Trgovina druže..nedjelja mi je najgori dan od 8 do 8 radim.. inače ostalim danima smjena je 7ipo sati, subota i ponedjeljak slobodan. Nijednu tekmu koja je nedjeljom i petkom nisam išao ima godina i po..FoxMulder je napisao/la: ↑06 nov 2022, 11:54Kakav ti je to posao ako radiš nedjeljom u 20:00?avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 nov 2022, 10:58Sretno svima večeras.. da je samo pola sata kasnije tekma stigao bih i ja s posla onda oko 20.minute utakmice...ovako nema smisla, fataj se linka i navijaj.
Kvalitetom, jakom podrškom sa tribina, zajedništvom, siguran bih bio u pobjedu.
Borac mi je ekipa ko i sarajevo..ni tamo ni vamo..
Ali s obzirom šta nam lopovi rade iz meča u meč, ne smijem ni pomisliti šta nas očekuje večeras.
Da nije ovakvih okolnosti bio bih siguran u pobjedu 100%, ovako je sve moguće.. kao i protiv Zrinjskog , trojac u crnom promjeni ishod meča.. umjesto da vodiš, ti gubiš.
Tako da, naoružajte se saburom, i yebite im majku majčinu na svaki žvižduk..i naravno poderite grla!
Naprijed Željo ljubavi moja!!!
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Zna li neko kakva je situacija sa ulaznicama
Je li samo Malić suspendovan za večeras?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ide sve kako je i planirano
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jeste, mada možda ne bi bilo loše da večeras požute Santos i Beća(ako nisam fulio da ima 2). Da očiste kartone pred Posušje
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Znači Veginho od prvekolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:16Jeste, mada možda ne bi bilo loše da večeras požute Santos i Beća(ako nisam fulio da ima 2). Da očiste kartone pred Posušje

A protiv koga će se očistiti Santos i Beća kada je sljedeća svakako Posušje?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ma mislim za Posušje...Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:20Znači Veginho od prvekolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:16Jeste, mada možda ne bi bilo loše da večeras požute Santos i Beća(ako nisam fulio da ima 2). Da očiste kartone pred Posušje![]()
A protiv koga će se očistiti Santos i Beća kada je sljedeća svakako Posušje?![]()

Joj Malića se bojim,a od Vege strahujem ko od cegrtuse ljute!Moracemo gore lom pravit i zabiti dva najmanje,jer ga primamo sigurno...
Aha, da ne igraju protiv Posušja. Skontah te na prvu kako će očistiti kartone pred Posušje, odnosno da protiv Posušja igraju, pa kontam protiv koga će ih očistiti kad je Posušje sljedećakolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:21Ma mislim za Posušje...Raonffa je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:20Znači Veginho od prvekolezeljovac je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:16
Jeste, mada možda ne bi bilo loše da večeras požute Santos i Beća(ako nisam fulio da ima 2). Da očiste kartone pred Posušje![]()
A protiv koga će se očistiti Santos i Beća kada je sljedeća svakako Posušje?![]()
Shvatio si me
![]()

Helem, nama je svaki igrač bitan, a pogotovo Santos jer na lijevom krilu nemamo ama baš nikakvu normalnu zamjenu, morali bi se krpiti.
Ja bih ipak više volio da ne dobije žuti i da odigra tu još jednu utakmicu do kraja polusezone, a onda možda na pauzi i dovedemo neko zamjensko lijevo krilo, pa nek' se Santos čisti na proljeće.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Pa dobro uz zdravog Gasala desno, može Amoah lijevo odigrati.... Gore nam je što se tiče napada ove dvije utakmice.... Dok ih Ara ne zakuje za klupu ko Benzema Diaza...
InshAllah

-
- Kontakt:
Ostalo jos pola istoka. Bice velike guzve za karte ispred stadiona ocigledno pa eto ili kupite sad dok je vrijeme ili zakasnite na pocetak
- kolezeljovac
- Kontakt:
Za muštuluka siCiroDiMarcio je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:40Ostalo jos pola istoka. Bice velike guzve za karte ispred stadiona ocigledno pa eto ili kupite sad dok je vrijeme ili zakasnite na pocetak

-
- Kontakt:
Lijepa godisnja, uvijek rahat sto se tice karte
Sada bio na kučicama, gužva se polako.
Ne znam,ali pretpostavljam da vi znate-sto bi rekao profesor Miljenko Popovic.
Ovo je veceras prevazna utakmica kad skontas da ti prvi bjezi 5 bodova, a pazi raspored iduca 3 kola ukljucujuci i proljece :
Zeljo:
Borac (H)
Posusje(H)
Igman (A)
Zrinjski:
Tuzla C (A)
Borac (H)
Sarajevo (A)
Mozes se pribliziti na bod-dva a onda je sve moguce, nije plavo proljece jednom obasjalo Dolinu.
Zeljo:
Borac (H)
Posusje(H)
Igman (A)
Zrinjski:
Tuzla C (A)
Borac (H)
Sarajevo (A)
Mozes se pribliziti na bod-dva a onda je sve moguce, nije plavo proljece jednom obasjalo Dolinu.
Jos samo spic na proljece tima Are,al da je u bilo kakvoj formi...tmgz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:26Ovo je veceras prevazna utakmica kad skontas da ti prvi bjezi 5 bodova, a pazi raspored iduca 3 kola ukljucujuci i proljece :
Zeljo:
Borac (H)
Posusje(H)
Igman (A)
Zrinjski:
Tuzla C (A)
Borac (H)
Sarajevo (A)
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921, Nantess, ritam21 i 38 gostiju.