FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 16 mar 2013, 18:34

Prodano je oko 2500 karti posto je momak pored mene imao broj karte 2400 a poslije njega je uslo barem jos 100 ljudi.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2013, 18:37

slika

fina brojka :)
075

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:45

j*bem želju j*bem olimpik slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 mar 2013, 18:48

Grado bog, nadam se samo da cemo se popravljat iz utakmice u utakmicu

Neg sinoc ja napolju pijuckam i vidio sam kamaru nekakvih likova i opremi Sarajeva :?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2013, 18:49

Seljacke p.cke :lol: :lol: pobjedila danas..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 mar 2013, 18:50

Dobar rezultat, prepo sam se kad su nas stisli u drugom poluvremenu ali dobro se zavrsilo. Grado objasnio, a i Selamovic kad je uso bio je dobar ioako na pripremnim utakmicama bar onim sto sam ja gledao nije bio nesto al izgleda da je poradio na kondiciji a jos kad je uso svjez sve se sastavilo. Za zalaganje im svaka cast, borili su se kako dostoji onome ko nosi ovaj dres.

Navijanje za 10, fina brojka nadam se na sljedecoj utakmici jos veca. Bez ikakve pirotehnike, onih par petardi se nije ni culo od grmljavine sa Sjevera 8-)

@Heller: i ja sam ih vidio na Bulevaru, kolko sam skonto to su igraci Sarajeva odsjeli u hotelu Tuzla a danas su igrali protiv Gradine u Srebreniku.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 mar 2013, 18:52

Heller je napisao/la:Grado bog, nadam se samo da cemo se popravljat iz utakmice u utakmicu

Neg sinoc ja napolju pijuckam i vidio sam kamaru nekakvih likova i opremi Sarajeva :?
Igralo sarajevo danas u Srebreniku prvenstvenu tekmu.

PS. što nisi bacio koju grudvu :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 16 mar 2013, 18:58

Gorki je napisao/la:j*bem želju j*bem olimpik slika
Ne znam sto ce ti to za Olimpic.Olimpic je dobio koncesiju za svoj stadion na Otoci u Sarajevu i nece vam vise smetati.Sretno do povratka u PL.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 mar 2013, 19:03

slika

Vracamo se polako na tribinu 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 mar 2013, 19:58

harry_90 je napisao/la:Seljacke p.cke :lol: :lol: pobjedila danas..
Ljudi odvojili 5 KM da pomognu a tako im se zahvaljuje, nemaš komentara. I može li mi neko objasnit kakve veze ima Željo, to isto ko da si reko **** Leotar, **** Čajniče, Bosanski Novi, ne shvatam, ali eto jbg, haman da to tako treba. :lol:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2013, 19:59

VolimTz je napisao/la:
Ljudi odvojili 5 KM da pomognu a tako im se zahvaljuje, nemaš komentara. I može li mi neko objasnit kakve veze ima Željo, to isto ko da si reko **** Leotar, **** Čajniče, Bosanski Novi, ne shvatam, ali eto jbg, haman da to tako treba. :lol:
E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..
075

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 mar 2013, 20:00

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 mar 2013, 20:04

TzBulevar87 je napisao/la: E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..
Eh dobro si, ja i zaboravio na to. :mrgreen:

Nego fukara87, pazi na modove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 16 mar 2013, 20:07

TzBulevar87 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..
A što se tu na popisu kod ovog gore nađe jedan mali klub koji je čini mi se jedini bio uz Slobodu???

"Pokradeni smo na najperfidniji mogući način u Lukavici. Suđenje je bilo kriminalno", rekao je u razgovoru za naš portal potpredsjednik FK Olimpic, Faruk Hadžović, dodavši:

"Svjesni smo da pomoć nekim klubovima dolazi od Sudijske organizacije, kada se određeni ljudi pojave i kroje sudbinu. Sve je ovo izrežirano. Svih 90 minuta, glavni sudija i njegovi pomoćnici su tendenciozno sudili i nisu nam dozvolili da razvijemo svoju igru. Iako bodom nismo nezadovoljni, razočarani smo suđenjem. Sramno je da jedna Sloboda zbog "propusta" Saveza i Sudijske organizacije, ispadne na ovakav način", zaključio je Hadžović.

Slavija - Olimpic 2:2.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 mar 2013, 20:10

Ma to za Olimpic je vjerovatno da se ne ide na te tekme, nego na Slobodine. A za Želju Bulevar objasni.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2013, 20:14

Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan! :roll:
075

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 16 mar 2013, 20:18

TzBulevar87 je napisao/la:Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan! :roll:
Pošteno i naravno da navijači Slobode trebaju održavati Slobodu, ali nema razloga praviti neprijatelje od prijatelja. Bar ja tako mislim. Olimpic će brzo otići, to je i pticama na grani jasno, ali moje je mišljenje da treba sve ostati normalno i prijateljski.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 mar 2013, 20:18

mah objasnjeno je to davno, moraju biti kivni na nekoga ..a koliko sam oko sebe primjetio ta pjesma nije bas legla vecini ljudi na tribini, hajd Zeljo, Leotar, Velez da su spominjani, dok sa Olimpicom smo uvijek bili korektni, ali eto mora se biti na nekog kivno...i cirkus je ono , cuj prozivaju nas sa zapada hahhaa nedo bog da se zapad skupio pa juris napravio :P , salu na stranu izgleda se nikad rijesit nekog ciganluka u grupi...

kad covjek tako sagleda situaciju jasno je sto je sad bilo 2500 ljudi na tekmi kad ih poziva UG Klub prijatelja FK Sloboda, a zasto na sjeveru cifra malko veca od standardne...da ovako priblizim sta hocu da kazem, sticajem okolnosti navijanje i ovo oko statuta UG ,vode 2 momka koji imaju isto ime( vjerovatno znate na koga mislim da ne imenujem ovdje), a eto pogodite s kim ce se 90% ljudi koji razmisljaju svojom glavom prije identifikovat, kome ce prije povjerit nesto i u krajnjoj liniji koga ce prije podrzat.
imamo fantasticno sposobnih momaka, sposobnih da vode i organizuju jako udruzenje, pa i citav marketing kluba ali stotine njih sigurno su se odaljile od svega zbog ciganluka u grupi i na tribini, sreca pa sad ima ovo udruzenje pa ti momci mogu preko njega djelovati sto je vec dalo rezultate i nadam se da ce ako se ovako nastavi dati jos bolje rezultate.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 mar 2013, 20:23

Volio bih da izleti neki video onih klinaca na D tribini. Podsjetiše me na one male radovce. Vilene djeca "Slana Garda ponos je grada". :lol:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 mar 2013, 20:26

open je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan! :roll:
Pošteno i naravno da navijači Slobode trebaju održavati Slobodu, ali nema razloga praviti neprijatelje od prijatelja. Bar ja tako mislim. Olimpic će brzo otići, to je i pticama na grani jasno, ali moje je mišljenje da treba sve ostati normalno i prijateljski.
Ma to ti je vise prozivka za ove "tuzlake" koji bi isli/idu na utakmice Olimpica.

@ultrasstyle_tz zar ti nisi bio na sjeveru ? :D
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 2 gosta.