Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ova cura što se ubila u Tuzli ima američko državljanstvo i opet se ubila
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozes ti živjeti u zlatnom dvorcu, a opet da budeš nesretan ko cuko.
Kad ljudi shvate da zemlja u kojoj živiš i novac koji imas ne determinisu pojam mentalnog blagostanja, svima ce nam biti bolje.
Na kraju krajeva, sreca stanuje u svakom od nas.
Kad ljudi shvate da zemlja u kojoj živiš i novac koji imas ne determinisu pojam mentalnog blagostanja, svima ce nam biti bolje.
Na kraju krajeva, sreca stanuje u svakom od nas.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta očekivati od generacije koja se fura na spotove i pjesme nekih tamo buba i žohara. Koje govore samo o površnim stvarima. Uostalom koliko samo mladih cura se prodaje starcima za ajfon ili komad odjeće. Na to sve dodaj naše društvo koje nije dovoljno Iformisano o bolestima psihe, pa takve osobe koje boluju od toga često budu ismijane.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da nisam tako neuk na polju matematike, davno shvatio bi da jebеš se za patike.Romagnoli13 je napisao/la:Šta očekivati od generacije koja se fura na spotove i pjesme nekih tamo buba i žohara. Koje govore samo o površnim stvarima. Uostalom koliko samo mladih cura se prodaje starcima za ajfon ili komad odjeće. Na to sve dodaj naše društvo koje nije dovoljno Iformisano o bolestima psihe, pa takve osobe koje boluju od toga često budu ismijane.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Emir Hadžihafizbegović: "Ljude u ovoj zgradi kontroliše Dodik. Gdje mi živimo, ovo je neizdrživo"!
"U ovoj zgradi su postavljeni ljudi koje direktno kontroliše Milorad Dodik. Ovdje sam došao zbog dokumentarnog filma koji radim. Kaže Tegeltija nije bezbjedan, kako smo mi bezbjedni. Još nisu uhapšeni ljudi koji su ubili policajce. Zna se ko kontroliše VSTV. Ja se ne osjećam bezbjedno, ja sam više ugrožen kao građanin nego Milan Tegeltija", rekao je okupljenim novnarima Emir te dodao:
"Došao sam ispred pameti i razuma, etike morala, ali konkretno zbog slučaja Salaharević. Gdje mi živimo, ovdje niko ne smije reći da je car go. Ovu zgradu kontroliše Dodik, ja više na to ne mogu da pristanem. Došao sam kao čovjek da vidim može li se ovome stati u kraj. MZ se ponaša licemjerno. Oni su nam navukli tu ludačku košulju. Dodik ruši ovu državu, davno je trebao biti zatvoren. Došao sam da ne budem komformista. Ovo je neizdrživa situacija. Oni koji treba da se procesuiraju iz ove zgrade, oni vode ovu državu", zakljulčio je Hadžihafizbegović vidno ogorčen.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sarajlije u glavnom seru kako smo došljaciDerdiyok je napisao/la:Uzor muftija zukorlić, nikad buba i brat jala
Kad su ljubomorni što mi od njih veći smo Bošnjaci
Let's talk about SIX baby!
haj na insta ti pošaljemDerdiyok je napisao/la:Nisam, ali stranka te prati.rio_Ferdy88 je napisao/la: Zar si ti iz Vog![]()
Mora da je limuzina iz Kisa, tamo ih u svakoj avliji prodaju![]()
Što ne reče zvao bi na kafu nekad, imam tamo rođaka. Al sam više po Kisu i Dobrinji![]()
Ma jašta, tamo uzeo auto, još frajer preda mnom keširao 800KM za kazne, i evo drugi put mi se dešava da meni dolazi kazna, još promjenio tablice i sve prebacio ali ne možeš ti ovima u Švrakinom objasniti.
Dobrinja i Lukavica može 'vazda![]()
Javi kad budeš dolazio, bujrum vala.
Pa dobro, jeftinije tamo nego u HalilovićimaBosniacum Lilium je napisao/la:Hahahahaha ja sam tamo carinio autaPenaltiky je napisao/la:Sandžo u Kiseljaku, Šverc lvl over 9000
De pošalji, ja sam izgleda ćoravFoSte95 je napisao/la:negjumo je objavio najaču sliku za ova danas dešavanja na Kosovu

