FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Prodano je oko 2500 karti posto je momak pored mene imao broj karte 2400 a poslije njega je uslo barem jos 100 ljudi.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Grado bog, nadam se samo da cemo se popravljat iz utakmice u utakmicu
Neg sinoc ja napolju pijuckam i vidio sam kamaru nekakvih likova i opremi Sarajeva
Neg sinoc ja napolju pijuckam i vidio sam kamaru nekakvih likova i opremi Sarajeva

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Seljacke p.cke
pobjedila danas..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dobar rezultat, prepo sam se kad su nas stisli u drugom poluvremenu ali dobro se zavrsilo. Grado objasnio, a i Selamovic kad je uso bio je dobar ioako na pripremnim utakmicama bar onim sto sam ja gledao nije bio nesto al izgleda da je poradio na kondiciji a jos kad je uso svjez sve se sastavilo. Za zalaganje im svaka cast, borili su se kako dostoji onome ko nosi ovaj dres.
Navijanje za 10, fina brojka nadam se na sljedecoj utakmici jos veca. Bez ikakve pirotehnike, onih par petardi se nije ni culo od grmljavine sa Sjevera
@Heller: i ja sam ih vidio na Bulevaru, kolko sam skonto to su igraci Sarajeva odsjeli u hotelu Tuzla a danas su igrali protiv Gradine u Srebreniku.
Navijanje za 10, fina brojka nadam se na sljedecoj utakmici jos veca. Bez ikakve pirotehnike, onih par petardi se nije ni culo od grmljavine sa Sjevera

@Heller: i ja sam ih vidio na Bulevaru, kolko sam skonto to su igraci Sarajeva odsjeli u hotelu Tuzla a danas su igrali protiv Gradine u Srebreniku.
Igralo sarajevo danas u Srebreniku prvenstvenu tekmu.Heller je napisao/la:Grado bog, nadam se samo da cemo se popravljat iz utakmice u utakmicu
PS. što nisi bacio koju grudvu

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ne znam sto ce ti to za Olimpic.Olimpic je dobio koncesiju za svoj stadion na Otoci u Sarajevu i nece vam vise smetati.Sretno do povratka u PL.Gorki je napisao/la:j*bem želju j*bem olimpik
Ljudi odvojili 5 KM da pomognu a tako im se zahvaljuje, nemaš komentara. I može li mi neko objasnit kakve veze ima Željo, to isto ko da si reko **** Leotar, **** Čajniče, Bosanski Novi, ne shvatam, ali eto jbg, haman da to tako treba.harry_90 je napisao/la:Seljacke p.cke![]()
pobjedila danas..

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- TzBulevar87
- Kontakt:
E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..VolimTz je napisao/la:Ljudi odvojili 5 KM da pomognu a tako im se zahvaljuje, nemaš komentara. I može li mi neko objasnit kakve veze ima Željo, to isto ko da si reko **** Leotar, **** Čajniče, Bosanski Novi, ne shvatam, ali eto jbg, haman da to tako treba.harry_90 je napisao/la:Seljacke p.cke![]()
pobjedila danas..
075
Eh dobro si, ja i zaboravio na to.TzBulevar87 je napisao/la: E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..

Nego fukara87, pazi na modove.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
A što se tu na popisu kod ovog gore nađe jedan mali klub koji je čini mi se jedini bio uz Slobodu???TzBulevar87 je napisao/la:E pa vidis dobro si krenuo.. Zeljo.. Leotar..VolimTz je napisao/la:Ljudi odvojili 5 KM da pomognu a tako im se zahvaljuje, nemaš komentara. I može li mi neko objasnit kakve veze ima Željo, to isto ko da si reko **** Leotar, **** Čajniče, Bosanski Novi, ne shvatam, ali eto jbg, haman da to tako treba.harry_90 je napisao/la:Seljacke p.cke![]()
pobjedila danas..
"Pokradeni smo na najperfidniji mogući način u Lukavici. Suđenje je bilo kriminalno", rekao je u razgovoru za naš portal potpredsjednik FK Olimpic, Faruk Hadžović, dodavši:
"Svjesni smo da pomoć nekim klubovima dolazi od Sudijske organizacije, kada se određeni ljudi pojave i kroje sudbinu. Sve je ovo izrežirano. Svih 90 minuta, glavni sudija i njegovi pomoćnici su tendenciozno sudili i nisu nam dozvolili da razvijemo svoju igru. Iako bodom nismo nezadovoljni, razočarani smo suđenjem. Sramno je da jedna Sloboda zbog "propusta" Saveza i Sudijske organizacije, ispadne na ovakav način", zaključio je Hadžović.
Slavija - Olimpic 2:2.
Ma to za Olimpic je vjerovatno da se ne ide na te tekme, nego na Slobodine. A za Želju Bulevar objasni.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan! 

