u tražilicu i izbaci mi taj članak o kojem govoriš. Yebaji ga onda. :)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 05 jan 2017, 00:41

Ma njemu je menadzer Edo Kurtagic koji je odnedavno isto menadzer i Subicu, ako ga na ljeto nebude imao gdje uvaliti eto ga vamo ko da gledam, pogotovo sada nakon sto su ljudi u klubu normalizovali odnose sa njim, Edo je ipak "nas" bio i ostao (Kvesic, Hasanovic, Jamak, Svraka, Dialliba itd.)
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amelitos, Levin, WeekendOffender i 54 gosta.