- Fantasista
- Kontakt:
Jbm u usta svakog kome je dobro u ovoj mrtvoj drzavi. Dan kada napustim ovu vukojebinu bit ce mi najsretniji u zivotu. Zakleo sam se svime sto imam da se vise nikad necu vratit. Poserem se na citavu drzavu, fuj!
- tuzlak1987
- Kontakt:
De nam reci sta te iznerviralo nemoj ovako nedoreceno?Fantasista je napisao/la:Jbm u usta svakog kome je dobro u ovoj mrtvoj drzavi. Dan kada napustim ovu vukojebinu bit ce mi najsretniji u zivotu. Zakleo sam se svime sto imam da se vise nikad necu vratit. Poserem se na citavu drzavu, fuj!
I meni istice licna, ja otisao da vidim kaze mi ona donesi uplatnicu da si uplatio 18 km i predaj staru licnu i to je to ako se ne mijenja adresa.Fantasista je napisao/la:Ima li ko iskustva sa legalizacijom kuce?
Danas isao da izvadim novu licnu, ova mi istice u julu. Kuca u kojoj zivim nije legalizovana a plac je na meni i burazu. Tako da ne mogu novu licnu da dobijem dok to ne pokrenem i donesem u Mup obavijest o legalizaciji.
To kao nece biti za najmanje 3 godine pokrenuto ali zanima me koliko kosta proces.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Čovjek koji je vazda od sjaja do očaja. Nekad me oduševi a nekad je za batina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Ja nisam mogao. Morao do opstine da mi to zavrse i onda sam i od toga odustao i lijepo buraz potpisao kod notara da zivim kod njega i rijesena stvar.Puma je napisao/la:I meni istice licna, ja otisao da vidim kaze mi ona donesi uplatnicu da si uplatio 18 km i predaj staru licnu i to je to ako se ne mijenja adresa.Fantasista je napisao/la:Ima li ko iskustva sa legalizacijom kuce?
Danas isao da izvadim novu licnu, ova mi istice u julu. Kuca u kojoj zivim nije legalizovana a plac je na meni i burazu. Tako da ne mogu novu licnu da dobijem dok to ne pokrenem i donesem u Mup obavijest o legalizaciji.
To kao nece biti za najmanje 3 godine pokrenuto ali zanima me koliko kosta proces.
Jednostavno ti na salteru trazi dokaz da doneses papir iz katastra na kome je kuca i zemlja.
- Fantasista
- Kontakt:
Sve me nervira. Kriminal, korupcija, nepotizam.tuzlak1987 je napisao/la:De nam reci sta te iznerviralo nemoj ovako nedoreceno?Fantasista je napisao/la:Jbm u usta svakog kome je dobro u ovoj mrtvoj drzavi. Dan kada napustim ovu vukojebinu bit ce mi najsretniji u zivotu. Zakleo sam se svime sto imam da se vise nikad necu vratit. Poserem se na citavu drzavu, fuj!
Gledam kako se pojedine osobe zaposljavaju na budzet i sve preko stranke i nekih jakih stela. Ne zna citat i pisat a voza sluzbeno auto i uziva na drzavnim jaslama. Da se hoce sve raspast pa nek nemam ni ja hljeba da jedem.
Uglavnom*Fowl95 je napisao/la:
Sarajlije u glavnom seru kako smo došljaci
Kad su ljubomorni što mi od njih veći smo Bošnjaci

Najjači dio

® GONGASHI POWERHOUSE ®
rasavoje je napisao/la:Jos 4 dana.

Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.