075
Pošteno i naravno da navijači Slobode trebaju održavati Slobodu, ali nema razloga praviti neprijatelje od prijatelja. Bar ja tako mislim. Olimpic će brzo otići, to je i pticama na grani jasno, ali moje je mišljenje da treba sve ostati normalno i prijateljski.TzBulevar87 je napisao/la:Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mah objasnjeno je to davno, moraju biti kivni na nekoga ..a koliko sam oko sebe primjetio ta pjesma nije bas legla vecini ljudi na tribini, hajd Zeljo, Leotar, Velez da su spominjani, dok sa Olimpicom smo uvijek bili korektni, ali eto mora se biti na nekog kivno...i cirkus je ono , cuj prozivaju nas sa zapada hahhaa nedo bog da se zapad skupio pa juris napravio
, salu na stranu izgleda se nikad rijesit nekog ciganluka u grupi...
kad covjek tako sagleda situaciju jasno je sto je sad bilo 2500 ljudi na tekmi kad ih poziva UG Klub prijatelja FK Sloboda, a zasto na sjeveru cifra malko veca od standardne...da ovako priblizim sta hocu da kazem, sticajem okolnosti navijanje i ovo oko statuta UG ,vode 2 momka koji imaju isto ime( vjerovatno znate na koga mislim da ne imenujem ovdje), a eto pogodite s kim ce se 90% ljudi koji razmisljaju svojom glavom prije identifikovat, kome ce prije povjerit nesto i u krajnjoj liniji koga ce prije podrzat.
imamo fantasticno sposobnih momaka, sposobnih da vode i organizuju jako udruzenje, pa i citav marketing kluba ali stotine njih sigurno su se odaljile od svega zbog ciganluka u grupi i na tribini, sreca pa sad ima ovo udruzenje pa ti momci mogu preko njega djelovati sto je vec dalo rezultate i nadam se da ce ako se ovako nastavi dati jos bolje rezultate.

kad covjek tako sagleda situaciju jasno je sto je sad bilo 2500 ljudi na tekmi kad ih poziva UG Klub prijatelja FK Sloboda, a zasto na sjeveru cifra malko veca od standardne...da ovako priblizim sta hocu da kazem, sticajem okolnosti navijanje i ovo oko statuta UG ,vode 2 momka koji imaju isto ime( vjerovatno znate na koga mislim da ne imenujem ovdje), a eto pogodite s kim ce se 90% ljudi koji razmisljaju svojom glavom prije identifikovat, kome ce prije povjerit nesto i u krajnjoj liniji koga ce prije podrzat.
imamo fantasticno sposobnih momaka, sposobnih da vode i organizuju jako udruzenje, pa i citav marketing kluba ali stotine njih sigurno su se odaljile od svega zbog ciganluka u grupi i na tribini, sreca pa sad ima ovo udruzenje pa ti momci mogu preko njega djelovati sto je vec dalo rezultate i nadam se da ce ako se ovako nastavi dati jos bolje rezultate.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Volio bih da izleti neki video onih klinaca na D tribini. Podsjetiše me na one male radovce. Vilene djeca "Slana Garda ponos je grada". 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma to ti je vise prozivka za ove "tuzlake" koji bi isli/idu na utakmice Olimpica.open je napisao/la:Pošteno i naravno da navijači Slobode trebaju održavati Slobodu, ali nema razloga praviti neprijatelje od prijatelja. Bar ja tako mislim. Olimpic će brzo otići, to je i pticama na grani jasno, ali moje je mišljenje da treba sve ostati normalno i prijateljski.TzBulevar87 je napisao/la:Eto momak ti je objasnio. Posao sam te citirat al bolje ovako sto je ispalo, nema potrebe za pravdanjem i objasnjavanjem, sve je jasno ko dan!
@ultrasstyle_tz zar ti nisi bio na sjeveru ?

075